Yogarejse med Kira Løve

Yogarejse til smukke Kroatien

Rejs med yogainstruktør Kira Løve til Kroatien. Vi bor i den lille by Brela, som er omgivet af pinjetræer, der vokser op ad skråningerne mod Biokovo-bjergene. Vender du blikket mod Adriaterhavet, ser du azurblåt vand og øer som Hvar og Brac i den dalmatiske skærgård. Det bliver en skøn uge med masser af yoga, afslapning, natur, spaforkælelse og hyggeligt samvær.

Yogarejse i skønne omgivelser

Hotellet

Bluesun Soline er et pænt kategori 4-hotel, der ligger i grønne omgivelser på en skråning ud til havet. Neden for hotellet løber en hyggelig strandpromenade, som du kan følge hele vejen til havnen i Brela.
Læs mere om hotellet.



Instruktør på rejsen - Kira Løve

Din yogalærer på rejsen er Kira Løve, indehaver af My Yoga Studio Charlottenlund. Kira har beskæftiget sig med yoga i 16 år og er uddannet af nogle af verdens mest anerkendte yogalærere. I dag uddanner Kira selv yogalærere, og da hun har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist over 5000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen.

På rejsen vil Kira undervise i en blanding af forskellige typer yoga med udgangspunkt i hatha yogaen. Du vil primært opleve hatha yoga om morgenen og lange lækre yin yogastræk samt smagsprøver på kundalini yoga og guidet meditation om eftermiddagen. Undervisningen foregår som holdundervisning på en privat terrasse med smuk udsigt over vandet.

Undervisningen giver mulighed for fordybelse i yogaen. Fokus vil være på at træne at være mere til stede - lige nu og lige her - og at opnå mere indre ro og balance i krop og sind. Undervisningen tilpasses din krop og dine behov og tager afsæt der, hvor du er lige nu. Medbring yogamåtte og tæppe.

Rejsen er en mulighed for at få yoga, afslapning, naturoplevelser og hyggeligt samvær i én pakke – hvad enten du rejser alene eller med andre, og om du er begynder eller øvet. På rejsen vil der også være mulighed for at deltage i udflugter, så du kan komme rundt og se områdets seværdigheder og det smukke landskab.

Læs mere om Kira Løve


Vi flyver direkte fra København

Afrejse København:
Afrejse fra København 2/9 kl. 14:15, ankomst til Split kl. 16.45.
Hjemrejse fra Split 9/9 kl. 17.35, ankomst i København kl. 20.05.


I rejsens pris indgår:

  • Flyrejse t/r
  • Mad ombord
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse med begrænset havudsigt
  • Morgenmad
  • Yoga 2 x dagligt a 1,5 time (med undtagelse af ankomst- og afrejsedagen)

Pris pr. person 7.499,-


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse med begrænset havudsigt.
Tillæg for enkeltværelse: 850,-
Tillæg for halvpension: 400,-

Maks. 20 deltagere på rejsen.




Alle sportsrejser