Guide til Dubai

Spies' guide til Dubai

Det tager kun godt seks timer at flyve til Dubai, hvor Spies tilbyder flere rejsemål, som du også kan vælge at kombinere. I Dubai blandes det hypermoderne med steder, der fører tankerne hen på Tusind og én nat, og aktivitetsudbuddet er enormt. Derfor har vi lavet en guide, som gør det nemmere at finde lige præcis det rejsemål, der passer bedst til dig.

Det rigtige valg, hvis du vil på badeferie til Dubai. Jumeirah Beach er et luksuriøst strandparadis, hvor bl.a. det berømte hotel Burj al Arab - 'Sejlet' - ligger. Jumeirah Beach ligger tæt på Dubai City, som du nemt kommer til med metro.


Guide til Jumeirah Beach Beach Luk
Strande

Strande

rating

I Jumeirah Beach er strandene lange, brede og velholdte og består af fint, lyst sand. Nogle strande er åbne for alle, mens andre er forbeholdt hotelgæster. Nogle af de mest populære strande er Jumeirah Beach Park, JBR Beach og Burj Beach ved Burj al Arab.

Shopping

Shopping

rating

I Jumeirah Beach bor man tæt på rigtig gode shoppingmuligheder. Bl.a. kommer du nemt med metro til verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, der har over 1200 butikker. Andre shoppingcentre i området er Marina Mall og Mall of the Emirates.

Mad og drikke

Mad og drikke

rating

Her findes masser af internationale restauranter med mad af høj kvalitet. Mange kendte europæiske kokke rejser til Dubai som gæstekokke i et par måneder. Her ligger også lokale restauranter med mere traditionelle retter, som er billigere end restauranterne på de store hoteller.

Oplevelser

Oplevelser

rating

Ørkensafari er et must, hvis du er i Dubai for første gang. Ørkensafari er en halvdagsaktivitet, som starter om eftermiddagen og slutter sent om aftenen. I Jumeirah Beach bor du også tæt på seværdigheder som Burj Khalifa og Ski Dubai.

Rejs med børn

Rejs med børn

rating

Her ligger flere børne- og familievenlige hoteller. Bor man på Atlantis the Palm, har man adgang til det store vandland Aquaventure, og Jumeirah Beach Hotel ligger i nærheden af vandlandet Wild Wadi Waterpark. Desuden er verdens største indendørs forlystelsespark netop åbnet – en temapark med internationale brands som Marvel og Cartoon Network.


Flotte strande og komfortable familiehoteller. Havnebyen Jebel Ali var et af de første turistområder i Dubai. Når du rejser hertil med Spies, bor du lige ved stranden - perfekt til familier, der søger både afslapning og sjove aktiviteter.


Guide til Jebel Ali Luk
Strande

Strande

rating

Skønne sandstrande, som er meget populære blandt kitesurfere. Der tilbydes desuden adskillige former for sjove vandsportsaktiviteter. Begge Spies’ hoteller i Jebel Ali ligger lige ud til stranden.

Shopping

Shopping

rating

Det nærmeste shoppingcenter ligger ca. 20 km væk i Jumeirah Beach. Der finder du bl.a. Mall of Emirates og verdens største shoppingcenter, Dubai Mall.

Mad og drikke

Mad og drikke

rating

Jebel Ali har restauranter med mad fra alle verdenshjørner, men både restauranter og barer findes udelukkende på hotellerne. Nyd f.eks. et godt måltid mad på JA Jebel Ali Beach Hotel eller JA Palm Tree Court.

Oplevelser

Oplevelser

rating

Fra Jebel Ali kan du tage på ørkensafari, og på hotellerne findes både tennisbaner og golfbaner samt hestestalde, hvis du er interesseret i ridning.

Rejs med børn

Rejs med børn

rating

Jebel Ali er oplagt til en familieferie. Hotellerne tilbyder bl.a. sjove legepladser til de mindste og teenageklubber til de lidt ældre børn. Der er begrænset trafik i området, og du kan derfor forvente et roligt og afslappende miljø for hele familien.


En spændende storby med skyskrabere og brede gader. Alt det, som er højest og størst, findes i Downtown Dubai, bl.a. verdens største shoppingcenter med over 1200 butikker og verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Desuden findes her lækre hoteller og en spændende ny souk.


Guide til Downtown Dubai Luk
Strande

Strande

rating

Der er ingen strande i centrum, men du kommer nemt til strandene i Jumeirah Beach med taxi.

Shopping

Shopping

rating

Dubai centrum byder på shopping i verdensklasse. Her ligger verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, med over 1200 butikker. Besøg også gerne den livlige souk, hvor du kan finde både antikviteter, orientalske tæpper og krydderier.

