PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Guru Bar på hotellet Capo Bay

Cypern

Cypern

Velkommen til Cypern! Til familien har vi både Sunwing Family Resorts og Family Garden, og rejser du uden børn, kan vi tilbyde elegante Sunprime Ayia Napa Suites. Med Spies kan du rejse til fire forskellige rejsemål på Cypern: Ayia Napa, Larnaca, Limassol og Fig Tree Bay. Du kan også med rutefly til flere af vores rejsemål på Cypern. Det betyder, at du selv bestemmer både afrejsedag og rejselængde, året rundt.

Hvert rejsemål har sin charme, men i Ayia Napa ligger vores bedste familiehotel: Sunwing Sandy Bay Beach. I Ayia Napa finder du også Sunprime Ayia Napa Suites - det perfekte valg for dig, der rejser uden børn. I Fig Tree Bay kan vi tilbyde et både rummeligt og børnevenligt Family Garden-hotel lige ved stranden: Rising Star. Velkommen!

Læs mere om Cypern Skjul tekst

Hvornår er vejret bedst på Cypern?
Cypern har middelhavsklima med varme, tørre somre og kølige vintre, hvor størstedelen af årets nedbør falder. Sne er almindeligt i bjergene midt på øen. Om sommeren kan temperaturen på sydkysten stige til over 35 grader med en havtemperatur på 25-28 grader. I månederne marts-april og oktober-november minder klimaet om dansk sommervejr med regnbyger og lufttemperaturer på omkring 20 grader. Vores rejsemål Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaca og Limassol ligger alle på sydkysten.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Antal rejsemål:  4
  • Antal hoteller:  69

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!