Hoteller (14)

Rejser til Aruba

Aruba er lige så drømmende dejlig, som det lyder. Selv om øen stadig tilhører Holland, er du ikke i tvivl om, at du befinder dig i Caribien.

Strandene er kridhvide, vandet turkisblåt, stemningen afslappet, og i baggrunden lyder tonerne af merengue og salsa. Aruba er ikke mere end 30 km lang og 10 km bred, og den ligger kun ca. 25 km fra Venezuelas kyst. Til forskel fra mange andre caribiske øer er her altid tørt - det skyldes ganske enkelt, at regn er et særsyn på Aruba, og at solen stort set skinner året rundt.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst på Aruba?
På Aruba er det varmt året rundt med en gennemsnitstemperatur på cirka 27-28 grader. Temperaturen falder sjældent til under 21-22 grader og stiger normalt ikke til over 32 grader. Det er usædvanligt med regn, og solen skinner i princippet året rundt. Kommer der en enkelt regnbyge, er den som regel overstået på nogle minutter. Ellers skinner solen, og det er aldrig koldt. Oktober og november er de vådeste måneder, og marts er den tørreste.

Ofte blæser der en svag eller frisk brise fra øst, som af og til drejer om til nordøst. På Aruba har Spies hoteller ved Palm Beach og Eagle Beach og i Oranjestad på vestkysten. Her ligger de bedste strande, som er beskyttet mod de nordlige og østlige vinde. Havtemperaturen ligger på cirka 25 grader året rundt.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed samt under tilbagerejsen. Der kræves ikke visum for ophold i indtil 30 dage. Returbillet er påkrævet. Forlængede danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes. Aruba har ingen ambassade, så for nærmere information henviser vi til Nederlandenes ambassade på telefon 33 70 72 00.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Nederlandenes ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Aruba.

Rejser til Aruba

Aruba
  • Børnevenligt
  • Mad & Drikke
  • Natteliv
Aruba er indbegrebet af Caribien. Rejs hertil med Spies og nyd de kridhvide strande med turkist vand og vajende palmer. Aruba passer både til en romantisk bryllupsrejse og en afslappet familieferie.

Find din rejse til Aruba