Udflugter, Los Cristianos

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Obs! Udflugtsprogrammet til og med sommeren 2021 er reduceret, og visse aktiviteter kan blive ændret med kort varsel pga. covid-19. Der kan f.eks. være krav om mundbind, eller et restaurantbesøg kan blive erstattet med en madpakke, som deltagerne får med på udflugten. Læs mere på rejsemålets lokale Mysite

.

Praktisk information om vores udflugter

Luksuskatamaranen MustCat

Luksuskatamaranen MustCat

En herlig dag på havet, hvor vi spejder efter hvaler og delfiner og bader i havet.

Læs mere Skjul

MustCat, som er en af de førende katamaraner på Tenerife. MustCat tilbyder noget, som ingen anden katamaran tilbyder. Den er f.eks. den eneste båd, som udgår fra havnen i Las Galletas, som er en lille, lokal by, hvor du om morgenen møder fiskerne på vej ind med nattens fangst.

Katamaranen glider frem ude på havet, mens du slapper af og nyder solen, vinden og vandet. Pludselig bliver der stille, og du ser besætningen pege ned i vandet - det er enten en pilothval eller måske til og med delfiner.

Båden er ikke den største, men her er alligevel god plads, og her er solnet længst fremme i båden, hvor man kan ligge og slappe af.

Når vi sejler videre, påbegyndes serveringen af mad, mens drikkevarer indgår under hele turen. Vi fortsætter til en bugt, hvor vi kan bade og nyde solen. Under turen er der også gode chancer for at møde havskildpadder.

I prisen indgår:
Drikkevarer indgår under sejladsen. Vælger du den korte tur, indgår desuden en sandwich med ost eller skinke, og vælger du den lange tur, serveres der paella, og du kan vælge mellem kylling eller fisk.

Tid:
3 eller 4½ time. Prisen er for den korte tur (3 timer).

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Badetøj, solcreme, kamera, håndklæde og skiftetøj samt solbriller.

Glasbundsbåden Royal Delfin

Glasbundsbåden Royal Delfin

Se Tenerifes smukke natur fra havet.

Læs mere Skjul

Båden Royal Delfin forlader havnen i Puerto de Colón og tager os med ud på Atlanterhavet. Vi følger kystlinjen nordpå og får Tenerife at se fra en anden side. Nyd stilheden til havs oppe på soldækket eller begiv dig ned under dæk og se ud i vandet gennem panoramavinduerne under vandlinjen. Kaptajnen garanterer, at du kommer til at se hvaler eller delfiner. Når du bliver sulten, serveres der frokost, og drikkevarer indgår under hele sejlturen. En tur med Royal Delfin passer til alle, både børnefamilier og andre. Der er god plads ombord, og der er meget at se og opleve.

Mad og drikke:
En let frokost og drikkevarer (øl, sangria, sodavand og vand) under hele sejladsen. Prisen gælder for den kortere tur (3 timer) og fra rejsemålene på sydkysten. Prisen er højere fra Puerto de la Cruz (kun udflugter af 4½ times varighed).

Tid:
3 eller 4½ time.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Badetøj, håndklæde, skiftetøj, solcreme, kamera og solbriller.

Øvrigt:
I tilfælde af dårligt vejr kan bådturene blive aflyst, og af og til kan vi desværre ikke oplyse om dette før end lige før afgang. Ombord kan man købe souvenirer samt fotos fra turen.

Teide (kan bestilles hjemmefra)

Teide (kan bestilles hjemmefra)

Tag med på en spændende halvdagsudflugt med bus op til nationalparken omkring Teide, Spaniens højeste punkt. Mad og drikke indgår ikke. Billet til svævebanen Teleférico bestilles for sig.

Læs mere Skjul

Vi starter vores tur om morgenen, og i løbet af dagen oplever vi fire forskellige klimazoner. Det er fascinerende at se, hvordan naturen forandrer sig undervejs. På vej op hører vi om Tenerifes og vulkanens historie. Vi forlader hotelområderne og kører gennem små, spanske landsbyer, hvor man dyrker alt fra kartofler til vindruer. Vi når pinjeskovene og hører om deres betydning for øen, og siden kører vi ned i et af verdens største kratere, som mere minder om et goldt månelandskab, men med lavaens former og farver.

