PART OF THE THOMAS COOK GROUP
St. Martin/St. Maarten
Orient Bay

St. Martin/St. Maarten

St. Martin/St. Maarten

Velkommen til St. Martin/St. Maarten. Vores caribiske perle lokker med hvide sandstrande, tropisk charme og et stort udvalg af hoteller og restauranter over hele øen. Med Spies bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde - også om sommeren.

Læs mere om St. Martin/St. Maarten Skjul tekst

Når du rejser med Spies til St. Martin/St. Maarten, bor du godt. Du kan bo luksuriøst i Philipsburg, i egen lejlighed i Orient Bay eller på et familievenligt hotel med All Inclusive - du kan med andre ord finde et hotel, der passer lige netop til dig. Spies tilbyder seks forskellige rejsemål på både den franske og hollandske side, og du kan selvfølgelig også vælge at kombinere dem.

Meget at se og opleve
Benyt chancen til at se så meget som muligt af Caribien, mens du er her. Du kan kombinere vores rejsemål og bo på både den hollandske og franske side af øen. Vil du se endnu mere, kan du tage på endagsudflugter til de nærliggende øer Anguilla, Saba eller den tidligere svenske koloni St Barth med den charmerende hovedstad Gustavia. Det kan også være en god idé at leje bil. Vejene er gode og ikke særlig trafikerede, og med egen bil kan du udforske øen i dit eget tempo. Besøg f.eks. Grand Case med de mange restauranter, tilbring en eftermiddag i naturreservatet Loterie Farm eller gå en tur langs strandpromenaden i Philipsburg. Øen har desuden over 40 forskellige strande - fra de livlige og velbesøgte med mange faciliteter til de mere fredelige og afsidesliggende.

  • Antal rejsemål:  6
  • Antal hoteller:  12