Walt Disney Studios® Park

Walt Disney Studios Park

Klar til optagelse!


Har du nogensinde tænkt på, hvordan Disney-figurerne bliver til? I Walt Disney Studios® Park får du mulighed for at komme bag kulisserne og se, hvordan film-, tegneserie- og tv-produktioner bliver til.
Her kan du også opleve nyheder som f.eks. The Twilight Zone Tower of Terror™ – hvis du tør at tage elevatoren op i det engang så glamourøse, men nu faldefærdige Tower Hotel... Vær forberedt på 13 etagers frit fald!
I det unikke, interaktive familieshow, Stitch Live, får du selv chancen for at tale med Stitch. Den nyeste attraktion er Playhouse Disney - Live on Stage. Her kan de yngste børn møde deres venner fra Playhouse Disney-kanalen i virkeligheden.

Scenario 1 – Frontlot


Der er masser af grund til at grine, klappe og forundres, når det bedste af Hollywood hyldes. Du ved aldrig, hvem du pludselig møder, for overraskelser er der mange af. Hvem ved - måske bliver du opdaget og berømt?

Disney studio 1

Disney Studio 1

De fleste drømmer om at opleve Hollywood Boulevard, og nu er du her selv. Den gyldne Hollywood-drøm venter lige om hjørnet, og du er hermed inviteret til at være en del af den.
Du skal se det meste og bedste af Hollywood, når en kavalkade af filmlegender hylder filmens gyldne tidsalder. Fra de glamourøse 20'ere til "the Swinging Sixties" og frem til i dag - den ene stjernespækkede oplevelse efter den anden.
Nu er det din tur til at være filmstjerne, til at styre lys og lyd, og - tro det eller ej - til selv at producere filmmagi.


Scenario 2 – Production Courtyard®


Følg med bag scenen, når morgendagens storfilm bliver til. Eller oplev på egen krop, hvordan det føles at være "On-Air" på direkte tv i Disney-kanalens betagende verden. Bagefter kan du tage på en Studio Tram Tour® til Catastrophe Canyon®, hvor ikke mindre end fem naturkatastrofer udspiller sig i denne smalle kløft. Tag med - hvis du tør...! 

CinéMagique

CinéMagique

Det er som at drømme i vågen tilstand, når Walt Disney Studios® Park præsenterer en rejse gennem 100 års filmproduktion. Her bliver du nærmest selv draget ind i filmens univers og står ansigt til ansigt med nogle af filmhistoriens største stjerner. Du svæver fra klassiker til klassiker, og når det hele slutter, sidder du med et smil på læben. Det er en del af magien...


Studio Tram Tour featuring Catastrophe Canyon

Studio Tram Tour® featuring Catastrophe Canyon®

Hop om bord på en Studio Tram Tour®, der tager dig bag scenen og viser dig, hvordan filmmagi bliver til. Du vil opdage hemmelighederne bag film og tv-shows, se hvordan "special effects" fungerer i virkeligheden og komme helt tæt på kostumer, fly og køretøjer fra nogle af Disneys filmklassikere. Bagefter tager din vogn en afstikker ind i Catastrophe Canyon® - og pludselig er du selv en del af filmens spektakulære verden. Spændingen stiger for hvert sekund, indtil et jordskælv ryster hele togvognen og dig! Men det er ikke slut med det...


Stitch Live

Stitch Live!

Cowabunga, Earth-familier! Stitch Live! Her skal du opleve en ny og interaktiv attraktion, som ikke ligner noget andet, du tidligere har været med til. Vær en af de første, som deltager i dette univers, når Stitch er i direkte kontakt med dig fra det ydre rum. Det er animation, og det er her og nu!


Scenario 3 – Backlot


Meteorregn fra Armageddon. Rock'n Roller Coaster med Aerosmith i hovedrollen. Eksplosivt Stunt Show Spectacular®. Her får du en ledende rolle i en "non-stop action attraction"!

Rock'n Roller Coaster starring Aerosmith

Rock'n Roller Coaster starring Aerosmith

Hop om bord, når vi kaster os ud i den ultimative rockvideo sammen med Aerosmith. Dette eventyr tager dig gennem rockmusikken i rasende tempo og i højeste decibel - og alt sammen til Aerosmiths pulserende musik. Det er blandt andet kraften af 120 højtalere, der skubber dig fremad, så du bevæger dig fra 0 til 100 km/t på mindre end tre sekunder, og ad hårnålesving og ekstreme kurver stryger du gennem denne specialproducerede rockvideo. En uforglemmelig oplevelse!


Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular

Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular®

Se, hvordan nogle af verdens bedste stunt-mænd arbejder. Og mærk, hvordan hjertet hamrer af spænding, når de nyeste action-stunts kører løs i højeste gear. Se de halsbrækkende optagelser, når action og eventyr eksploderer på scenen foran dig. Der sker noget konstant, så det gælder om at have øjnene med sig. Du kan regne med én ting: Det slutter dramatisk - og vi mener dramatisk!


Armageddon Special Effects

Armageddon Special Effects

Du er inviteret om bord på den spektakulære rumstation fra storfilmen Armageddon. Forude venter en rejse med nogle af de vildeste "special effects", som nogensinde er blevet optaget. Netop i dag lyder vejrprognosen på heftigt nedbør - meteorregn! Mon du kommer tilbage til jorden?


Scenario 4 – Animation Courtyard®


Tegneserie-figurer bliver levende, mens du kigger på, og det gælder om at være opmærksom, for her afsløres nogle af filmbranchens bedst bevarede hemmeligheder. Se, hvordan dine egne favorit-figurer får liv i denne illusionistiske verden, som kaldes "Animagic".

AniMagic

AniMagic

Forbered dig på en rejse ind i en verden af magi og fantasi. Disney-figurerne bliver levende, og med ét er du selv en del af de mest elskede klassikere som f.eks. Junglebogen, Pinocchio og Dumbo. I AniMagic oplever du en ny dimension af tegneserieverdenen, som tager dig om bag lærredet og ind i din egen fantasi.


Art of Disney Animation

Art of Disney Animation®

I Disney Animation® Studios får du en fornemmelse af, hvordan magien egentlig begynder. Dine favorit-figurer bliver levende og viser dig nogle af tegnefilmens tricks. I Drawn to Animation Theatre vil du se, hvordan Disneys dygtige tegnere giver figurer liv. Og du får et glimt af den næste storfilm. Når du har set eksperterne arbejde og hørt deres tips, får du selv chancen for at prøve forskellige interaktive animationsprogrammer, så du kan skabe dit eget lille kunstværk.


Flying Carpets over Agrabah

Flying Carpets over Agrabah

Aladdin er tilbage, og han vil have dig med i sin film. Du er blevet udvalgt som statist i den tempofyldte "Flying Carpets over Agrabah", som bliver Aladdins debut som instruktør. Sæt dig på et af hans 16 magiske flyvende tæpper, og når der bliver sagt "Optag!", ryger du ind i en verden af illusioner. En populær attraktion blandt børnene - og deres forældre, som har glimrende chancer for at tage nogle fantastiske billeder.