Arbejde på hovedkontoret

Hvad kan du arbejde med hos os?

Hovedkontoret i København er hjertet i Spies

Her samarbejder forskellige afdelinger som kundeservice, salg, HR og marketing om at give vores gæster de bedste uger på året. Spies er en del af Nordic Leisure Travel Group og sammen med vores søsterselskaber i Sverige, Norge og Finland har vi fælles funktioner indenfor IT, indkøb og økonomi.

I Spies har vi stillinger indenfor fx eCommerce, salg & support, marketing, økonomi og HR – alle med det formål at give vores gæster de bedste uger på året. Er du fx en dygtig rejsekonsulent, søger vi med jævne mellemrum nye medarbejdere til vores salg.

Hos Spies findes alle muligheder for at udvikle sig og få nye udfordringer. Mange gør karriere indenfor virksomheden, og det er ikke usædvanligt, at personer i ledende stillinger hos Spies engang startede som guider i vores udlandsorganisation.

Spies – en del af Nordic Leisure Travel Group

Spies er en del af Nordic Leisure Travel Group, og vi samarbejder tæt både indenfor både de forskellige funktioner i Danmark og tæt med Ving Sverige, Ving Norge og Tjäreborg Finland. I næsten alle roller hos Spies har du tæt kontakt og videndeling med kollegaer i vores nordiske søsterselskaber, hvilket er meget værdsat blandt vores medarbejdere.

Vil du være en del af os og give vores gæster de bedste uger på året?