Sommerferie i Tyrkiet
Sommerferie i Tyrkiet

Tyrkiets gæstfrie, smilende service og lækre mad er med til at gøre landet til et af danskernes foretrukne feriemål. Det perfekte klima, de komfortable hoteller og de mange seværdigheder bliver kun bedre af, at pengene her rækker længere end andre steder.


POPULÆRE REJSEMÅL


Vi ved, at der er rift om pladserne på en række attraktive rejsemål. Ved du allerede, hvor du vil hen, er det en god idé at bestille nu, så du ikke risikerer at stå skuffet tilbage i den lunefulde danske sommer.

Alanya
Belek
Bodrum
Marmaris
Side

se alle rejsemål

HVORDAN VIL DU REJSE?


Skal familien have et skud samvær og sol i perfekte rammer, eller vil du på børnefri ferie med tid til at dyrke dig selv og din partner?

Sommerferie med familien
Sommerferie for voksne

SÆRLIGE FERIEØNSKER?


Vil du gøre det nemt at svælge i lækkerier med All Inclusive, prioriterer du at bo direkte på stranden, eller ønsker du en fuldbyrdet luksusoplevelse?

All Inclusive i Tyrkiet
Havudsigt
Hoteller med ren luksus

TYRKIET MED VALGFRIHED


Spies er meget mere end de gode, klassiske charterferier. Vil du eksempelvis opleve tyrkisk og græsk østemning og krydstogtliv, eller vil du rejse i 10 dage frem for en uge?


Krydstogt

TA' PÅ KRYDSTOGT

Nye oplevelser hver dag på krydstogt – oplev bl.a. Efesos i Tyrkiet samt Santorini og Athen i Grækenland.

9 dages krydstogt fra 8.057,-
Fleksibel ferie

10 DAGE I ALANYA

Nyd 10 dage på det skønne Xperia Grand Bali, som ligger kun 100 m fra stranden.

Ferie med All Inclusive fra 8.242,-

TOP-5 FAVORITHOTELLER


Nogle af vores hoteller er særlig eftertragtede og har mange tilbagevendende gæster. Vi giver dig top-5 over de mest populære hoteller i Tyrkiet.


Sommerferie i Tyrkiet