Rejser til Tyrkiet

Tyrkiet i alle prisklasser

Spies har masser at vælge mellem, når sommerferien går til Tyrkiet. Hyggelige familiehoteller, hoteller med fokus på voksne, budgethoteller og hoteller, hvor luksus og design er i højsædet. Uanset dine feriedrømme har vi selvfølgelig også det perfekte hotel til dig.

Længe leve valgfriheden. Let’s go!

Direkte fra din lufthavn

Med Spies kan du tage på charterferie fra seks forskellige lufthavne.

Se, hvor du kan flyve hen

Sunwing Family Resorts

Verdens bedste Familieferie

Vores egne Sunwings er alt det, I drømmer om: pools til alle højder, kvalitetslejligheder, familierestauranter og aktiviteter, når det passer jer. Og i Tyrkiet har I to fantastiske Sunwings at vælge mellem:

Sunwing Side West - familiepris fra 9.508,-
Sunwing Side East - familiepris fra 9.600,-

Sunprime Hotels - kun for voksne!

Ferie kun for voksne. Ferie for to!

Sunprime er vores oase til dig, der rejser uden børn. Forkæl dig selv med designede værelser, lækre pools, god mad, spa og moderne træning. Vi har 4 Sunprimes i Tyrkiet - 2 helt nye:

Sunprime Numa Beach - 1 uge fra 3.899,-
Sunprime Beachfront - 1 uge fra 3.799,-

Luksus i Tyrkiet? Det får du her.

Luksus i Tyrkiet

Sommerferie handler også om forkælelse. Spies tilbyder unikke hoteller, hvor der venter dig oplevelser ud over det sædvanlige. Design og faciliteter varierer, men du kan altid forvente det bedste af det bedste.

Ferie på første klasse

Nyhed! SunConnect Resorts

SunConnect Resorts

Dejlige familiehoteller med gratis WiFi overalt. Til de mindste findes børneklub, mens de større børn og unge har det sjovt med tv-spil i TeenLounge.

Familiehoteller med gratis WiFi

Sommerferie på budget

Billig sommerferie i Tyrkiet

Vil du holde en afslappet sommerferie for et mindre budget, har Spies altid mange gode alternativer. Her får du vores guide til budgetvenlige hoteller i Tyrkiet.

1 uge i Tyrkiet fra 2.349,-

Kultur og udflugter

Tyrkiet - Verdens bedste køkken

Vi elsker sol og strand, men en anden vigtig del af ferien er selvfølgelig oplevelserne, gastronomien og mødet med den lokale befolkning.

Tips, som udvider horisont og rejselyst

Vælg All Inclusive, og slip for regningen!

Her har du på forhånd betalt for alle måltider - også dem indimellem - drikkevarer og mange af hotellets faciliteter. Perfekt for familier med sultne teenagere og børn.

All Inclusive i Tyrkiet

Storbyferie i Istanbul

Storbyen, hvor basarer, minareter og pragtfulde paladser blander sig med trendy butikker. Det tager kun en lang weekend i Istanbul at udfordre alle sanser.

Rejs 3 nætter i juni fra 2.755,-
Sommerferie i Tyrkiet
Antalya-området, Tyrkiet

Antalya-området

Side, Alanya eller Antalya? Du vælge imellem seks rejsemål med hvert sit særpræg - fra farverige Alanya til fredelige Kemer. Og du har aldrig langt til Antalya med både shopping, strande og kultur.

Bodrum-halvøen, Tyrkiet

Bodrum-halvøen

Drømmer du om total afslapning skal du vælge enten Torba eller Bitez. Her får du hyggelige restauranter og skønne strande. Vil du have mere liv, er Gümbet og Bodrum fuld af forlystelser & shopping.

Marmaris-området, Tyrkiet

Marmaris-området

Marmaris-bugten har længe været et populært rejsemål med besøgende fra hele Europa. Her kommer man for at nyde den tyrkiske sol, shoppe i basarerne og måske tage en tur med Gûlet-båden til bugter og øer langs kysten.