Udflugter, Bayahibe

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Praktisk information om vores udflugter

Saona Island - katamaran (kan bestilles hjemmefra)

Saona Island - katamaran (kan bestilles hjemmefra)

At sejle ombord på en katamaran er en uforglemmelig oplevelse. Nyd en underholdende rejse til søs. Frokost og drikkevarer indgår.

Læs mere Skjul

Turen starter i den lille fiskerby Bayahibe med Saona Island som målet. Under sejlturen nyder vi musik, underholdning og forfriskninger. Vi standser også i "naturlige" bassiner midt ude på havet, men vandet bliver aldrig dybere end skulderhøjde. Vi kommer forbi den specielle "blå lagune" ved fastlandet, som både filmen af samme navn og "Pirates of the Caribbean" har haft som location. Når vi er fremme på Saona Island, er der dækket op med en lækker dominikansk frokostbuffet.

Saona er en unik ø og nationalpark med hvide sandstrande og krystalklart hav. Her kan du hygge dig med flere sjove aktiviteter såsom volleyball og merengue-, salsa- og bachata-undervisning.

En bar med et stort udvalg af drikkevarer har åbent under hele opholdet på øen. Du kan bl.a. få den populære drik Cuba Libre (rom og cola).

Når vi er tilbage i Bayahibe, venter busserne, som kører os tilbage til hotellerne.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Entré:
Entré til nationalparken på Saona Island.

Mad og drikke:
Frokost og drikkevarer indgår.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 7.10–18.30 (frokost ca. kl. 13).

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Bekvemme sandaler, badetøj, håndklæde, solcreme, kamera og lommepenge.

Mega Truck - Tropical Expedition (kan bestilles hjemmefra)

Mega Truck - Tropical Expedition (kan bestilles hjemmefra)

En spændende og indholdsrig dag med masser af natur og eventyr. Vi kører i store trucks gennem det smukke landskab og hører mere om, hvad man dyrker i Den Dominikanske Republik.

Læs mere Skjul

Tropical Expedition er et spændende eventyr for dig, der vil udforske Den Dominikanske Republik.

Vores chauffører henter os ved hotellerne. Undervejs passerer vi den lille by El Macao og en fantastisk udsigt over Loma Vieja-bjergene.

Undervejs til næste stop ser vi det lokale liv og kører forbi nogle skoler, hvilket giver os mulighed for at høre mere om, hvordan landets skolesystem fungerer. Vi passerer store sukkerrørsplantager og smukke udsigter.

Et besøg hos en dominikansk familie ude på landet er næste punkt på programmet. På gården oplever vi det dominikanske hverdagsliv og lærer de forskellige planter at kende, som man dyrker på plantagerne såsom kaffe, kakao og ananas samt planter, som anvendes til fremstilling af medicin.

Næste stop er en ægte, dominikansk frokost, hvor du også får mulighed for at køle af i den lille Anamuya-flod. Turen fortsætter derefter gennem byen La Ceiba og videre til Macao Beach, hvor vi tager en forfriskende svømmetur, inden vi begiver os tilbage til hotellerne igen.

Vær opmærksom på, at denne udflugt delvist foregår på meget ujævne veje. Hvis du har ondt i ryggen eller er gravid, bør du vælge en af vores andre udflugter.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Megatrucks, drikkevarer og frokost.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 7-18 (frokost ca. kl. 13).

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Praktisk tøj, bekvemme sko, badetøj, solcreme, en solhat/kasket, solbriller, kamera og lommepenge.

Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean

Gå ikke glip af muligheden for at være pirat for en dag. Vi indtager skibet Hispaniola, kaster los og sætter kurs ud mod havet. Dagen har pirater som tema og indeholder en god del aktiviteter med snorkling som det absolutte højdepunkt.

Læs mere Skjul

Ud over sejladsen får vi mulighed for at udforske livet under havoverfladen, og da vi stopper ved områdets flotteste koralrev, er chancen for at opleve havets fantastiske flora og fauna optimal.

I løbet af dagen bliver der serveret frisk frugt og drikkevarer uden alkohol.

Piratturen indeholder - ud over snorkling - også et stop ved Shark Island, hvor det er muligt at svømme med små hajer og rokker.

Stemningen stiger yderligere, når piraterne går ombord og imponerer med stunts, tricks og ikke mindst underholdende fægtning.

Velkommen til en udflugt for hele familien. Skip ohøj!

Mad og drikke:
Frugt og drikkevarer indgår.

Tid:
Halvdagsudflugt.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Badetøj, håndklæde, solcreme, sandaler og gode sko.

San Pedro de Macorís (kan bestilles hjemmefra)

San Pedro de Macorís (kan bestilles hjemmefra)

Heldagsudflugt til San Pedro de Macorís, som er fødebyen for Den Dominikanske Republiks mest berømte baseballspiller, forfatter og poet. Lille buffet, en drik til måltidet og entré til fabrikken indgår.

Læs mere Skjul

På denne udflugt hører du mere om Den Dominikanske Republiks kultur og traditioner. Turen går mod nordøst, og vi passerer de vigtigste byer på østkysten. Vi starter med et stop i byen Higüey og besøger katedralen, hvor landets indbyggere plejer at besøge jomfruen La Virgin del Altagracia, landets skytshelgen. Vi fortsætter til det lokale marked og går en tur, hvor vi samler indtryk og ser, hvordan lokalbefolkningen køber ris, fisk, kød og grønsager.

Vi begiver os videre til området El Seibo og besøger den lille by Km 8. Her besøger vi et skoleprojekt for haitianske børn, inden vi fortsætter til det lokale "McDonald's" og får mulighed for at købe lokale delikatesser til at tage med videre. Næste stop bliver i Hato Mayor, hvor vi besøger et typisk dominikansk hus på landet. I baghaven dyrker man kaffe, kakao, bananer og andre tropiske frugter. Vi bliver også budt på helsebringende urtete, som familien fremstiller.

Turen fortsætter til San Pedro de Macorís, hvor vi i byens centrum besøger en lille cigarfabrik og får at se, hvordan der arbejdes her. Man kan naturligvis prøve og købe de færdige produkter, inden vi går videre og fortsætter med en typisk, dominikansk frokost.

På vejen tilbage langs sydkysten besøger vi kunstnerbyen Altos de Chavón, en kopi af en by fra 1500-tallet komplet med et stort amfiteater, hvor der plejer at blive afholdt store koncerter. Vi slutter af med en bådtur på den smukke flod Chavón, inden vi sætter os i busserne, som kører os tilbage til hotellet.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Transport, frokost og bådtur.

Mad og drikke:
Dominikansk frokost bestående af en lille buffet med kylling, ris, salat og frugt. En drik til måltidet indgår.

Tid:
Heldagsudflugt.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Behageligt tøj og bekvemme sko, solcreme, en solhat/kasket, solbriller, kamera samt penge til souvenirer.

Hvalsafari med bus - heldagsudflugt (kan bestilles hjemmefra)

Hvalsafari med bus - heldagsudflugt (kan bestilles hjemmefra)

En perfekt udflugt for alle naturelskere. Efter en smuk tur gennem det grønne landskab sejler vi ud på havet for at se på pukkelhvalerne.

Læs mere Skjul

Vi starter dagen med at forlade hotellerne i Punta Cana og Bayahibe og kører langs kysten gennem det smukke landskab til Las Cañitas nord for Miches. Her går vi ombord i bådene, som tager os med ud til pukkelhvalernes tumleplads, hvor vi kan nyde synet af dem, når de leger, og samtidig kan vi tage nogle helt spektakulære billeder.

Vi har god tid til at kigge på hvalerne og deres kalve. Det er en næsten magisk forestilling, som kun finder sted i Bahia de Samaná. Siden fortsætter vi til øen Cayo Levantano, også kendt som Bacardi Island. Her kan du tage et dyp i havet, mens du venter på, at frokosten bliver serveret.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Bustransport (ca. 1½ time fra Punta Cana og 2 timer fra Bayahibe i hver retning), frokost og en drik samt entré til nationalparken.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 6-18.30. Gennemføres kun i perioden januar-marts, se udflugtsprogrammet.

Udflugtsledelse:
Engelsk-, fransk- og tysktalende guide.

Husk at medbringe:
Praktisk tøj, bekvemme sko, badetøj, håndklæde, solcreme, insektmiddel, en solhat/kasket, solbriller, kamera og penge til at købe souvenirer for.

Los Haitises (kan bestilles hjemmefra)

Los Haitises (kan bestilles hjemmefra)

Når muligheden er der, må du endelig ikke snyde dig selv for at opleve det bedste, som Den Dominikanske Republik har at byde på. Og selvom landet kan prale af rigtig mange forskellige højdepunkter, er det her en heldagsudflugt, som samler det meste. Grib endelig chancen og tag med! Frokost indgår.

