Stik af fra hverdagen

Til sommer kan du nyde ferien på oasen Cook’s Club – det seneste i rækken af vores skræddersyede hotelkoncepter. Cook’s Club har en aldersgrænse på 16 år og er designet til den nye generation af rejsende. Hotellerne tilbyder et paradis for dig, der har en afslappet og nysgerrig livsindstilling. Her omgås du ligesindede i en afslappet boheme-agtig atmosfære, hvor fokus er på velvære.

AKTUELLE TILBUD

VORES COOK'S CLUB

Søg blandt vores 6 Cook's Club og find det, der passer dig bedst.

Cook's Club City Beach Rhodos

Cook's Club City Beach Rhodos er et lækkert hotel beliggende midt i Rhodos by. Hotellet er indrettet med et stilfuldt og moderne design, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og her findes blandt andet en tagterrasse med infinitypool.

Cook's Club Hersonissos Crete

Hyggeligt og nyrenoveret lejlighedshotel beliggende tæt på restauranter, caféer og forlystelsesliv. Hotellet ligger i gåafstand fra stranden og har et dejligt poolområde med poolbar.

Cook's Club Gambia

Cook's Club Gambia er et pænt og charmerende hotel ved en af Gambias bedste strande. Hotellet tilbyder et afslappet miljø tæt på Kololi og Senegambia centrum. De hyggelige og bekvemme værelser på Cook's Club Gambia i kombination med hotellets design er som skabt til dig, der gerne vil bo godt og trendy.

Cook's Club Gambia er et pænt og charmerende hotel ved en af Gambias bedste strande.

Cook's Club Palma Beach

Vores nye Cook's Club Palma Beach ligger i Playa de Palma og byder på et unikt design og lækre værelser indrettet i naturfarver. Hotellet har et dejligt poolområde, hvor der spilles musik af udvalgte dj's.

Cook's Club Alanya

Nyrenoverede Cook's Club Alanya ligger midt på den fine Kleopatrastrand. Her bor du i moderne og trendy omgivelser - perfekt til dig, der gerne lige vil have det lille ekstra.

Cook's Club Adakoy Marmaris

Lækkert designhotel beliggende ved stranden uden for Marmaris. Hotellet har en afslappet stemning og tilbyder moderne indrettede værelser i bohemestil samt et stort udbud af aktiviteter.

MERE OM COOK'S CLUB

VI ELSKER GOD MAD

Cook’s Clubs hjerte er restauranten Cantina – et kulinarisk Mekka med de bedste lokale og internationale råvarer og smagsindtryk. Fra veganske lækkerier til klassiske favoritter. Restauranten har åbent hele døgnet og tilfredsstiller den mest kræsne gourmet med sit konstant skiftende repertoire.

 
 

HOLD STEMNINGEN OPPE

På Cook’s Club mener vi, at hver sommer har sit eget soundtrack. Vores stjernespækkede og håndplukkede hold af DJ’s fører gæster og lokalbefolkning sammen med lækre toner og beats. Hold stemningen oppe med en signaturcocktail fra den Berlin-baserede bartenderguru David Wiedmann. Alle friske juices og drinks i baren er omsorgsfuldt dekoreret med håndplukkede lækkerier fra vores egen urtehave.

 

SØG OG BESTIL