DRØMMESTRANDE
TIL VINTER

Byt sneen ud med sand

Har du en drøm om kridhvide strande med koralsand og palmer? Oplev strandlykken på Den Dominikanske Republik, Cubas kultur- og naturrigdom eller Thailands eksotiske kyststrækninger. Uanset hvad du ønsker, finder du nemt en rejse fra vores store udvalg, der lever op til dine drømme – og lidt til.

Bestil nu, og start nedtællingen til duvende palmer og blå horisonter.

Tropisk ABC

ArubaBaliCubaCuraçaoDubaiFloridaGambiaGoaHawaiiJamaicaKap VerdeMaldiverneMauritiusMexicoPhu QuocPunta CanaSeychellerneSri LankaThailandZanzibar

Smilets land

Spies har knap 30 rejsemål i Thailand, så du finder nemt din egen favorit.

Oplev mere med rundrejser

Kombinér afslappende strandliv med spændende indtryk og nye oplevelser.

Caribiens strande

Rejs til Den Dominikanske Republik og vælg mellem Punta Cana og vores nyhed - Puerto Plata.

Topvalg for familierejsen til Thailand

Rejs med familien til Spies populære hotel Sunwing Bangtao Beach i Phuket. Vi byder velkommen til et mere lyst og lækkert hotel til vinter, da hotellet netop har fået en stor makeover.

Livsglæde i Cuba

Vil du opleve amerikanerbilerne fra 50’erne, inden de bliver skiftet ud med nye japanske modeller? Så pak kufferten og glæd dig til salsa på barerne og mojitos på stranden i Cuba.

Solsikre Kap Verde

Den vulkanske øgruppe Kap Verde byder på en perfekt kombination af smukke bjerge, charmerende småbyer ved havet og ikke mindst superstrande i verdens mest solsikre klima.

Rejseforslag

Inspiration til din rejse

Magiske Maldiverne

Velkommen til vaskeægte paradisstrande. Gå barfodet i strandkanten og oplev lagunens farverige undervandsverden på snorkeltur. Her er hverdagsbekymringer bandlyst!

Vidunderlige Thailand

Er du til Phukets superstrande, Bangkoks byliv, Krabis øer eller… Og prioriterer du oplevelser eller afslapning? Find ud af, hvilken del af Thailand der passer til dine behov.