Cuba
Varadero

Cuba

Cuba

Med Spies kan du om vinteren flyve direkte fra København til Cuba med Thomas Cook Airlines. Du kan vælge at bo i enten hovedstaden Havana eller badebyen Varadero, hvor vi tilbyder gode hoteller med All Inclusive. Du kan også vælge Santa Maria del Mar, som ligger ved havet blot en halv times taxikørsel fra Havana. Skal du rejse med familien? Så tag et kig på vores Family Garden-hotel Sol Palmeras på stranden i Varadero. Her er der masser af plads og mange aktiviteter for både store og små.

Læs mere om Cuba Skjul tekst

Kombinér Havana og Varadero
Med Spies kan du kombinere vores rejsemål på Cuba. Du kan f.eks. starte ferien med nogle dage i Havana og derefter tage videre til Varadero for at bade og slikke sol. Du kan også dele ferien op med en uge i byen og en uge på stranden. Uanset hvad du vælger at gøre, bør du ikke gå glip af at opleve Havanas særprægede atmosfære og myldrende folkeliv.

Nyhed! Krydstogt fra Cuba
Nu kan du få det bedste af to verdener: en uges krydstogt og en uge på stranden i Varadero eller Santa Maria del Mar. Krydstogtet indledes med en eller to dage ved kajen i Havana, så du har tid til at snuse til byen, før skibet stævner ud mod Caribien. Spies tilbyder to forskellige ruter med stop i bl.a. Mexico, Belize og Isla de Juventad.

Oplev Cuba
Vil du se mere af Cuba, så grib chancen for at opleve både natur, kultur og historie på vores spændende ugelange rundrejse gennem tid og sted. Rundrejsen ledes af en skandinavisktalende guide i samarbejde med en engelsktalende lokalguide.

Rejs året rundt
Spies tilbyder rejser til Cuba året rundt. Om vinteren flyver du bekvemt og direkte med Thomas Cook Airlines. Resten af året kan du bestille en rejse med rutefly, hvor du selv vælger både afrejsedag og rejselængde.

  • Valuta: Pesos convertibles (CUC)
  • Antal rejsemål:  5
  • Antal hoteller:  43
10 tips til Cuba