PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Fañabé Beach

Hotelstandard 4,5

  • Lejligheder til op til 6 personer
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Børn under 12 år spiser gratis
  • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
  • Tæt på stranden
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Overdækket babypool

Fantastisk familieferie på Tenerifes sydkyst!

Velkommen til Sunwing Fañabe Beach, som er blevet kåret til bedste familiehotel flere gange. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Beliggenheden er en af Tenerifes bedste, og du bor tæt på alt, uanset om du vælger vores mindste lejligheder eller vores store familielejligheder. Fælles for alle lejligheder er, at de er lyse, rummelige og udstyret med alt, hvad børnefamilien kan have brug for i ferien.

Alt det, der ellers skal til, for at du kan få en vellykket ferie, ligger centralt på hotellet. Vores hyggelige familierestaurant Vicente's Kitchen & Grill har udendørsservering på poolområdet, hvor du kan nyde et børnevenligt måltid mad i stearinlysenes skær. Restauranten har både spanske specialiteter og internationale retter på menukortet. Hotellets pools er opvarmet til ca. 25 grader fra november til april, og ved poolområdet finder du også Lollo & Bernie Mini Land, Mini Market, fitness, motionsrum, spa, buffetrestauranten samt Teen Lounge, hvor de større børn kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Om aftenen kan du nyde en drink i Lime Bar, mens vores professionelle showteam sørger for børne- og familieunderholdning.

Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor der findes mange restauranter og butikker.

Dette er et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Læs mere om Ekstra værdi

Læs mere om Sunwing Fañabé Beach Skjul tekst Hotelfakta

Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MySunwing
På hotellets eget informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Sunwing Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Du kan gå ind på MySunwing via din egen smartphone, tablet eller bærbare samt via de gratis
gæstecomputere, der findes i Help Desk.

Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Fañabé Beach på Facebook.

Røgfrit på Sunwing
Sunwing Fañabé Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et rygeområde, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter
Handicapvenlige lejligheder findes. Læs mere her.

Ramper på hotelområdet. Poolen har både trappe og rampe med rækværk (skrånende bund).

Parkering
I hotellets parkeringshus (begrænset antal pladser).

Resortservice/Help Desk
24-timers service. Check-out kl. 12. Hæveautomat findes i nærheden af hotellet.

Sæson
Hotellet er åbent hele året.

Miljø
Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotelmanager
Gabriel Abad

Adresse
Calle Londres 4
38660 Playa de Fañabé
Adeje - Santa Cruz de Tenerife
Spain
Telefon: +34 922 76 17 00
Mail (skriv på engelsk): fanabe@sunwing.net

Sunwing Inclusive

Nem og bekvem måltidsløsning. I Sunwing Inclusive indgår morgenmad hver dag samt frokost og middag fra vores store og varierede buffet fem dage ud af syv. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Sunwing All Inclusve

Vil du forkæle dig selv? Så prøv vores All Inclusive. Bestil hjemmefra, så kan du spise og drikke alt det, du vil, fra vores buffeter morgen, middag og aften i hele ferien. Is, kaffe og meget andet indgår også. Læs mere om mad
og drikke
på hotellet.

Obs! Begge Inclusive-løsninger har et begrænset antal pladser. Bestiller du tidligt, har du større chance for at få plads.

Faciliteter på Sunwing Fañabé Beach