Florida
Lauderdale by the Sea

Florida, USA

Florida har virkelig noget for enhver smag. Miami Beach, art deco, South Beach, 800 golfbaner, et pulserende forlystelsesliv, Ocean Drive, Everglades, Disney World ... Og at Florida kaldes The Sunshine State er ikke så sært. Klimaet er uovertruffent og strandene kilometerlange, kridhvide og kantet af palmer.

Spies var blandt de første til at tilbyde rejser til Florida, og vi ved, hvordan du får mest ud af dit ophold her. Vi tilbyder mange kombinationsmuligheder og hoteller med den bedste beliggenhed. Du flyver til Florida med rutefly og vælger selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Lad dig inspirere af alle de muligheder, vi har at tilbyde i Florida.

  • Antal rejsemål:  9
  • Antal hoteller:  84

Florida - Miami Beach


I Miami Beach smelter caribisk klima og livsstil sammen med den moderne metropols insisterende energi og skaber en unik atmosfære, der de senere år har tiltrukket store dele af det internationale jetset.

Læs mere om Miami Beach
Ønsker du billeje? Få info her

Fra 5.975,-

Dorchester

Betyg:3,0

Rejs fx 8. - 15. september.


Vinterferie i Miami Beach?


Bo på Riviera South Beach - et hyggeligt hotel med en central beliggenhed i art deco-kvarteret i Miami Beach. Hotellet har et rart poolområde, hvor du kan slappe af med en forfriskning i baren. Her bor du tæt på stranden, parkeområder, forlystelser og shoppingmuligheder.

Læs mere om Miami Beach
Ønsker du billeje? Få info her

Fra 6.566,-

Riviera South Beach

Betyg:4,0

Rejs fx 26. nov. - 3. dec.


Oplev både Clearwater og Orlando


Kombinér to rejsemål i Florida og oplev mere. I Clearwater - får du fantastiske strande, men også masser af shoppingmuligheder samt et lettere sofistikeret natteliv. Orland er forlystelsernes by med Walt Disney, Universal Studios og SeaWorld.

Læs mere om Clearwater
Læs mere om Orlando

Fra 7.095,-

Rosen Inn

Betyg:2,5

Rejs fx 24. - 27. sept.

Beachcomber Resort

Betyg:3,0

27. sept. - 4. okt.

Kombinationsrejsen kan ikke bestiles online - ring på 70 10 42 00.

Rejser til Florida, vælg dit rejsemål: