Vigtigt at vide


Sådan kommer du hertil

Med Spies rejser du til Disneyland i Paris med rutefly hele året. Direkte fly fra København og Billund til Paris.

Spies' hotelpakke

Hvis du vælger at rejse til Paris på egen hånd, tilbyder Spies dig en fordelagtig hotelpakke med overnatning og ubegrænset adgang til forlystelsesparkerne.

Transfer mellem lufthavn og hotel

Transfer indgår ikke i rejsens pris. VEA's ekspresbusser kører hver hele og halve time mellem lufthavnene (Charles de Gaulle og Orly) og Disneyland® Paris. Tiderne kan variere afhængig af ugedag, men normalt afgår busserne fra lufthavnen til Disney's hoteller kl. 8.30–20 og retur kl. 7.30-19.30. Busserne har holdeplads direkte uden for alle Disney's hoteller (undtagen Disney's Davy Crockett Ranch®), så transporten foregår nemt og ubesværet (køretid ca. 1 time). Billetter købes direkte om bord på bussen eller på VEA's hjemmeside http://www.vea-shuttle.co.uk

Aktiviteter

Hovedattraktionen er forlystelsesparkerne Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park. Derudover kan du i Disney® Village bl.a. finde biograf, diskotek, souvenirbutikker, sportsbar og ikke mindst det berømte Buffalo Bill’s ”Wild West Dinner Show”. Der findes en 18-hullers goldbane i området, om vinteren har Disney’s Hotel New York® en skøjtebane, og flere af hotellerne har swimmingpools (indendørs samt udendørs åben efter sæson).

Mad & drikke

Der findes mange restauranter i forlystelsesparkerne, i Disney® Village og på hotellerne.

Transport

De fleste af hotellerne ligger i gåafstand fra parkerne, men der findes også en bus, som kører til parkerne fra alle hotellerne. Dette gælder dog ikke Davy Crockett Ranch, som ligger 6 km fra parken, og hvor du er nødt til at have din egen bil, for at komme hen til parkerne.

Guideservice på rejsemålet

Vi har ingen guider i Paris.

Valuta & kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i stor udstrækning.

Øvrigt

Nogle af attraktionerne i parkerne samt swimmingpools på hotellerne kan være lukket i begrænsede perioder på grund af vedligeholdelse, reparation eller dårligt vejr.