Læs mere Skjul

Målet med dagen er den berømte nationalpark i nord; Los Haitises. Her er der et rigt dyreliv i den frodige mangrovebevoksning. Især mange fuglearter har gjort parken til deres hjem, og det er netop dem, vi er på udkig efter, når vi sejler ud i mindre både. Vores base for dagen er en større båd, en mindre både og ikke mindst et par fine strande med plads til både sol, badeture, mad og drikke. Vi får også en god portion flora og fauna, inden sol og sejlads kalder.

Ombord på båden bydes der på forfriskninger og snacks, og du får mulighed for at bade fra båden. Vi lægger til ved en privat ø, som har en fantastisk strand med hængekøjer, der kan friste enhver. Her er alle muligheder for at slappe af. Og det er også her, på denne smukke strand, at vi spiser frokost. Omkring kl. 13.

Hvis du synes, at landets historie er fascinerende, er regionen her noget særligt. Vi sætter kurs mod det nærliggende fastland for at lære mere om urbefolkningens historie. Her er nemlig to grotter med malede motiver fra Taino-indianernes tid. Det er områdets urbefolkning, der har beskrevet deres liv og gøren og laden ved at male billeder af det på grotternes vægge. Grotterne bebos i dag af flagermus, som vi med lidt held får at se på tættere hold.

Selve turen til nationalparken foregår med bus. I løbet af turen kan du opleve alt det, landet producerer, da bussen passerer både sukkerørs- og kakaoplantager. Det giver et meget godt indblik i livets gang på landet.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokostbuffet og drikkevarer indgår. Der kan købes snacks.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 7-18.30.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Vandflaske, gode sko, badetøj, håndklæde, solcreme, kamera og lommepenge.

Surfing ved Macao Beach

Surfing ved Macao Beach

Har du altid gerne villet prøve at surfe og mærke fornemmelsen af friheden på bølgerne, men bare aldrig haft muligheden? Nu er chancen her! Forfriskninger indgår.

Læs mere Skjul

Macao Beach er det perfekte sted, hvis du vil prøve at surfe. Her er strand, hav og dygtige instruktører. Uanset om du har surfet før, eller om du er nybegynder, er her altid en instruktør, som underviser dig ud fra dine forudsætninger. Du kan vælge at være en del af en gruppe eller ganske enkelt få privatundervisning.

Vælger du at være en del af en gruppe, er der en pause indlagt i undervisningen. I den private undervisning fokuseres der på at lære dig kunsten at stå på brættet eller at gøre dig bedre til det.

Alle er velkomne uanset forkundskaber til en herlig dag med aktivitet på vandet.

Mad og drikke:
Forfriskninger indgår.

Tid:
Halvdagsudflugt, 3-4 timer for- eller eftermiddag.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide/instruktør.

Husk at medbringe:
Badetøj, håndklæde, solcreme, badesko og kamera.

Øvrigt:
Pris: 115 USD pr. person, 95 USD/person ved to eller flere deltagere.

Børn skal være fyldt 8 år og skal kunne svømme for at deltage i udflugten.

Coco Bongo

Coco Bongo

Coco Bongo er et must, hvis du vil opleve en festaften, du sent vil glemme. I løbet af aftenen kan du se frem til flere større og mindre shows, drinks og party, party, party!

Læs mere Skjul

I konceptet indgår musik og underholdning med alt fra akrobatik til optrædender fra kendis-lookalikes som Michael Jackson, Freddie Mercury og Madonna. Et (eller flere ...) besøg på Coco Bongo bør være førsteprioritet hos enhver festglad rejsende i løbet af ferien i Den Dominikanske Republik. Her kombineres skøn musik, høj feststemning og god service, alt hvad der kræves for en farverig og mindeværdig oplevelse.

I prisen indgår:
Bustransport tur og retur fra hotellet indgår, uanset hvilken pakke du vælger.
Grundpakken inkluderer en velkomstdrink, musik, show og fest samt gratis drinks med lokal alkohol kl. 22.30-2.30.
I guldpakken indgår, udover ovenstående, et reserveret bord med bordservering og gratis drinks med international alkohol kl. 22.30-3.30.

Tid:
Aftenudflugt, ca. kl. 21-04.
Vil du gerne tilbage til hotellet tidligere, kører der flere busser i løbet af natten. Sidste bus kører kl. 4.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Behagelige sko, festtøj og partyhumør!

Øvrigt:
Punta Cana: 75 USD pr. person for grundpakken og 135 USD for guldpakken.
Bayahibe: fra 164 USD pr. person.
Coco Bongo har en aldersgrænse på 18 år.