Cook's Club - for Den Nye Generation

STIK AF FRA HVERDAGEN

Til sommer kan du nyde ferien på oasen Cook’s Club – det seneste i rækken af vores skræddersyede hotelkoncepter. Cook’s Club er designet til den nye generation af rejsende og tilbyder et paradis for dig, der har en afslappet og nysgerrig livsindstilling. Perfekt til dig, der vil omgås ligesindede i en afslappet boheme-agtig atmosfære, hvor fokus er på velvære. Cook's Club Hersonissos Crete på Kreta er vores første Cook’s Club, men bare rolig – der kommer flere til.
 

 

VI ELSKER GOD MAD

Cook’s Clubs hjerte er restauranten Cantina – et kulinarisk Mekka med de bedste lokale og internationale råvarer og smagsindtryk. Fra veganske lækkerier til klassiske favoritter. Restauranten har åbent hele døgnet og tilfredsstiller den mest kræsne gourmet med sit konstant skiftende repertoire.

 
 

HOLD STEMNINGEN OPPE

På Cook’s Club mener vi, at hver sommer har sit eget soundtrack. Vores stjernespækkede og håndplukkede hold af DJ’s fører gæster og lokalbefolkning sammen med lækre toner og beats. Hold stemningen oppe med en signaturcocktail fra den Berlin-baserede bartenderguru David Wiedmann. Alle friske juices og drinks i baren er omsorgsfuldt dekoreret med håndplukkede lækkerier fra vores egen urtehave.

 

SØG OG BESTIL

Cook's Club Alanya

Midt på den fine Kleopatrastrand ligger det nyrenoverede Cook's Club Alanya. Her bor du i moderne og trendy omgivelser - perfekt til dig, der gerne lige vil have det lille ekstra.

Cook's Club Hersonissos Crete

Cook's Club Hersonissos Crete er et hyggeligt og nyrenoveret lejlighedshotel med god beliggenhed i Hersonissos. Her bor du tæt på restauranter, caféer og forlystelsesliv. Hotellet har et godt poolområde med poolbar, og stranden ligger i gåafstand fra hotellet.