Sicilien

Sicilien, Italien

Rejs med Spies til Sicilien og oplev Italien fra sin allerbedste side. Middelhavets største ø byder på alt fra sol og strand over historiske seværdigheder til gode shoppingmuligheder og lækker mad. Det sicilianske køkken vidner om ægte madglæde og har ikke meget til fælles med de standardmenuer, man kan finde i andre ferieområder. Derudover er prisniveauet fordelagtigt lavt i forhold til i resten af Italien og mange andre rejsemål ved Middelhavet.

Læs mere om Sicilien Skjul

Når du bestiller en rejse til Sicilien med Spies, kan du vælge mellem tre forskellige rejsemål: Cefalù i nord samt Taormina og Giardini-Naxos på østkysten. Eftersom du rejser med rutefly, kan alt arrangeres, så det passer netop dig: afrejsedag, rejselængde, rejsemål, hotel og udflugter. Desuden flyver du direkte uden mellemlandinger i højsæsonen.

  • Antal rejsemål:  3
  • Antal hoteller:  26
JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel