Rejser med fly og hotel

Fleksible rejser med fly og hotel

Vil du have frihed til selv at vælge datoerne på din flybillet?

Med Spies kan du selv sammensætte din pakkerejse med fly og hotel. Med vores fleksible ferierejser bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du kan vælge mellem mere end 50 spændende rejsemål og et kæmpe udvalg af hoteller. Læs mere Uanset hvor du drømmer dig hen, og om rejselængden skal være fire dage eller fire uger, så giver vi dig friheden til at sammensætte din helt egen rejse med fly og hotel! Som altid med Spies kan du vælge imellem fly og hotel i alle prisklasser. På den måde får du både en god pris på fly og hotel, og samtidig nyder du godt af trygheden ved en pakkerejse med Spies.Skjul

Fordele ved fly og hotel:

  • Vælg selv rejselængde
  • Valgfrie rejsedatoer
  • Rejs med lavprisfly
  • Tryghed på rejsen
  • Kombinér rejsemål
  • Sammensæt selv fly + hotel

POPULÆRE REJSEMÅL MED FLY OG HOTEL

Thailand

Spies har hoteller og fly til hele Thailand - fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også vælge Bangkok eller kombinere flere forskellige rejsemål.

Sicilien

Bestil fly og hotel på Sicilien og oplev Italien fra sin allerbedste side. Middelhavets største ø byder på både sol og strand, historiske seværdigheder, god shopping og lækker mad.

Maldiverne

Maldiverne er et ferieparadis i det Indiske Ocean med kridhvide strande, krystalklart vand og turkisblå laguner. Med Spies får du gode flyvetider og lækre hoteller til de bedste priser.

Malta

Der er flere gode grunde til at vælge Spies, når du skal til Malta: om sommeren kan du flyve direkte fra København, og vi tilbyder tre forskellige rejsemål med over 30 hoteller.

Costa del Sol

Costa del Sol er en cirka 200 km lang kyststrækning i regionen Andalusien. Her har nordboere søgt tilflugt fra vinterens kulde og mørke i snart 40 år

Amalfikysten

Rejs med Spies til Amalfikysten - en af verdens smukkeste kyststrækninger med betagende udsigter og romantiske byer som Positano, Praiano og Amalfi.

UDVALGTE REJSER MED FLY OG HOTEL

Miniferie og forlænget weekend

Miniferien er den der lille pause fra hverdagen, hvor man får slappet af og ladet op sammen med dem, man holder af – eller i sit eget gode selskab.

Storbyferie

Storbyer er perfekte til en miniferie, og der skal kun et par dage til at få et hyggeligt pusterum fra hverdagen. Tag fx veninden under armen og shop igennem eller besøg en af storbyen mange loppemarkeder.

Flybilletter

Hos Spies finder du hurtigt og nemt flybilletter til din næste rejse! Vi tilbyder et stort og billigt udvalg af mange forskellige slags flybilletter.

Charterrejser

Spies har selvfølgelig masser af skønne og klassiske charterrejser. Det er bare at vælge dit foretrukne charter-rejsemål...