PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Den store pool på Sunprime Coral Suites & Spa er designet til at passe til alle vores gæster

Sunprime Coral Suites & Spa

Hotelstandard 4,5

 • Tæt på centrum
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Nemme måltidspakker
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Køleskab på værelset
 • Gratis poolhåndklæder
 • Opvarmet pool om vinteren
 • Rolige poolområder
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Spa
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Sunprime Coral Suites & Spa er et af vores mest populære Sunprime Hotels. Velkommen hertil og find ud af hvorfor.

Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du ikke langt til de mange butikker, restauranter og barer i centrum, og du har også kort gåafstand til strandpromenaden og den velbesøgte strand. Kan du lide at spille golf, bor du desuden i bekvem afstand til flere af Tenerifes bedste baner.

På Sunprime Coral Suites & Spa bor du i en designet suite med mange praktiske og smarte detaljer. Du bor allerbedst i en R.O.O.M.® Suite, der er eksklusivt indrettet og har en stor balkon med fin udsigt over poolområdet. Poolen er selvfølgelig opvarmet til en behagelig temperatur i årets koldeste måneder.

Solhungrende livsnydere er velkomne til at slænge sig i en bekvem liggestol på en af hotellets dejlige tagterrasser. Her kan du nyde udsigten, koble fuldstændig af og bare fokusere på dit eget velbefindende.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

Sunprime Spa byder på endnu mere luksuriøs egentid. Vil du være sikker på at få den afslappende oplevelse, du længes efter, kan du allerede nu forudbestille en velgørende behandling. Er du i det ekstravagante hjørne, kan vi anbefale vores Premium Decleor spa-pakke, hvor der indgår 100 minutters valgfri behandling samt et gavekort til spaprodukter, du kan tage med hjem.

Ligesom på alle vores Sunprime Hotels er her et motionsrum for dig, der vil træne på egen hånd. Desuden tilbyder vores uddannede instruktører flere forskellige træningshold, hvis du hellere vil træne i gruppe. Al træning er selvfølgelig gratis.

En ferie er ingen rigtig ferie uden lækker mad, og det har vi naturligvis tænkt på. Hver morgen dækker vi op til morgenmad i Sunprime Restaurant med en skøn buffet, som du kan tilkøbe til en favorabel pris. Hvis du vil forkæle smagsløgene yderligere, kan du desuden tilkøbe vores fordelagtige måltidspakker Sunprime Inclusive eller All Inclusive.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet (gælder ikke ved flyafgange før kl. 11). Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunprime Coral Suites & Spa Skjul tekst Adresse

Noelia Afonso 10, 38660 Playa de las Américas
Telefon +34 922 75 20 40

Sunprime Coral Suites & Spa

Søg rejse og bestil