Disneyland® Park

Disneyland® Park

Her bliver drømme til virkelighed!


Drømme bliver til virkelighed, så snart du sætter fod på Main Street, U.S.A.®. Her møder du Anders And, Mickey Mouse, Peter Pan, Peter Plys og alle de andre velkendte Disney-figurer, som du normalt kun ser i tegneserierne. Du kommer direkte ind i den mest fantastiske forlystelsespark, spækket med alle de klassiske Disney-eventyr. Og midt i det hele ligger Torneroses slot - slottet over alle, som er pyntet til fest.


Main Street, U.S.A®


Main Street, U.S.A®
Main Street, U.S.A®
Main Street, U.S.A®

Du træder ind i en anden verden, så snart du tager de første skridt ned ad Main Street, U.S.A.® Musik, som du kender den fra tegneserierne, lyder overalt, og du møder konstant de berømte Disney-figurer, hestetrukne sporvogne til Central Plaza, butikker med spændende souvenirs og restauranter - alt fra Amerika i slutningen af 1800-tallet. Nyt i år er Minnies Festparade, hvor Minnie Mouse samler alle Disney-figurerne, som kun venter på at møde dig.

Fra Main Street Station lyder dampfløjten fra damplokomotivet, når Disneyland Railroad begiver sig ud på den store tur rundt i Disneyland® Park. Afslut dagen med en af de festlige parader. Hvor Main Street, U.S.A.® slutter, mødes alle fem "lande". Hvor vil du begynde?


Adventureland®


Adventureland®
Adventureland®
Adventureland®

Der venter masser af spænding i Adventureland® - det mest eksotiske land af dem alle, fuld af opdagelsesrejsende, pirater og pionerer. Tag klatreturen op i træhuset La Cabane de Robinson på Adventure Isle eller oplev Aladdins magiske verden, når du tager på opdagelse i den orientalske basar.

Det gælder om at være på vagt, når du kommer lidt længere frem, for pludselig vajer piratflaget over et farligt spansk fort, hvor karibiske pirater holder til. Du er nu fremme ved en af Disney's mest populære attraktioner - og mens du sejler, sidder du i første række til et piratangreb på en havneby i kolonierne. Pirates of the Caribbean er for modige, små sørøvere, som tør at begive sig ud på en sejltur gennem piraternes vilde kampe.

Vil du have mere spænding? Så venter Adventure Isle, som er en sand eventyrø med hemmelige grotter, brusende vandfald og en imponerende hængebro. Eventyret slutter aldrig i Adventureland!

I Adventureland ligger et af Europas mest tempofyldte bjergområder: Indiana Jones™ and the Temple of Peril. Et spændende eventyr, skabt af Disney og George Lucas, som opleves fra en hæsblæsende rutsjebane, og i den vilde natur finder du resterne af et antikt tempel. Hop om bord og lad eventyret begynde!


Fantasyland®


Fantasyland®
Fantasyland®
Fantasyland®

Fortryllende Fantasyland® leder tankerne hen på de traditionelle eventyr og henvender sig især til det yngste publikum. Symbolet på Disneys univers, Torneroses Slot, er indgangen til dette magiske univers, og i dragehulen under slottet venter et rødøjet, ildsprudlende monster.

En af de mest populære attraktioner er Peter Pan's Flight. Du går om bord i en piratgalej og flyver til Never Never Land, hvor den onde Kaptajn Klo venter på dig sammen med Peter Pan. Bagefter kan du prøve Mad Hatter's Tea Cups, ride på elefanten Dumbo og opleve Les Voyages de Pinocchio. Husk også at aflægge Peter Plys og hans venner et besøg!

Den herlige attraktion "It's a small world" tager dig på en musikalsk rejse rundt om jorden. Prøv Le Pays des Contes de Fées (Eventyrbøgernes Land) - enten som en kanalrundtur gennem en fantasiverden af miniature-byer eller med toget Casey Jr, le Petit Train du Cirque.


Discoveryland


Discoveryland
Discoveryland
Discoveryland

"Honey, I schrunk the Audience" er en af de mest populære attraktioner i Disneyland® Paris. Den forvirrede professor Szalinski er netop blevet udnævnt til Årets Opfinder, og han træder ud på scenen for at modtage sin pris. Du sidder nede blandt publikum, og pludselig begynder alt at gå galt. Glæd dig til at se verden i et helt andet perspektiv - en oplevelse, du ikke må gå glip af!

En af de mest spændende forlystelser i Disneyland® Paris er den fantastiske Space Mountain 2. Hop om bord på et rakettog og lad dig snurre rundt og falde ned gennem et mørkt univers, fuldt af asteroider og meteorregn. Star Tours™ inviterer dig med på et galakse-eventyr, som får dig til at miste pusten. Et eventyr, skabt af Disney og George Lucas, hvor den nyeste teknik inden for flysimulering anvendes.

Bagefter kan du tage en tur i de flyvende luftskibe fra Orbitron. I Les Mystères du Nautilus venter Kaptajn Nemos ukendte ubåd fra "En verdensomsejling under havet"... men pas på den kæmpestore blæksprutte!


Frontierland


Frontierland
Frontierland
Frontierland

Et land af spænding og romantik, hvor du genser legenderne fra det vilde vest i Amerika. Flodpramme fra Mississippi glider majestætisk gennem vandet, forbi Big Thunder Mountain, hvor det rasende hurtige tog tager dig på en farlig tur fra de høje bjerge til forræderiske minegange.
 
Gå også en tur ad de brede gader med butikker og restauranter, alt i bedste amerikanske western-stil.

En farefuld oplevelse venter dig på Phantom Manor, som er en uhyggelig villa, hjemsøgt af en flok spøgefulde spøgelser. Mon du undslipper deres gysende kolde favntag? Afsæt også tid til en romantisk sejltur på Mississippi-floden med hjuldamperen Thunder Mesa Riverboat - men tag dig i agt for røvere og banditter.

På Cottonwood Creek Ranch kan børnene komme helt tæt på dyrene på Critter Corral, mens The Legends of the Wild West viser dig fængslet, kavaleriregimentet, udsigter fra en pioners udpost og en indianerlandsby med tipier.

I hjertet af det vilde vest finder du The Chaparral Theatre med farvespækkede shows og et hyggeligt indianer-legeområde for børnene.