Bali
Jimbaran Beach

Bali, Indonesien

Hos Spies finder du alt fra enkle hoteller til luksuriøse resorts direkte ved stranden. Desuden rejser du med rutefly, så du selv kan bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Et godt tip er at rejse dertil om sommeren - Bali er betagende året rundt, men der er allerdejligst om sommeren.

Læs mere om Bali Skjul

Når du rejser med Spies til Bali, kan du vælge mellem flere forskellige spændende rejsemål. Ubud er Balis kulturelle centrum med traditionel kunst og traditionelle ceremonier. Her bor du midt i naturen på fine hoteller med lækre spafaciliteter. De bedste strande finder du på syd- og vestkysten. Vil du se fantastiske solnedgange, skal du gå efter Tuban, Kuta, Legian og Seminyak. Er du mere til solopgange, kan du med fordel vælge at bo i Sanur eller Nusa Dua. På den nordlige del af øen venter Candidasa og Lovina, som begge er fredfyldte små byer, hvor det snarere er atmosfæren end strandene, der lokker. Du kan selvfølgelig også kombinere vores rejsemål, så du får en ferie, der passer lige præcis dig.

  • Antal rejsemål:  6
  • Antal hoteller:  20
Vinter på Bali

Vinter på Bali


Populært hotel med personlig atmosfære og en god beliggenhed i den centrale del af Sanur Beach. Swastika Bungalows består af flere 2-etagers huse omgivet af en frodig have. Hotellet har flere pools samt en a la carte-restaurant og bar.

Fra 7.438,-

Swastika Bungalows

Betyg:2,5

Rejs f.eks. 18.01 - 29.01


Familieferie på Bali

Familieferie på Bali


Meget populært og familievenligt hotel. Bali Dynasty Resort har en god beliggenhed i centrum af Tuban, tæt på både strand og forlystelser. Hotellet består af flere bygninger og har en smuk tropisk have med et dejligt poolområde.

Prisen gælder for 2 voksne og 2 børn under 12 år.

Familiepris fra 44.275,-

Bali Dynasty Resort

Betyg:4,0

Rejs f.eks. 12.01 - 23.01