• velegnet til voksne

Sunprime Platanias Beach

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Sunprime Platanias Beach har en skøn beliggenhed lige ud til stranden og med gåafstand til Platanias. Lejer du en cykel, går turen endnu hurtigere, og samtidig har du mulighed for at udforske omgivelserne - godt for både dig og miljøet. Vil du have flere butikker og restauranter at vælge mellem, kommer du nemt med lokalbus eller taxi til Chania.

Selve hotelområdet er dejligt fredeligt, og der findes et stort, lækkert poolområde med gratis pool- og strandhåndklæder til hotellets gæster. Alle værelser og suiter er lækkert indrettet, lyse og luftige.

Vil du forkæle dig selv, anbefaler vi, at du kigger forbi Sunprime Spa, hvor du kan bestille forskellige behandlinger, som alle udføres med Decléor-produkter. Prøv f.eks. aromaterapi, som er sand afslapning for krop og sjæl. Har du planer om at træne i ferien, har hotellet både motionsrum og træningslokaler, hvor du kan deltage i forskellige slags holdtræning med instruktør.

Sunprime Platanias Beach ligger lige ved stranden, så hvorfor ikke starte dagen med en frisk løbe- eller gåtur? Om aftenen anbefaler vi, at du besøger restauranten ved stranden. Her er maden udsøgt, personalet engageret og vinkortet så stort og varieret, at der er noget for enhver smag.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

MySunprime

På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Sunprime har du adgang til receptionen døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Bordbestilling, valutaveksling m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 2001. Renoveret: 2012.

124 suiter. Etager: 3. Elevator: Ja.

Parkering: Ja. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Manolis Apladas

Skatter og afgifter

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Ligger ved stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
 • Velegnet til voksne
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  1,3 km
 • Hovedcentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Platanias Beach byder på en fredfyldt atmosfære og er beliggende lige ud til stranden med gåafstand til Platanias.

Se værelsernes og suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre enkelt- og dobbeltværelser til to personer.

Classic Pool Room

Dejlige dobbeltværelser med direkte pooladgang.

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Classic Pool Suite

Hyggelige 1-værelses suiter med en skøn terrasse med direkte pooladgang.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Mad og drikke

På Sunprime Platanias Beach kan du spise morgenmad i restauranten ved hovedbygningen samt frokost og middag i restauranten ved stranden, hvor atmosfæren er afslappet og maden veltilberedt. Der tilbydes desuden et udvalg af gode vine. Du kan læse mere om mad og drikke på hotellets informationssite MySunprime.

Restauranter

Restauranter

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30 (Restaurant)
Frokost kl. 12-16 (Restaurant by the Sea)
Middag kl. 18-21 (Restaurant by the Sea)

Pæn påklædning er påkrævet.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, drikke en kop kaffe eller nyde en drink.

Sunprime Kiosk

Hotellet har sin egen kiosk med bl.a. slik, snacks, toiletartikler, vand og kolde drikkevarer.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Obs! Hvis du har bestilt en måltidspakke, er du nødt til at bestille bord i restauranten og vælge, hvornår du vil spise dine måltider. Dette er en del af Safe Travel - vores omfattende program for en tryg og sikker rejse. Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, ost, skinke, frisk frugt, grøntsager, yoghurt, juice og kaffe samt lune retter. Forudbestilles hjemmefra.

Pool og strand

Du kan nemt tilbringe mange dovne dage ved poolområdet på Sunprime Platanias Beach. Her er to pools, komfortable liggestole, parasoller samt pool- og strandhåndklæder. Vil du bade i havet, ligger stranden blot en kort gåtur fra hotellet. Der er et begrænset antal liggestole og parasoller på stranden.

Udendørspool

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 300 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 100 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Private pools*

Pooltype: Udendørspools
Størrelse: 35, 38 og 70 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Du bor direkte ud til stranden i Platanias, hvor Sunprimes gæster har adgang til gratis liggestole og parasoller. Du er velkommen til at tage dit pool- og strandhåndklæde fra hotellet med til stranden.

*Kun for gæster i værelser og suiter med direkte adgang til privat, delt pool. Poolen er 1,4 m dyb.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Platanias Beach har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, svømme eller deltage i træningshold som f.eks. crosstræning og yoga. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til både motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Holdtræning

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og core. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er udstyret med både håndvægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Sunprime Platanias Beach ligger i et roligt område ved stranden, ca. 1,3 km fra Platanias centrum.
Restauranter og minimarkeder ligger ca. 5 minutters gåtur væk. Køretiden fra lufthavnen er ca. 40 minutter (30 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Sunprime Platanias Beach
730 14 Platanias
Telefon +30 28210 83620
sunprime@apladas.gr

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Platanias Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Flyver du med Sunclass Airlines og vælger egen transport, f.eks. taxi eller lejebil, kan du også tjekke din bagage ind på hotellet, før du begiver dig til lufthavnen.

Rejsemål: Platanias, Chaniakysten, Kreta
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Spaafdeling

Hotellets spaafdeling drives i lokalt regi og tilbyder flere forskellige behandlinger - fra pedicure til massage. I kan også vælge populære Spa Together og nyde en afslappende behandling sammen. Alle behandlinger bestilles på hotellet.

Læs mere om behandlingerne her.

PRISER OG BESTILLING