Mad og drikke

Mad og drikke

rating

Downtown Dubai har et kæmpe udbud af mad og drikke – fra enkle fastfoodkæder til luksusrestauranter som The Palace og andre internationale gourmetrestauranter. Restauranterne uden for hotellerne serverer ikke alkohol. Mange af de bedste restauranter ligger dog på hotellerne.

Oplevelser

Oplevelser

rating

Oplevelserne findes lige om hjørnet. Verdens højeste bygning, Burj Khalifa, er et besøg værd – forudbestil gerne billetten, så sparer du både tid og penge. En anden seværdighed beliggende ved Dubai Mall og Burj Khalifa, er verdens største springvand, Dubai Fountain, som byder på et spektakulært lys- og lydshow om aftenen.

Rejs med børn

Rejs med børn

rating

Downtown Dubai er livligt og trafikeret og derfor primært et rejsemål for voksne og teenagere.


Den rolige bydel, Bur Dubai, ligger oven for Downtown Dubai. Med en abra, vandtaxi, krydser du nemt floden, der løber gennem byen. I den gamle bydel finder du Dubais kulturelle centrum med Dubai Museum samt det historiske område Al Bastakiya; som har rødder tilbage til 1800-tallet.


Guide til Bur Dubai Luk
Strande

Strande

rating

Der er ingen strande i Dubai, men du kommer nemt til Jumeirah Open Beach, som ligger en kort taxirejse væk.

Shopping

Shopping

rating

I nærheden af Bur Dubai findes Dubai Mall med shopping i verdensklasse. I selve Bur Dubai kan du besøge den gamle souk med et stort antal butikker og små boder.

Mad og drikke

Mad og drikke

rating

I Bur Dubai findes både lokale restauranter med traditionelle retter og internationale hotelrestauranter med mad fra alle verdenshjørner.

Oplevelser

Oplevelser

rating

Fra Bur Dubai kommer du nemt til seværdighederne i Downtown Dubai og Jumeirah Beach og har desuden bekvem afstand til Dubai Museum og den gamle souk, hvor du kan slentre rundt i timevis.

Rejs med børn

Rejs med børn

rating

Bur Dubai er en roligere bydel en Downtown Dubai, men stadig temmelig trafikeret.


Deira er velegnet til dig, der vil bo midt i storbyen. Her bor du tæt på det meste; shopping, strande og souker. Hotelpriserne er som regel betydelig lavere her, og blot en kort taxirejse væk starter ørkenens bølgende sandklitter.


Guide til Deira Luk
Strande

Strande

rating

En kort taxitur fra Deira venter fantastiske strande og turkisblåt vand. Det tager ikke mere end ti minutter at køre til de mange kilometerlange strande, der kanter kysten.

Shopping

Shopping

rating

De kendte souker ligger i Deira, deriblandt den store guld-souk og den fantastiske krydderi-souk. Her findes også et shoppingcenter, og du kommer nemt til Dubai Mall med metroen.

Mad og drikke

Mad og drikke

rating

Deira har et stort udbud af både lokale restauranter og internationale hotelrestauranter.

Oplevelser

Oplevelser

rating

Både guld-souken og krydderi-souken ligger i nærheden og er et besøg værd. Tag også gerne en abra, vandtaxi, over floden til Bur Dubai. Fra Deira kommer du også nemt til seværdighederne i Downtown Dubai og Jumeirah Beach.

Rejs med børn

Rejs med børn

rating

Deira er livligt trafikeret og velegnet til dig, der vil bo midt i byen.


Ajman er det mindste emirat i Forenede Arabiske Emirater. Her tilbyder Spies to luksushoteller ved stranden. Den flotte strandpromenade summer af liv i dagtimerne, men tempoet er betydeligt roligere end i Dubai.


Guide til Ajman Luk
Strande

Strande

rating

I Ajman er det stranden, der lokker: Hele 15 km med gyldent sand og Den Persiske Bugts turkisblå vand. Langs stranden løber strandpromenaden med et hav af hyggelige restauranter og butikker.

Shopping

Shopping

rating

I centrum kan du slentre rundt i soukerne, og der ligger også et mindre shoppingcenter. Der er kun ca. 30 km fra Ajman til Dubai, så du kan nemt tage på endagsudflugt til Dubai Mall.

Mad og drikke

Mad og drikke

rating

Restauranterne ligger primært på hotelområderne, og der tilbydes mad fra alle verdenshjørner. Der er ikke så stort et udbud af restauranter lige uden for vores hoteller, men tager du til den centrale del af området, findes både lokale restauranter og fastfoodkæder.

