PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Fañabé Beach

Hotelstandard 4,5

 • Lejligheder til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Lollo & Bernie
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Røgfrit
 • Spa
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Opvarmede pools 1/11-30/4
 • Delvis overdækket babypool
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Fantastisk familieferie på Tenerifes sydkyst!

Velkommen til Sunwing Fañabe Beach, som er blevet kåret til bedste familiehotel flere gange. Og det er ikke svært at forstå hvorfor! Beliggenheden er en af Tenerifes bedste, og du bor tæt på alt, uanset om du vælger vores mindste lejligheder eller vores store familielejligheder. Fælles for alle lejligheder er, at de er lyse, rummelige og udstyret med alt, hvad børnefamilien kan have brug for i ferien.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

Nyhed! Vil du gøre det ekstra nemt og bekvemt for dig selv, kan du nu forudbestille Lollo & Bernies lille bambinopakke, der indeholder bleer, vådservietter, bleposer og hagesmæk samt en Lollo-rangle.

Alt det, der ellers skal til, for at du kan få en vellykket ferie, ligger centralt på hotellet. Vores hyggelige familierestaurant Vicente's Kitchen & Grill har udendørsservering på poolområdet, hvor du kan nyde et børnevenligt måltid mad i stearinlysenes skær. Restauranten har både spanske specialiteter og internationale retter på menukortet. Hotellets pools er opvarmet til ca. 25 grader fra november til april, og ved poolområdet finder du også Lollo & Bernie Mini Land, Mini Market, fitness, motionsrum, spa, buffetrestauranten samt Teen Lounge, hvor de større børn kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Om aftenen kan du nyde en drink i Lime Bar, mens vores professionelle showteam sørger for børne- og familieunderholdning.

Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor der findes mange restauranter og butikker.

Bemærk! I perioden 25/4-12/6 2017 er der lokal underholdning på hotellet i stedet for Sunwing-shows. Øvrige aktiviteter som f.eks. vandgymnastik og SATS-træningshold følger det normale program. Mini Land holder også åbent, og Lollo & Bernie kommer på besøg. Der arrangeres Mini Disco med Lollo & Bernie fem aftener om ugen samt Lollo & Bernie Show nogle gange om ugen. (Der er ingen show med de tre små bjørne, Isidor, Tvättis og BumBum).

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet (gælder ikke ved flyafgange før kl. 11). Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunwing Fañabé Beach Skjul tekst Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Sunwing Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Røgfrit på Sunwing Family Resorts

Sunwing Fañabé Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et rygeområde, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Adresse

Calle Londres 4, 38660 Playa de Fañabé, Adeje
Telefon +34 922 761 700

Faciliteter på Sunwing Fañabé Beach