PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Guideskole

Spies Service School

Vores service- og guideuddannelse henvender sig til dig, som vil arbejde som guide i vores udlandsorganisation, og som forinden er blevet godkendt efter en interviewdag.

Uddannelsen ligger altid på et af vores rejsemål, midt i et levende turistmiljø, blandt gæster, hoteller og andre guider. Kurset varer 14 dage, og under den tid lærer du grunden i arbejdet som guide og får samtidig et godt indblik i rejsebranchen.

Udover stor fokus på service består uddannelsen af konflikthåndtering, præsentationsteknik og salg. Der er hele tiden højt tempo i undervisningen, og der forekommer både individuelle opgaver, forelæsninger, gruppearbejder og situationstræning. Vi holder undervisningen aktuel og interessant gennem praktik, aktiviteter og aktuelle eksempler. Du vil få feedback på dine præstationer, så du hurtigt kan udvikle og forbedre dine kundskaber og færdigheder.

Kurset koster 4.500 kr. Prisen inkluderer flyrejse t/r fra Kastrup, bolig og morgenmad. Undervisning sker i hele perioden, og skolemateriale, udflugter og andre obligatoriske arrangementer er inkluderede i prisen.

Udvælgelse til kurset sker efter deltagelse i interviewdag på vores kontor i Købehavn. Hvis du bliver optaget og gennemfører uddannelsen, er du garanteret arbejde i vores udlandsorganisation.

Vi arrangerer Spies Service School, når vi har behov for nyt personale og tager kun så mange ind, som vi har behov for at ansætte.

Under Ledige stillinger kan du altid se, om vi har behov for at ansætte guider netop nu.