Svævebanen starter i 2.356 meters højde. Hvis vejret tillader det, kan du tage med svævebanen helt op i 3.555 meters højde. Billetten indgår ikke i udflugtsprisen, men skal købes separat. Herfra har du en fantastisk udsigt både over nationalparken og flere af de omkringliggende Kanarieøer. I klart vejr kan du desuden se helt til Tenerifes naboøer herfra.*

Når vi kører ned igen, følger vi en anden rute, som går gennem en anderledes slags natur, men vi kigger naturligvis også på den enestående flora i Las Cañadas (kraterområdet). Vi stopper også og kigger på souvenirer fra Tenerife og Teide.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Indgår ikke.

Entré:
Svævebanen Teleférico indgår ikke i prisen. Billetten skal forudbestilles hjemmefra, for at du er garanteret en plads ombord. Alternativt ved at kontakte Spies-guide i god tid inden udflugten.

Tid:
Halvdagsudflugt, ca. kl. 8-14.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Gode spadseresko og varmt tøj, da der er koldt i ca. 2.356 meters højde (svævebanen går op til 3.555 meter over havet) samt en flaske vand, snacks og kamera.

Øvrigt:
*I perioden 20/12 2019 til 1/2 2020 er svævebanen fuldt optaget og kan derfor ikke bestilles hjemmefra. Et mindre antal billetter sælges lokalt ved Teide, og det bliver først bekræftet på selve udflugtsdagen, om der er ledig plads.
Svævebanen kan blive påvirket af vejr og vind, og hvis det blæser for meget, bliver den lukket. Hvis du er gravid eller har problemer med hjertet, kan du ikke køre med svævebanen, da dette kan medføre visse helbredsrisici på grund af højden. Børn under tre år må ikke køre med svævebanen. Udflugtsprisen varierer, alt efter hvilket rejsemål udflugten udgår fra.

Klassiske Tenerife (kan bestilles hjemmefra)

Klassiske Tenerife (kan bestilles hjemmefra)

På denne heldagsudflugt kan du opleve det bedste af, hvad Tenerife har at tilbyde på én og samme dag. Forbered dig på en dag fyldt med nye oplevelser og indtryk! Tapasfrokost med drikkevarer, entré til Piramides de Guimar og entré til Casa de Abaco indgår. Udflugten køres i perioden 30/9-15/4.

Læs mere Skjul

Vi sætter os i bussen og tager den hurtigste vej op nordpå mod den mere frodige og historiske del af øen. Vi stopper på halvvejen for at se et af de mest interessante og muligvis mindst kendte steder, nemlig pyramiderne i Guimar. Her bliver vi klogere på guancherne, hører mere om deres historie og får nogle af forklaringerne bag pyramiderne. Herefter kører vi til den gamle hovedstad La Laguna for at nyde byen og se dens gamle bygninger. Du får også tid på egen hånd, så du kan gå på opdagelse i dit eget tempo.

Vi fortsætter siden ind i området Tacoronte og besøger den hyggelige Bodega Alvaro. Her skal vi smage på en nyhed, nemlig en komplet tapasfrokost, hvori der også indgår smagsprøver på flere lokalproducerede vine, som du naturligvis kan købe med hjem, hvis du har lyst. Derefter sætter vi os tilbage i bussen og kører til havnebyen Puerto de la Cruz, hvor vi besøger Casa Abaco. Huset, som i dag er museum, har en meget lang historie.

På vej hjem standser vi i Candelaria og får et sidste indblik i øens religion og kultur. Byen er et valfartssted for pilgrimme, som kommer hertil i august for at tilbede Kanarieøernes skytshelgen jomfru Maria; Virgen de Candelaria. Når vi så småt kommer ned til sydkysten igen, kan vi nå at se den smukke solnedgang, selv om tidspunktet kan variere lidt i løbet af året.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Tapasfrokost med drikkevarer (vinsmagning eller vand).

Entré:
Entré til Piramides de Güima og Casa de Abaco indgår.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-18.30.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Sko, der er gode at gå i, da vi ved to forskellige lejligheder går lidt længere strækninger.

Øvrigt:
Der er mange trapper og niveauforskelle på udflugten. Personer med handicap bør derfor lige rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding.

Legendariske La Gomera (kan bestilles hjemmefra)

Legendariske La Gomera (kan bestilles hjemmefra)

Vores måske mest minderige udflugt går til La Gomera, en ø som ligger lige ud for Tenerife. Turen hertil tager cirka 45 minutter med Fred. Olsens hurtigfærge. Treretters frokost med vand eller vin indgår.

Læs mere Skjul

Denne utroligt smukke ø er den næstmindste af de beboede Kanarieøer. Bussen tager os med langs snoede veje gennem kløfter og dale med svimlende udsigter. Her er meget lidt turisme, og den fantastiske natur er stadig stærkt præget af urskov og endemiske planter.

Under vores frokoststop, som vi afholder oppe i bjergene med en betagende udsigt, får vi en imponerende demonstration af det gamle sprog silbo, et fløjtesprog som før i tiden blev anvendt til at kommunikere hen over bjergene.

I nationalparken Garajonay vokser en meget speciel skov med laurbærtræer og lyng, som fandtes her allerede i istiden, og som ikke findes andre steder end på La Gomera. Vi hører om heksene, som i henhold til sagnene levede her. Der bliver også tid til en kort spadseretur på egen hånd i den del af nationalparken, som kaldes La Laguna Grande.

Søfareren Christoffer Columbus må siges at være en af verdenshistoriens mest kendte mænd! Han foretog sine sidste ophold på La Gomera, inden han sejlede af sted mod det ukendte. Brønden, hvorfra hans mænd fyldte skibene med vand før de lange rejser over Atlanterhavet, findes stadig i hovedbyen San Sebastián.

På La Gomera er der lidt køligere end på Tenerife så medbring en varm trøje eller jakke.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille allerede hjemmefra enten samtidig med, at du bestiller din rejse eller på "Min side".

I prisen indgår:
En treretters frokost med vand eller vin indgår. Sodavand og øl indgår ikke i prisen.

Tid:
Udflugten gennemføres fra Playa de las Américas, Los Cristianos og Playa Paraiso ca. kl. 7-18.30.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Obs! Alle skal medbringe passet. Lette og bekvemme sko og behageligt tøj. En flaske vand, kamera og evt. penge til drikkevarer til frokosten.

Øvrigt:
Der er mange trapper og niveauforskelle på udflugten. Personer med handicap bør derfor lige rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding.

Klassiske Tenerife med Purowool (kan bestilles hjemmefra)

Klassiske Tenerife med Purowool (kan bestilles hjemmefra)

Tag med os til nogle af Tenerifes ægte højdepunkter. Med Purowool får du en hyggelig fremvisning, hvor der også bydes på morgenmad inden selve udflugten. Alt til en lavere pris! Udflugten køres i perioden 30/9-1/5.

Læs mere Skjul

Spies har i mange år haft et unikt og højt værdsat samarbejde med Purowool. Vælger man denne udflugt, bliver man hentet, inden den "rigtige" udflugt begynder, for at deltage i en hyggelig og underholdende præsentation hos Purowool om sundhed, søvn og firmaets produkter. Morgenmad indgår.

Vi sætter os i bussen og tager den hurtigste vej op nordpå mod den mere frodige og historiske del af øen. Vi stopper på halvvejen for at se et af de mest interessante og muligvis mindst kendte steder, nemlig pyramiderne i Guimar. Her bliver vi klogere på guancherne, hører mere om deres historie og får nogle af forklaringerne bag pyramiderne. Herefter kører vi til den gamle hovedstad La Laguna for at nyde byen og se dens gamle bygninger. Du får også tid på egen hånd, så du kan gå på opdagelse i dit eget tempo.

Siden fortsætter vi ind i området Tacoronte og besøger den hyggelige Bodega Alvaro. Her får vi lov til at smage en nyhed, en fuld tapasfrokost, hvor der også indgår prøvesmagning af flere lokalproducerede vine, som du naturligvis kan købe, hvis de falder i din smag. Herefter sætter vi os i bussen igen for at køre til havnebyen Puerto de la Cruz, hvor vi besøger Casa Abaco, et hus, eller rettere et museum, med en meget lang historie.

På vejen hjem stopper vi ved Candelaria for at få et sidste indblik i øens kultur og religion. Det er et valfartssted for pilgrimme, som kommer hertil i august måned for at bede til De Kanariske Øers skytshelgen jomfru Maria - Virgen de Candelaria. Når vi om lidt er tilbage på sydkysten, kommer vi lige i rette tid til en smuk solnedgang, også selvom det kan variere lidt i årets løb.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Tapasfrokost med drikkevarer (vinsmagning eller vand).

Entré:
Entré til Piramides de Güima og Casa de Abaco indgår.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 7-18.30.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Sko, der er gode at gå i, da vi ved to forskellige lejligheder går lidt længere strækninger.

Øvrigt:
Der er mange trapper og niveauforskelle på udflugten. Personer med handicap bør derfor lige rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding.