1. Alle rejsemål
 2. De Kanariske Øer
 3. Tenerife
 4. Playa de las Américas
 5. Sunwing Fañabé Beach
SunwingLollo & Bernie
 • børnevenligt

Sunwing Fañabé Beach

Velkommen til Sunwing Fañabe Beach, som er blevet kåret til bedste familiehotel flere gange. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Beliggenheden er en af Tenerifes bedste, og du bor tæt på alt, uanset om du vælger vores mindste lejligheder eller vores store familielejligheder. Fælles for alle lejligheder er, at de er lyse, rummelige og udstyret med alt, hvad børnefamilien kan have brug for i ferien.
Mere

Læs mere om hotellet

Alt det, der ellers skal til, for at du kan få en vellykket ferie, ligger centralt på hotellet. Vores hyggelige familierestaurant Vicente's Kitchen & Grill har udendørsservering på poolområdet, hvor du kan nyde et børnevenligt måltid mad i stearinlysenes skær. Restauranten har både spanske specialiteter og internationale retter på menukortet. Hotellets pools er opvarmet til cirka 25 grader fra 1/11 til 30/4, og ved poolområdet finder du også Lollo & Bernie's Mini Land, Mini Market, fitness, motionsrum, spa, buffetrestauranten samt Teen Lounge, hvor de større børn kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Om aftenen kan du nyde en drink i Lime Bar, mens vores professionelle showteam sørger for børne- og familieunderholdning.

Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor der findes mange restauranter og butikker.

Dette er et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Læs mere om Ekstra værdi

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MySunwing

På hotellets eget informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Sunwing Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Sunwing på de sociale medier

Følg Sunwing Fañabé Beach på Facebook.

Røgfrit på Sunwing

Sunwing Fañabé Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et rygeområde, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstypen Small Family. Der er desuden ramper på hotelområdet, og poolen har både trappe og rampe med gelænder (skrånende bund).

Sæson

Hotellet er åbent hele året.

Miljø

Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing

Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på et af vores skønne og familievenlige Sunwing Family Resorts er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen. Send hotellet en mail på engelsk, så fortæller de mere: fanabe@sunwing.net

Øvrigt

Resortservice/Help Desk: 24-timers service. Check-in tidligst kl. 12 og senest kl. 15. Check-out kl. 12. Hæveautomat findes i nærheden af hotellet.

Bygget: 2003. Delvist renoveret 2011/12 (Royal Family Suiter, Happy Baby samt Family med to værelser) og 2013/14 (Family med ét værelse).

241 lejligheder. Etager: 5. Elevator: Ja.

Aircondition: 1/6-30/9 kl. 16-19 og kl. 22-09.

Parkering: I hotellets parkeringshus. Bbegrænset antal pladser.

Hotelmanager

Gabriel Abad

Hotelfakta
 • Pool
  4 stk.
 • Børnepool
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Poolbar
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  5
 • Nærmeste centrum
  250 m
 • Hovedcentrum
  4,4 km
 • Nærmeste strand/badested
  200 m
 • Internet
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sunwing
 • Lejligheder til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
 • Ligger tæt på stranden
 • Spa, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
Ekstra værdiUdvalgte hoteller med ekstra fordele
Sådan bor du

Sunwing Fañabé Beach på naturskønne Tenerife har en god beliggenhed tæt på alt og tilbyder rummelige og praktisk indrettede lejligheder.

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg her

Small Family

Small Family

Vores Small Family-lejligheder passer perfekt til den lille familie på op til tre personer.

Family

Family

Family-lejlighederne er vores mest populære lejlighedstype med et eller to værelser.

Happy Baby

Happy Baby

Lejligheder til op til fire personer udstyret med børnesikre detaljer.

Royal Family Suite

Royal Family Suite

Vores Royal Family Suiter byder på høj komfort, praktiske detaljer og en god beliggenhed.

Fañabé Beach

Læs mere om hotellet på Spies.dk - se link i venstre side!
Mad og drikke

Hvem vil ikke gerne slippe for madlavningen i ferien...? På Sunwing Family Resorts står vores stab af dygtige kokke klar for at tilberede måltider, som går rent ind hos børn og voksne.

Start for eksempel dagen med vores indbydende morgenmadsbuffet og fortsæt gerne med frokost og middag på vores børnevenlige restaurant Vicente's Kitchen & Grill. Vil du hellere handle ind til en hyggelig frokost eller middag hjemme i lejligheden, har Mini Market, som er Sunwings egen butik, et glimrende udvalg – eller du kan bestille takeaway fra Vicente's Kitchen & Grill.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider nedenfor eller på hotellets informationssite MySunwing.

Vicente's Kitchen & Grill

Åbningstider:
Frokost: Kl. 12-15.30
Middag: Kl. 18-21.30
Takeaway: Kl. 12-15.30 og kl. 18-21.30
Vores hyggelige familierestaurant har åbent til frokost og middag og serverer et stort udvalg af mad og drikke for alle aldre: på menukortet findes spanske favoritter, salater, sandwich, pizza, burgere og meget andet. Vil du hellere nyde maden på din egen balkon eller terrasse, fås mange af retterne på Vicente's Kitchen & Grill også som takeaway.

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad: Kl. 7.30-10.30
Frokost: Kl. 12-14
Middag: Kl. 18.30-20.30
Her spiser du morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, hvis du har bestilt Sunwing Inclusive eller All Inclusive. Fire aftener om ugen kan du også glæde dig til vores herlige temabuffeter.

Bar

Åben: Kl. 10-22.30
Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, der også serverer børnevenlige drikkevarer. Fra baren har du godt udsyn til scenen, hvor dygtige artister optræder flere aftener om ugen med populære børne- og familieshows.

Mini Market

Åbningstider:
Mandag-lørdag: Kl. 8-19
Søndag: Kl. 8-21
I Mini Market finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, babymad (lokale mærker kan forekomme) og andre babyprodukter til slik, solcreme, brød og drikkevarer.

Åbningstiderne kan blive ændret i løbet af sæsonen. De aktuelle åbningstider oplyses ved ankomsten.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, frisk brød, yoghurt, forskellig slags drys, juice, pålæg, pølser, æg og bacon... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Forudbestilles hjemmefra.

Sunwing Inclusive

I Sunwing Inclusive indgår:
• 7 x morgenmad kl. 7.30-10.30
• 5 x frokost kl. 12.30-14.30
• 5 x middag kl. 18.30-20.30
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag

Alle måltider serveres fra buffet. Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, italiensk, tex-mex eller barbecue. Du kan se her, hvilke faste dage frokost og middag serveres.

Frokost og middag serveres ikke 24/12 og 31/12, men du kan tilkøbe Sunwings populære festbuffet, når du er på hotellet.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal. Læs mere om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive indgår:
• Morgenmad kl. 7.30-10.30, frokost kl. 12-14 og middag kl. 18.30-20.30
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag
• Varme og kolde snacks kl. 10.30-12 og 16-18
• Mineralvand, sodavand samt lokal øl, vin og spiritus og filterkaffe i baren kl. 10.30-24
• Is i vaffel eller bæger med valgfri topping samt kager kl. 10.30-22.30
• Festbuffet 24/12 og 31/12 (prisen er derfor højere i denne periode)

Alle måltider serveres fra buffet. Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, italiensk, tex-mex og BBQ.

På hjemrejsedagen gælder Sunwing All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal. Læs mere om Sunwing All Inclusive.

Pool og strand

På Sunwing Fañabé Beach ligger poolområdet i centrum, omkranset af lejligheder. Her, i hjertet af hotellet, finder du også Lollo & Bernie's Mini Land, fitnesscenter, Mini Market og restauranterne. Der ligger et shoppingcenter lige om hjørnet. På poolområdet findes både en børnepool og en pool til de lidt ældre gæster - begge er, ligesom babypoolen, opvarmet til cirka 25 grader om vinteren. Babypoolen er desuden overdækket.

Da alle pools ligger tæt på hinanden, er det nemt at holde øje med børnene fra din liggestol. Der er aldrig langt at gå, når du trænger til forfriskninger, eller hvis du har glemt solcremen i lejligheden. Du har heller ikke langt til stranden: Bare 300 meter fra hotellet ligger den skønne Fañabé-strand, hvor du kan tage en dukkert i havet. På stranden kan du leje liggestole og parasoller.

Babypool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 28 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 9-18

Børnepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 50 m2
Dybde: 55 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 9-18

Familiepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 310 m2
Dybde: 0-180 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 9-18

Strand

Fañabé-stranden ligger ca. 200 meter fra hotellet. Parasoller og liggestole kan lejes.

*Alle pools er opvarmet til ca. 25 grader i perioden 1/11-30/4. Temperaturen i poolen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen.

Træning og aktiviteter

Hvis du får lyst til at skifte liggestolen ud med en omgang træning, har du masser af sportsaktiviteter at vælge imellem på Sunwing Fañabé Beach - alt fra udendørsskak til holdtræning ledet af uddannede instruktører. I vores motionsrum kan du dyrke alle former for styrketræning; du kan træne med både frie vægte og i maskiner. Lokalerne er luftige og indbyder til at finpudse ferieformen.