Oplevelser

Oplevelser

rating

Besøg gerne Dubai for shopping i verdensklasse og seværdigheder som Burj Khalifa. Du kan også tage på ørkensafari, som starter om eftermiddagen og slutter ud på aftenen.

Rejs med børn

Rejs med børn

rating

Det roligste rejsemål i Forenede Arabiske Emirater med hoteller, der er velegnet til hele familien.


Dejlige og børnevenlige strande. Ras al Khaimah ligger i flotte omgivelser mellem bjergene og Den Persiske Bugt. Rejsemålet er velegnet til alle, der søger en afslappende ferie. Her findes desuden dykning i topklasse.


Guide til Ras al Khaimah Luk
Strande

Strande

rating

Fantastisk flotte, lange og børnevenlige strande. Til både store og små findes desuden et vandland samt snorkling, dykning og vandsport.

Shopping

Shopping

rating

I Ras al Khaimah findes shoppingcentrene Al Hamra Mall og Manar Mall med ca. 100 butikker. Shoppingmekkaet Dubai ligger ca. 90 km væk.

Mad og drikke

Mad og drikke

rating

Et godt udbud af restauranter, som primært ligger på hotellerne og i shoppingcentrene.

Oplevelser

Oplevelser

rating

Her findes to golfbaner, hvis du vil spille en runde golf i ferien. Fra Ras al Khaimah kan du også tage på udflugt til Dubai, ørkenen eller sultanatet Oman.

Rejs med børn

Rejs med børn

rating

Området er roligt og strandene børnevenlige, hvilket gør det til et meget velegnet rejsemål for hele familien.


Flotte strande og komfortable hoteller gør Fujairah til et perfekt rejsemål for børnefamilier, der søger en afslappende ferie. Her kan du kombinere afslapning med shopping og storbypuls samt kultur- og naturoplevelser ud over det sædvanlige.


Guide til Fujairah Luk
Strande

Strande

rating

Fujairah er det perfekte rejsemål for dig, der søger en afslappende strandferie på Den Arabiske Halvø. Strandene er lange og brede og vandet krystalklart.

Shopping

Shopping

rating

Shoppingmuligheder i Fujairah City samt i Khor Fakkan, som ligger knap 20 km væk. Det tager ca. 2 timer at komme til de store shoppingcentre i Dubai.

Mad og drikke

Mad og drikke

rating

Ingen restauranter uden for hotelområderne, men et bredt udbud af restauranter på hotellerne. Der ligger også gode restauranter lige uden for Fujairah City og Khor Fakkan.

Oplevelser

Oplevelser

rating

I Fujairah City findes kulturelle attraktioner som Hatta Heritage Village og den kendte Sheikh Zayed-moské. Fra Fujairah kan du også tage på ørkensafari, dykkertur eller udflugt i bjergene.

Rejs med børn

Rejs med børn

rating

Roligt rejsemål med gode bademuligheder for børn. De fleste hoteller har børneklub med aktiviteter, legeplads og børnepools.


En by fyldt med fascinerende kontraster. Ud over at være landets hovedstad er Abu Dhabi også det største emirat i Forenede Arabiske Emirater. Byen var oprindelig en lille fiskerby, men er nu en verdensmetropol med både skyskrabere og traditionel arabisk historie.


Guide til Abu Dhabi Luk
Strande

Strande

rating

Lange, fantastiske strande langs Saadiyat Island og Yas Island. De fleste strande hører til hotellerne, men kan benyttes af andre mod betaling.

Shopping

Shopping

rating

Abu Dhabi har et stort udbud af shoppingmuligheder – alt fra traditionelle souker til store shoppingcentre. Marina Mall og Abu Dhabi Mall er de to største.

Mad og drikke

Mad og drikke

rating

De fleste restauranter ligger på hotellerne og i shoppingcentrene og tilbyder mad fra alverdens køkkener.

Oplevelser

Oplevelser

rating

Ferrari World er verdens største indendørs forlystelsespark med bl.a. verdens hurtigste rutsjebane. Andre seværdigheder er Sheikh Zayed Grand Mosque – en af verdens største moskéer samt det store vandland, Yas Waterworld.

Rejs med børn

Rejs med børn

rating

Der er livlig trafik i centrum, så børnefamilier vil nok foretrække at bo ved stranden på Saadiyat Island eller Yas Island.


Rejser med Emirates

Emirates

Emirates er et af verdens bedste flyselskaber med daglige afgange fra København til Dubai. 30 kg bagage, et prisbelønnet underholdningssystem samt mad og drikke ombord indgår altid. Vil du gøre et ophold i Dubai på vej til et rejsemål i Det Indiske Ocean, er Emirates et rigtig godt valg.

Emirates