Se hoteller (13)

Rejser til Barbados

Barbados

En rejse til Barbados rummer alt det bedste, Caribien har at byde på: god mad, fine strande, frodig natur og en behagelig atmosfære.

Barbados er ingen stor ø - der er knap 50 km tværs over - men her er alligevel meget at se og opleve. Langs kysten afløser strande af enhver art hinanden - fra windsurfernes favorit Silver Sands Beach på sydkysten til den fredelige Paradise Beach på vestkysten og alt derimellem. Vil du have afveksling fra strandlivet på din rejse til Barbados, kan vi anbefale et besøg i hovedstaden Bridgetown, som ikke er større, end at du kan nå at udforske den på en dag. Du kan også tage på udflugt til en af øens gamle sukkerplantager. Men læg ikke for mange planer i forvejen - Barbados er fuld af overraskelser, og man ved aldrig, hvor lang tid de tager. Det kan være en improviseret cricketkamp, en bod med nygrillet flyvefisk i vejkanten eller et impulsivt besøg på et af verdens ældste romdestillerier: Mount Gray.

Syd- eller vestkysten?

Spies tilbyder rejser til Barbados sydkyst såvel som til vestkysten nær øens bedste strande med lyserødt koralsand og turkisblåt vand. Dit valg af hotel er naturligvis en smagssag, men forlystelseslivet og shoppingmulighederne går for at være bedst på sydkysten, hvorimod vestkystens strande er længere og havet roligere end på sydkysten. På vestkysten ligger der desuden flere luksushoteller, men uanset hvilket hotel du vælger, kan du være sikker på en vis stil og standard. Barbados er en tidligere britisk koloni, og det kommer bl.a. til udtryk ved, at man gerne klæder om til middag, ligesom afternoon tea er en lige så populær tradition som cricket. Men Barbados ligger jo trods alt i de Små Antiller, og blandingen af britisk og caribisk gør øen til en af Caribiens mest varierede og imødekommende.

Til Barbados med Spies

Når du bestiller din rejse til Barbados med Spies, har du et bredt udvalg af hoteller at vælge mellem. Her er alt fra små, prisvenlige lejlighedskomplekser til større, eksklusive hoteller. For dig, som vil forkæle dig selv lidt ekstra eller eksempelvis skal på bryllupsrejse, kan vi anbefale vores elegante og luksuriøse Signature-hotel Sandals Barbados. Hotellet har en aldersgrænse på 18 år og ligger direkte ved en af øens paradisstrande. Her er desuden omkring ti forskellige restauranter, og All Inclusive indgår i prisen, så du kan spise og drikke så meget, du vil på hotellet uden at bekymre dig om regningen. Skal du rejse med børn, er Family Comfort-hotellet Bougainvillea Beach Resort et oplagt valg. Her er børneklub, legeplads og et fint poolområde direkte ved stranden.

Tips og nyttig info
 • Hoteller i alle prisklasser
 • Luksushoteller
 • Familiehoteller
 • All Inclusive
 • Fine sandstrande
 • Gode restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Barbados

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Vejr og klima
 • januar
28°21°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • februar
29°21°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • marts
29°21°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
30°22°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
30°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • juni
30°24°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
30°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • august
30°24°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°23°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • oktober
30°23°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • november
29°23°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
29°22°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
Strand
Med over 50 forskellige strande løber du aldrig tør for bademuligheder på Barbados. Sydkysten er meget populær blandt wind- og kitesurfere, da det blæser mere her end andre steder på øen. Et lidt mere afslappet og roligt strandliv finder du på vestkysten, hvor klassiske paradisstrande med finkornet, hvidt sand er indrammet af ikoniske caribiske palmer. De fleste strande har gode faciliteter, så du kan sagtens bruge hele dagen her, hvis du vil.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 15 timer (mellemlanding undervejs).

Afrejse

Du kan rejse til Barbados hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Du kan rejse til Barbados hele året med rutefly.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra lufthavnen på Barbados til hotellerne på vestkysten er ca. 45 minutter og til sydkysten ca. 20 minutter.
Mad, drikke og natteliv
Barbados' restaurantudbud kan sammenfattes som en alsidig gastronomisk palet af høj kvalitet. Her finder du alt fra stemningsfulde gadestande til elegante gourmetrestauranter.
Barbados' natteliv er relativt roligt.
Shopping
På Barbados er der gode shoppingmuligheder med mange butikker og forretninger. Det er populært at købe rom, lokalt håndværk og strandartikler.
Aktiviteter og seværdigheder
På Barbados kan du fylde ferien med aktiviteter som vandsport, fiskeri, golf, cricket og vandreture.
Sådan kommer du omkring
Det er nemmest at komme rundt på Barbados med taxi, lokalbusser, private minibusser eller lejebil.
Fakta

Vores service

Opholdet på Barbados er på egen hånd.

ECPAT

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Vi anbefaler, at du beskytter dig mod myg og andre insekter med myggemidler samt lyst tøj med lange ærmer og ben.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat på Barbarbos

1. juli 2018 blev der indført en turistskat på Barbados. Skatten gælder pr. værelse og nat og varierer fra 2,5 USD til 10 USD, alt efter hotellets officielle klassificering. Skatten betales direkte til hotellet ved afrejsen.

Valuta og kreditkort

Barbadiske dollars (BBD). USD accepteres i vid udstrækning, da de to valutaer er låst fast i forhold til hinanden. Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -5 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Øvrigt

Vi forbeholder os ret til at ændre i program, udflugter, priser etc.
Rejs med Condor

Condor er Spies’ søsterselskab i Thomas Cook gruppen og flyver mest fra Frankfurt med gode forbindelser fra Købenavn.

Condor er Spies’ søsterselskab i Thomas Cook gruppen.

Find din rejse til Barbados