Vores værdier

De bedste år i dit liv

Vi sælger ikke rejser. Vi sælger forventninger, oplevelser og minder. Vores vision er, at vi skal give vores gæster de bedste uger på året. På samme måde ønsker vi at tage os af vores medarbejdere og sørge for, at de får de bedste år i deres liv. Spies’ fremgang har altid været tæt forbundet med vores medarbejdere. Noget som vi er meget stolte af. Når du bliver en del af os, lover vi dig, at du kommer til at følge med på en spændende rejse i vores verden.

Vores værdier

Vores virksomhed er baseret på værdier, som afspejles i alt, hvad vi gør. For os er det meget mere end blot fine ord. Det er i vores DNA. Vi ser det som en forudsætning for, at Spies kan være den bedste rejsearrangør i branchen – både for vores gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vores værdier i Spies og Thomas Cook:

Put our Heart into it
Wear their flip flops
We’re one Thomas Cook

Menneskene bag

Vi er bevidste om, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv for at få succes. Ved at arbejde sammen og konstant stræbe efter løbende forbedringer vil vi altid være de bedste til det, vi gør. Vi ønsker, at det skal være sjovt, udfordrende og lønsomt at arbejde hos Spies.

Mangfoldighed, jævnbyrdighed og social ansvarlighed

Med store satsninger på mangfoldighed og jævnbyrdighed har vi skabt en moderne virksomhedskultur. Det ses blandt andet i de begivenheder og arrangementer, som vi vælger at deltage i, men også i den store lighed, som findes i vores organisation. Vi tager også socialt ansvar gennem projekter i Gambia og Thailand, ligesom vi også har håndteret nødhjælp til de flygtninge, der ankom til Grækenland. For os er Corporate Responsibility (CR) en naturlig del af vores virksomhed. Læs gerne mere om, hvordan vi arbejder med CR.