Det handler om dig
TID TIL
FORKÆLELSE

Bare giv slip

Det er nemt at hænge fast i hverdagens pligter og rutiner. Men når du er på ferie, har du endelig tid til at se din partner i øjnene. Tid til bare at være og til at fokusere på dit eget velbefindende. Uanset om det for dig betyder tid til træning, en lækker spabehandling eller bare at sove længe. Vi tager os af opvask, rengøring og madlavning.

Dyrk dig selv

Deltag i gratis holdtræning, dyrk yoga på stranden eller nyd en smuk løberute. Brug tiden til at være god ved dig selv.
Træningsholdene på Sunprime er populære, og du er velkommen til at deltage - det koster ikke noget at være med.

Deltag i gratis holdtræning, dyrk yoga på stranden eller nyd en smuk løberute.

Lad andre om pligterne

Lad hverdagens gøremål og praktiske pligter blive hjemme. Nyd, at andre tager din opvask, gør rent, skifter dit sengetøj og varter dig op. Med Easy Travel kan du desuden slippe for kø i lufthavnen, når du tjekker bagagen ind direkte på hotellet.

Lad hverdagens gøremål og praktiske pligter blive hjemme. Nyd, at andre tager din opvask, gør rent, skifter dit sengetøj og varter dig op.

Vil du se dyner?

Detaljer som gode senge betyder noget, når du er på ferie. På både Sunprime og O.B.C. er der lækre dyner, og på SENTIDO kan du sove længe og spise morgenmad til klokken 12.

Vil du sove godt og længe i en dejlig seng med lang dyne?

Ultimativ forkælelse

Udlev den klassiske drøm om en sund sjæl i et sundt legeme. Få fornyet energi og gør ferien endnu dejligere med lidt forkælelse i hotellets spaafdeling - det har du fortjent!
Se alle hoteller med spa.

Sæt ekstra fokus på dit velbefindende med spa og massage.

Smagen af rigtig ferie

Nyd at du ikke skal røre en finger, og at andre har skåret din friske frugt ud til morgenmaden. Det smager godt, og straks bliver dagen en smule ekstra lækker.

Læn dig tilbage og nyd, at vi kæler for både øjne og smagsløg

Hvad giver dig energi?

En powerwalk med lyden af havets brusen langs strandpromenaden eller yoga på hotellets tagterrasse. Eller måske tapas i en lille mallorcinsk bjerglandsby?