Arbejdsområder på rejsemålene

Arbejdsområder på rejsemålene

Mulighedernes verden

Som en af Danmarks største rejsearrangører kan vi tilbyde mange forskellige og interessante stillinger på vores rejsemål og hoteller. Vores mest almindelige stillinger er guide, børne- og ungdomsguide, Fitness & Spa-personale og showartister. Kig dig gerne omkring her og læs mere om den stilling, som du er interesseret i.

Guide

Drømmer du om at arbejde i solen?

Som guide servicerer du vores gæster på rejsemålet. Når du arbejder som guide, skal du være forberedt på en hektisk hverdag med mange varierede arbejdsopgaver. En guide arbejder bl.a. med at møde vores gæster i lufthavnen, køre transfer, holde velkomstmøder, sælge og gennemføre udflugter og andre aktiviteter. Det er et arbejde, hvor du møder mennesker, løser problemer og udvikles som person. Med andre ord: En erfaring for livet! Du arbejder i et team af varierende størrelse med en servicechef som daglig leder. Arbejdet kan være på alle døgnets timer, året rundt, og du arbejder normalt 6 dage om ugen.

Læs mere Hvad kræves for at søge?
Du skal have kørekort samt tidligere erfaring fra service- og/eller rejsebranchen samt gode sprogkundskaber. Vi ser gerne, at du er vant til at rejse og har set en del af ”vores” verden. Vigtigst af alt er du en glædesspreder og problemløser, som vil dele dine kundskaber og erfaringer med andre.
 
Hvis du er interesseret…
Når vi søger guider, publicerer vi de ledige stillinger under Ledige stillinger i udlandet. Bliver du godkendt efter interviewdag i København, får du tilbud om at deltage på vores guideskole, Spies Service School. Efter gennemført guideskole begynder du at arbejder i vores udlandsorganisation.
Skjul

Contact Center

To dage er aldrig ens

Når du er ansat på vores Contact Center, arbejder du aktivt med service i vores digitale kanaler. Contact Center er hjertet på rejsemålet, og her er du ansvarlig for at yde service via telefon, sms og mail. Du skal stå til rådighed for vores gæster og arbejde med alt fra problemløsning til salg og support til vores gæster. Og hele tiden skal du arbejde ud fra, at vores gæster skal have den bedste ferie. Der vil desuden være en del administration. Du arbejder i et team sammen med kollegaer fra Sverige, Norge, Danmark og Finland. Du tager også imod opkald fra andre skandinaviske lande. Arbejdet er til tider meget krævende, og der findes tydelige mål og måleværktøjer. Du arbejder på skiftehold 5 dage om ugen.

Læs mere Det er vigtigt, at du kan lide at udtrykke dig både skriftligt og mundtligt via digitale arbejdsredskaber. Du skal være en teamplayer, da du er en del af et større team, og du skal være bevidst om, at din indsats er vigtig for, at teamet skal lykkes.
 
Hvad kræves for at søge?
Du har kørekort og som minimum en gymnasial uddannelse. Derudover vil vi gerne, at du har erfaring fra service- og/eller rejsebranchen. Du taler flydende dansk og staver korrekt samt kan udtrykke dig ubesværet på engelsk. Andre sprog er en fordel, men ikke et krav. Vi ser også gerne, at du har erfaring fra et callcenter, hvor du har arbejdet med salg/service. Du skal naturligvis være en person, som brænder for at arbejde med service og salg gennem digitale kanaler. Derudover skal du være en ægte teamplayer, da du er en vigtigt brik i et stort puslespil, og din indsats er afgørende for, at hele teamet vil lykkes.
 
Hvis du er interesseret...
Når vi søger personale til vores Contact Center, publicerer vi de ledige stillinger under Ledige stillinger i udlandet. Bliver du godkendt efter vores interviewdag i København, får du tilbud om at deltage på vores Contact Center School. Herefter begynder du at arbejder i vores udlandsorganisation.
Skjul

Børne- og ungdomsguide

Vil du tage dig af vores yngste gæster?

Hvis børnene har det godt, så har forældrene det også. Derfor sørger vi for at tage ekstra god hånd om vores yngste gæster. Som børne- og ungdomsguide er det din opgave at sørge for, at børnene har den bedste ferie. Du finder på eventyr sammen med børnene, danser Mini Disco i poolen og er med til ar fejre Lollo & Bernies fødselsdag. På vores koncepthoteller har vi børneklubber med Lollo & Bernie, hvor børnene kan deltage med eller uden forældre.

Læs mere Vi skal selvfølgelig også sørge for, at vores gæster i alderen 8-15 år får en ligeså sjov og fantastisk ferie, som de har glædet sig til. Er du god til at få børnene med dig, elsker at spille vandpolo, lave seje smykker, spille FIFA eller bare hænge ud med nogle herlige teenagere? Så er dette et perfekt job for dig!
 
Hvad kræves for at søge?
Du skal have masser af energi og en positiv udstråling samt tidligere erfaring fra at arbejde med børn. Det er en fordel, hvis du har været leder for børn indenfor idræt el.lign. Du skal som minimum have en gymnasial uddannelse samt tale og skrive flydende dansk. Du taler engelsk uden problemer, og det er en fordel med øvrige sprogkundskaber - specielt i nordiske sprog, da vores gæster kommer fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland.
 
Hvis du er interesseret...
Når vi søger børne- og ungdomsguider publicerer vi de ledige stillinger under Ledige stillinger i udlandet. Bliver du godkendt efter vores interviewdag i København, får du tilbud om at deltage på vores Lollo & Bernie School, inden du begynder at arbejde i vores udlandsorganisation.
Skjul

Fitness og spa

Lever og ånder du for sundhed?

Mange af vores gæster ser ferien som en tid til både at slappe af og holde formen ved lige. På vores egne hoteller, Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels, tilbyder vi forskellige former for træning sammen med SATS. Vi tilbyder et bredt udvalg af holdtræning som f.eks. Power Step, Core, Yoga, CrossTraining og vandaerobics samt forskellige børne- og ungdomshold. Hos os kombinerer du din rolle som instruktør med et arbejde indenfor service og salg på hotellet, alternativt som børne- og ungdomsguide.

Læs mere I hotellernes spaafdelinger tilbyder vi en bred vifte af skønne behandlinger – lige fra klassiske, velgørende ansigtsbehandlinger til behandlinger for hele kroppen. Vi bruger altid produkter af høj kvalitet fra bl.a. Decléor.
 
Hvad kræves for at søge?
Som instruktør hos os skal du have en uddannelse/licens som holdtræningsinstruktør. Det er en fordel, hvis du har erfaring med mange forskellige former for holdtræning. Vi du arbejde som hud-, spa- eller massageterapeut, skal du have en relevant uddannelse indenfor faget. Udover dine kompetencer indenfor Fitness & Spa skal du også elske at give god service! Vi arbejder med service i alt, hvad vi gør, og derfor er det vigtigt, at du har en oprigtig interesse i at yde god service.
 
Hvis du er interesseret…
Når vi søger personale til Fitness & Spa, publicerer vi de ledige stillinger under Ledige stillinger i udlandet. Selve rekrutteringsprocessen varierer i forhold til, hvilken stilling du søger.
Skjul

Mad og drikke

En vigtig del af ferien

Mad og drikke er en ligeså vigtig del af ferieoplevelsen som sol og varme. På Sunwing Family Resorts kan gæsterne vælge mellem tre forskellige restaurantkoncepter: Familierestauranten La Tasca/Kitchen & Grill, elegante Fino Restaurant & Grill og den store buffetrestaurant, hvor alle temamiddagene serveres. Alle Sunwing-hoteller har også et barkoncept.

Læs mere Hvad kræves for at søge?
Du skal være åben, serviceminded og trives med at arbejde i et højt tempo. Husk varmen – det er vigtigt, at du kan arbejde intensivt i en høj temperatur. Du bør have mindst et års erfaring fra a la carte-servering eller buffet. Du skal tale flydende dansk og beherske engelsk. Har du andre sprogkundskaber, er det en fordel – især et af de nordiske sprog.
 
Du bliver ansat lokalt af hotellet og er underlagt den lokale overenskomst og vilkår. Du arbejder seks dage om ugen med planlagte arbejdstider (delte skift forekommer). Dine kollegaer vil være både lokale og skandinaviske, og gæsterne er fra samtlige nordiske lande.
 
Hvis du er interesseret…
Når vi søger restaurantpersonale, publicerer vi de ledige stillinger under Ledige stillinger i udlandet. Alle som bliver godkendt på interviewdagen i København, får tilbudt at arbejde i vores udlandsorganisation.
Skjul

Show og entertainment

Underholdning for alle vores gæster!

Vil du arbejde med velproducerede børne- og familieshows og bo en periode i udlandet? Det kan du få chancen for, hvis du - udover dine kundskaber som showartist – også har en skøn personlighed, som brænder for service. På Sunwing Family Resorts har vi vores eget showteam, som underholder både børn og voksne fem dage om ugen. Vi tilbyder en fuldtidsstilling på sæsonbasis (fordelt på en sommer- og vintersæson). Mere information om ansættelse, arbejdsopgaver og produktioner får du ved en evt. samtale.

Læs mere Hvad kræves for at søge?
Du skal være en erfaren solosanger med en videregående uddannelse eller erfaring som modsvarer dette. Du er naturligvis vant til vokalharmoni og koreografi. Vi søger sopraner, alter, tenorer og basser.
 
Hvis du er interesseret…
Vi afholder auditions i København forår og efterår. Du kan når som helst sende din ansøgning til os, så vil vi indkalde dig til den kommende audition. Alle vores artister lærer de forskellige shows på vores Show-skoler i udlandet.
 
Sådan søger du
Send dit CV og en personlig hilsen samt en demo eller link til work@sunwing.se. Mærk din ansøgning med emne/subject: Showartist-Navn-Auditionby - (fx. Showartist-Anna Andersen-København).
 
Du finder os også på Facebook Sunwing Show & Entertainment, hvor vi holder dig opdateret om, hvornår vi søger artister, afholder auditions og andet. Kig gerne ind og ”synes godt om" os.
Skjul