Vinterferie i Den Dominikanske Republik
Rejs 2 uger fra 14.199,-
Spar op til 4.000,-

Ferie i Den Dominikanske Republik

På de brede strande i Den Dominikanske Republik er vandet krystalklart, horisonten turkisblå og sandet kridhvidt. Hotellerne holder en høj standard og tilbyder en All Inclusive af ekstra god kvalitet.
Læs mere Den Dominikanske Republik ligger på øen Hispaniola, som har en meget varieret natur med alt fra svajende palmer til tæt regnskov og høje bjerge. Øen er det næststørste land i Det Caribiske Hav, og republikken er et meget alsidigt rejsemål. Den Dominikanske Republik er velegnet til børnefamilier. I Punta Cana har vi mange All Inclusive-hoteller af høj klasse, hvor du får en afslappende og behagelig ferie. Fra Punta Cana kan du tage på udflugt inde i landet eller tage med katamaran til de nærliggende øer og nyde strandlivet. Ønsker du mere ro og føle dig længere væk fra hverdagen, er den lille fiskerby Bayahibe som skabt til en ferie i kokospalmernes skygge med solen og havet som hovedattraktionerne. Bayahibe er et perfekt rejsemål for dig, der elsker snorkling og undervandslivet. Lad dig forføre af Den Dominikanske Republiks kultur, glade livsstil og inciterende rytmer – bestil din vinterrejse til Caribien nu, og glæd dig til en skøn og eksotisk vinterrejse!
 
Mere om Den Dominikanske Republik
Skjul

Netop nu sparer du op til 4.000,- pr. bestilling på vores charterrejser til Den Dominikanske Republik i perioden november 2018 – marts 2019. Rabatten gælder ved mindst 2 personer i delt dobbeltværelse.

UDVALGTE TILBUD

FLERE REJSER