I fitnessafdelingen har vi et varieret træningstilbud med noget for alle, og i poolen kan du deltage i forskellige vandsportsaktiviteter eller vores populære vandgymnastik. Vil du spille golf, ligger der flere gode baner i nærheden af hotellet.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder. Du finder alle sportsaktiviteter her.

Har du glemt træningstøjet derhjemme? Eller trænger du til at forny træningsgarderoben? På Sunwing Fañabé Beach har du mulighed for at købe den nyeste kollektion fra Craft.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller du foretrækker måske en gang vandgymnastik om formiddagen og holdtræning om eftermiddagen? Gå heller ikke glip af Fitness Together, hvor forældre og børn (11-15 år) får mulighed for at træne sammen. I samarbejde med SATS tilbyder vi forskellige træningshold (aldersgrænsen er 15 år), og det er naturligvis gratis at deltage.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre. Hop i poolen og oplev et træningspas ud over det sædvanlige anført af vores dygtige instruktører.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum tilbyder både træningsmaskiner og frie vægte. Aldersgrænsen er 13 år.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finder du i Holiday Planner.

Golf

I nærheden af Sunwing Fañabé Beach finder du flere gode golfbaner. Den mest kendte er Europatourbanen Golf del Sur med 27 huller. Vores personale i Help Desk hjælper gerne med at reservere starttider.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

På Sunwing Family Resorts behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra åbent hus, skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Mini Stars og vandlege.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nogle aktiviteter har en aldersgrænse, men der er altid noget at give sig til for både små og store børn.

På Sunwing Fañabé Beach ligger Lollo & Bernie's Mini Land ved poolområdet, på den modsatte side af restauranterne og tæt på børnepoolen. Her samles børnene, når der er aktiviteter, eller hvis de har lyst til at lege, klippe-kllistre eller se film sammen med en voksen. Tilmelding til børneaktiviteterne foregår via Holiday Planner på MySunwing. Scenen, hvor du kan se vores populære børneshows og deltage i Mini Stars og Mini Disco, ligger i hovedbygningen ved baren og buffetrestauranten.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.
Du finder alle børneaktiviteter her.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Mini Land

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som kaldes Mini Land. Seks dage om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land findes en indhegnet legeplads (delvis overdækket).

Play & Splash og Mini Play

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i Play & Splash, som er leg og plask i poolen til glad musik. Mini Play er leg og bevægelse til musik i fitness-salen for børn i alderen 3-7 år. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. De gives mulighed for at udvikle deres kreativitet og lærer at samarbejde med andre.

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Mini Land og kan f.eks. være med til at lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MySunwing, og betaling foregår i Help Desk.

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Mini Stars

Små gæster med stor charme - Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Mini Disco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, T-shirts, Lollo & Bernie-bogen og meget andet.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Sunwing Fañabé Beach tilbyder en masse aktiviteter For børn og unge mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Du kan bl.a. prøve forskellige sportsaktiviteter både på land og i vandet, og der findes også spillehal, billard, bordtennis, bordfodbold, udendørsskak og andre spil. Indimellem arrangeres der desuden aftenaktiviteter, f.eks. pizza- og filmaften.

I vores Teen Lounge kan du f.eks. spille PlayStation. Har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du i skoleferierne stille op i Teen Idol, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på den store scene, mens et tiljublende publikum kigger på.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder. Du finder alle ungdomsaktiviteter her.

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med i sjove konkurrencer. I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Teen Lounge

Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og uden for kan du dyste mod dine nye venner i bordtennis eller billard.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Nyhed sommer 2018! Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Spa Together

Spa Together giver forældre og børn i alderen (11-15 år mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spa. Bestil spa-pakkerne hjemmefra, og vælg behandling når I er på hotellet. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger. Ved 1 voksen og 1 barn (11-15 år) bestiller man to spa-pakker i den voksnes navn.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille Playstation 4. Vi har et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

Creative Time

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chill-out

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores Teen Host.

Fodbold, billard...

På Sunwing Fañabé Beach kan du udfordre nye og gamle venner i en fodboldkamp – enten ved vores populære bordfodboldspil eller på stranden med en rigtig fodbold. Det koster selvfølgelig ikke noget. Bordtennis, billard og udendørs skak er mod betaling.

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, kan du optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn i alderen 8-15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Tæt på havet (ca. 200 meter). Shoppingcenter inden for gåafstand. Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 30 minutter. Nogle lejligheder kan være generet af hotellets underholdning, børneaktiviteterne i Mini Land, trafik og nærliggende hotellers underholdning.

