Arbejde på hovedkontoret

Hvad kan du arbejde med hos os?

Hovedkontoret i København er hjertet i Spies

Her samarbejder forskellige afdelinger som kundeservice, salg, HR og marketing om at give vores gæster de bedste uger på året. Spies er en del af Thomas Cook Northern Europe og sammen med vores søsterselskaber i Sverige, Norge og Finland har vi fælles funktioner indenfor IT, indkøb og økonomi.

I Spies har vi stillinger indenfor fx eCommerce, salg & support, marketing, økonomi og HR – alle med det formål at give vores gæster de bedste uger på året. Er du fx en dygtig rejsekonsulent, søger vi med jævne mellemrum nye medarbejdere til vores salg.

Hos Spies findes alle muligheder for at udvikle sig og få nye udfordringer. Mange gør karriere indenfor virksomheden, og det er ikke usædvanligt, at personer i ledende stillinger hos Spies og Thomas Cook engang startede som guider i vores udlandsorganisation.

Spies – en del af Thomas Cook Northern Europe

Spies er en del af Thomas Cook Northern Europe, og vi samarbejder tæt både indenfor både de forskellige funktioner i Danmark og tæt med Ving Sverige, Ving Norge og Tjäreborg Finland. I næsten alle roller hos Spies har du tæt kontakt og videndeling med kollegaer i vores nordiske søsterselskaber, hvilket er meget værdsat blandt vores medarbejdere.

Globale muligheder i Thomas Cook Group

Vil du gøre karriere med verden som arbejdsplads? Spies og Thomas Cook Northern Europe indgår i Thomas Cook Group, som er en af verdens største og ældste rejsekoncerner med virksomheder i 15 lande. Vi har en stor bevægelighed indenfor koncernen med gode muligheder for udvikling og nye udfordringer. Du kan fx være placeret i udlandet og arbejde hos nogle af vores søsterselskaber i eksempelvis Tyskland eller England, eller du kan have base i København med en rolle, hvor du har hele Europa som arbejdsplads. Mulighederne er mange med en global rolle i verdens førende rejsekoncern.

Vil du være en del af os og give vores gæster de bedste uger på året? Se vores ledige stillinger.