Egypten med børn

Egypten med børn

Børnevenlige rejsemål i Egypten

Klimaet i Egypten er dejligt året rundt, og med en relativ kort flyrejse kan du opleve Rødehavets solvarme og børnevenlige sandstrande, hoteller og restauranter. Hotellerne har børnebuffet, og de fleste restauranter har børnemenuer. Mange hoteller tilbyder en god All Inclusive og har masser af aktivitetsmuligheder for store og små.

Læs mere I kort afstand i båd fra Hurghada ligger den idylliske ø Giftun Island omgivet af koralrev og krystalklart vand. Du kan besøge øen på udflugten ”Orange Bay”, hvor du kan svømme med guiden efter rokker og farvestrålende fisk. Hvis familien skal have fart og tempo, bør I overveje en jeepsafari i ørkenen, hvor der også er besøg i en beduinby, og I kan prøve at ride på en dromedar. Uanset hvad, er der masser af oplevelser for hele familien i Egypten!Skjul

Børnevenligt i Makadi Bay

Rolig ferieby, der er som skabt til familieferien. Fantastiske koralrev lige ved stranden. Her bor du bedst på vores familieparadis Waterworld Makadi Beach, der har et stort vandland og All Inclusive.

Familieferie i Hurghada

Populær badeby med et stort udbud af familiehoteller og interessante seværdigheder inden for rækkevidde. Hurgarda centrum er ikke specielt børnevenligt, men ved den nybyggede marina er der roligere. Mange hoteller har egen strand, og de fleste har aktiviteter for børn. I bor bedst på Family Comfort-hotellet Grand Resort.

Find din rejse med børn til Egypten

Du kan sortere efter eksempelvis familiehotel, børnepool, afstand til strand og faciliteter på værelset.