PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Aktiv Ferie

Hvis du gerne vil træne på din ferie, findes der masser af muligheder, når du rejser med Spies. Foruden vores mange organiserede træningsrejser, har vi fitness og SATS-klasser på alle vores Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Men bare rolig, der er stadig masser af muligheder for også at slappe af...HVILKEN TRÆNING PASSER DIG?


Træning på Sunwing Resort

På vores egne Sunwing Family Resorts findes der masser af træningsmuligheder for hele familien.

Find din rejse her


Træning på Sunprime

På Sunprime Hotels finder du mange træningsformer, uanset hvilket niveau du ligger på.

Læs mere og bestil


Flere hoteller med træning

Start dagen med en løbetur eller holdtræning. Vi har masser af hoteller med varierende træningsmuligheder.

Find det hotel der passer dig

ORGANISEREDE TRÆNINGSREJSER


På vores hoteller findes der mange forskellige træningsmuligheder for dig der godt kan lide at træne på egen hånd. Men vi arrangerer desuden forskellige træningsrejser, så du sammen med andre kan tage din træning til det næste niveau. Alt under vejledning af kyndige og erfarne ledere.


TRÆNINGSINSPIRATION


Den perfekte cykelferie

Vi har udvalgt nogle ideelle rejsemål på Mallorca og Gran Canaria, som byder på udfordrende bjerge og små hyggelige byer. Vi har samlet ruter til cyklister på alle niveauer.

Cykling på Mallorca og Gran Canaria


De bedste løberuter

Der er gode løberuter ved alle Sunwing og Sunprime-hotellerne. Vi har samlet vores favoritter, og du kan downloade dem til RunKeeper, MapMyRun og flere andre apps.

Løberuter på Sunwing
Løberuter på Sunprime


Personlig træning på ferien

Vidste du, at du kan kickstarte din træning, mens du er på ferie? Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning ud fra dine egne forudsætninger.

Hoteller med personlig trænere