Information om rejser efter den 13. april

Aktuel information pr. 31.03 2020 kl. 09.45

Så længe at Udenrigsministeriet ikke har ændret sine vejledninger, så bliver rejser med afrejse efter den 13. april gennemført som planlagt. Det vil sige, at vores almindelige rejsebetingelser gælder for ændringer og annulleringer. Skulle der ske ændringer, så behøver du ikke kontakte os, da vi giver dig besked.

Tyrkiet
De tyrkiske myndigheder har besluttet at lukke landets grænser for rejsende til og med den 17. april. Det indebærer, at vi først begynder at flyve til Tyrkiet fra den 18. april. Det betyder, at vi tilbyder dig at ændre din rejse til en anden rejse på et senere tidspunkt, samt vi tilbyder gratis afbestillings- og ændringsforsikring. Vi vil altid forsøge at hjælpe med at finde en anden rejse, men hvis det ikke er muligt, har du ret til at få dine penge refunderet. For rejser senere end den 17. april gælder almindelige vilkår for afbestilling og ændring.

Grækenland
De græske myndigheder har besluttet at alle hoteller skal holdes lukket til og med den 30. april. Det indebærer, at vi først begynder at flyve til Grækenland fra den 1. maj. Det betyder, at vi tilbyder dig at ændre din rejse til en anden rejse på et senere tidspunkt, samt vi tilbyder gratis afbestillings- og ændringsforsikring. Vi vil altid forsøge at hjælpe med at finde en anden rejse, men hvis det ikke er muligt, har du ret til at få dine penge refunderet.

Cypern
De cypriotiske myndigheder har besluttet, at bl.a. hoteller skal være lukkede til og med den 30. april. Det betyder, at vi udskyder rejser til Cypern før den 1. maj. Det betyder, at vi tilbyder dig at ændre din rejse til en anden rejse på et senere tidspunkt, samt vi tilbyder gratis afbestillings- og ændringsforsikring. Vi vil altid forsøge at hjælpe med at finde en anden rejse, men hvis det ikke er muligt, har du ret til at få dine penge refunderet.

Spanien
Den 13. marts erklærede Spaniens premierminister undtagelsestilstand i hele landet, herunder De Kanariske Øer og Mallorca. Fra og med den 15. marts blev der indført begrænsninger på bevægelsesfriheden for befolkningen og turister, hvilket betyder, at det alene er tilladt at bevæge sig ud i vigtige ærinder, eksempelvis for at købe fødevarer og medicin. Undtagelsestilstanden er nu forlænget med yderligere to uger og gælder frem til og med den 12. april.

De spanske myndigheder har desuden besluttet, at alle hoteller skal holdes lukkede i denne periode. Som det ser ud nu, vil det ikke påvirke vores rejser længere frem i tiden, men hvis det skulle medføre ændringer for din rejse, vil vi kontakte dig. Normale regler for afbestilling og ændringer gælder for rejser til Spanien.

Hvad sker der hvis Udenrigsministeriet forlænger den nuværende rejsevejledning til efter den 13. april?
Vi følger altid Udenrigsministeriets råd og vejledninger og skulle det ske at datoen flyttes frem, vil vi annullere de rejser som er omfattet af vejledningen. Vi vil kontakte de gæster, der er berørt. Vi vil altid forsøge at hjælpe med at finde en anden rejse, men hvis det ikke er muligt, har du ret til at få dine penge refunderet.

Kan jeg afbestille, hvis jeg er urolig og ikke vil rejse til sommer eller senere?
De almindelige regler for afbestilling og ændring gælder. Har du købt Spies’ afbestillings- og ændringsforsikring, kan du grundet akut/alvorlig sygdom afbestille efter gældende vilkår, hvis du kan fremvise en gyldig lægeerklæring/skadesanmeldelse. Du finder regler og vilkår her.
Hvis du ikke har vores afbestillings- og ændringsforsikring, dækker Spies ikke ved afbestilling, og da bør du kontakte dit eget forsikringsselskab.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler min rejse?
Hvis du vælger ikke at betale dit depositum, vil rejsen automatisk blive afbestilt, hvis betalingen ikke er Spies i hænde i rette tid. Hvis du har brug for at afbestille din rejse, og du har betalt rejsen enten helt eller delvist, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig. Hvis du ikke har foretaget din slutbetaling, vil du ikke blive afkrævet et større beløb, men det er vigtigt, at rejsen bliver afbestilt. Spies’ priser for afbestilling reguleres af vores rejsebetingelser - se tabellen nedenfor.

Dette gælder ved afbestilling og ændring ifølge vores rejsebetingelser for rejser med charterfly


Mere end 60 dage til din afrejse

Læs mere Afbestilling
Du får det indbetalte beløb tilbage fratrukket depositum, evt. forsikringer og gebyrer.
 
Ændring
Det koster 750,- indenfor Europa og 1000,- udenfor Europa, hvis du vil ændre, og der er mere end 60 dage til afrejse.
 
Med afbestillings- og ændringsforsikring
Indgår bl.a. gratis ændring af bestillingen til og med 30 dage inden afrejse. 
Skjul


Mellem 60 og 21 dage til din afrejse

Læs mere Afbestilling
Du får 40 % tilbage af rejsens pris - dog fratrukket mindst depositum samt evt. forsikringer og gebyrer.
 
Ændring
Vilkår som ved afbestilling samt prisen for ny rejse.
 
Med afbestillings- og ændringsforsikring
Afbestilling ved sygdom eller karantæne. 
Skjul


Mellem 21 og 7 dage til din afrejse

Læs mere Afbestilling
Du får 20 % af rejsens pris tilbage – dog fratrukket mindst depositum samt evt. forsikringer og gebyrer.
 
Ændring
Vilkår som ved afbestilling samt prisen for ny rejse.
 
Med afbestillings- og ændringsforsikring
Afbestilling ved sygdom eller karantæne. 
Skjul


Mindre end 7 dage til din afrejse

Læs mere Afbestilling
Afbestiller du din charterrejse senere end 7 dage før afrejsedagen eller udebliver du, mister du beløbet for hele rejsens pris.
 
Ændring
Vilkår som ved afbestilling samt prisen for ny rejse.
 
Med afbestillings- og ændringsforsikring
Afbestilling ved sygdom eller karantæne. 
Skjul


Øvrig information