Calle Londres 4
38660 Playa de Fañabé
Adeje - Santa Cruz de Tenerife
Spain

Telefon +34 922 76 17 00
Mail (skriv på engelsk): fanabe@sunwing.net

Spies Easy Travel

Med Spies Easy Travel giver vi dig mulighed for at tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. (På Tenerife gælder check-in af bagage på hotellet ikke ved flyafgange før kl. 11).

På Sunwing Fañabé Beach gælder Spies Easy Travel i vinterhalvåret (oktober-maj), når du flyver med Thomas Cook Airlines.

På dagen for din hjemrejse står Thomas Cook Airlines' personale klar i hotellets reception - tidspunktet oplyses et par dage før. Du møder op med bagage, billet og pas, får udleveret boardingkort og afleverer din bagage. På denne måde kan du gå direkte til sikkerhedskontrollen og gaten, når du ankommer til lufthavnen, og du behøver først at tænke på din bagage, når du lander i Danmark.

Vejr og klima
 • januar
22°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfrie dage
 • februar
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfrie dage
 • marts
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfrie dage
 • april
23°16°
8
Soltimer/dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfrie dage
 • maj
24°19°
9
Soltimer/dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfrie dage
 • juni
26°19°
10
Soltimer/dag
18°
Vandtemperatur
24
Regnfrie dage
 • juli
28°22°
11
Soltimer/dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfrie dage
 • august
29°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfrie dage
 • september
28°22°
8
Soltimer/dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfrie dage
 • oktober
26°20°
7
Soltimer/dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfrie dage
 • november
24°18°
6
Soltimer/dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfrie dage
 • december
23°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfrie dage
Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder stjernerne frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om showprogrammet.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. De tre små bjørne Isidor, BumBum og Tvättis samt dyrepasseren onkel Grubb finder på narrestreger og tager dig med på spændende eventyr. Gå ikke glip af det sjove show med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Obs! Showene med de tre små bjørne og onkel Grubb udgår sommeren 2018.

Mini Stars

Små gæster med stor charme. Mini Stars er for børn mellem 3 og 7 år. En aften om ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sangs, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage. Og så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, kan du optræde og synge live på Sunwings scene i skoleferierne. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i discokuglen, og snart er dansegulvet fyldt med vores yngste gæster. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i vores spaafdeling. Her kan du vælge imellem forskellig slags massage, helkropspeeling, ansigtsbehandlinger, pedicure og andre skønne behandlinger.

Spa Together giver par, venner eller forældre og større børn (11-15 år) mulighed for at få en behandling sammen (begge skal vælge den samme behandling). Hvis du vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber du en lille (25 min.), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spa-pakke, og på hotellet vælger du så en af de behandlinger, der svarer til den forudbestilte længde. Ved 1 voksen og 1 barn bestiller man to spa-pakker i den voksnes navn. Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MySunwing.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spa-pakker hjemmefra.

Lille spa-pakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spa-pakke

50 minutter. Prøv f.eks. en dybderensende aromatisk ansigtsbehandling, Hot Oil Massage eller en klassisk pedicure.

Stor spa-pakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange, bl.a. Hot Stone Massage, Sunwing Ritual, en top til tå-behandling, ansigtsmassage og farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spa-behandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spa-pakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spa-pakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bookes på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år (undtagen ved Spa Together, Teen Face og spa-behendlinger for børn).

Bedømmelser og anmeldelser
4,3/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 9011 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?"
93% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,3
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,5
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,4
Poolområdet for børn
4,4
Børnevenlighed
4,7
Wi-fi
4,5
 • 3/5

  "For børn"

  Fint
 • 5/5

  "Rent og børnevenligt"

  Meget venligt og hjælpsomt personale. Boede i Happy Baby lejlighed, som var ren og pæn. Anbefaler at man selv tager klapvogn med især til børn under 1 år, da hotellets er store og klodset og ikke egner sig til at barnet tager sig en middagslur i, hvis man er vant til at barnet sover ude. Savnede en pusleplads på badeværelset. God legeplads/sandkassemiljø. God overdækket baby pool, som beskytter barnet mod den hårde sol.
 • 5/5

  "Godt hotel"

  Behageligt hotel, god placering i forhold til strand, forretninger og restauranter. Kan godt tænke mig at forudbestille værelse før sidste uge inden ferien. Med hiv og sving fik vi de ønskede værelser, vi 2 familier der rejste sammen.
 • 5/5
  Super
 • 4/5

  "God ferie"

  Super søde personale gode tjerner. som laver gas med børnene. Altid smilene. Gode værelser

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer