Mad / specialmad

Mad og drikke er en vigtig del af ferien - og ferien starter allerede på flyet. Så husk at bestille mad, inden du rejser. Drikkevarer køber du ombord.
Du har også mulighed for at bestille specialmad.
Maden bestilles via Min Side eller på telefon 70 10 42 00.
 

Siddepladser ombord

Når du har bestilt din rejse, kan du mod betaling bestille din favoritplads ombord. Der er rift om pladserne, og derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid. Du kan tidligst bestille plads 180 dage før afrejse og senest 7 dage før afrejse.

Bagage

Tilladt bagagevægt:

Voksne og børn (fra 2 år): 20 kg + 5 kg håndbagage
Babyer (under 2 år): 5 kg håndbagage + barnevogn. Det er vigtigt, at barnevognen er beskyttet i en Airshell-taske for at få erstatning ved evt. skade.

Bagage indgår i rejsens pris, når du bestiller en rejse til et af vores udvalgte hoteller.

Skal du bo på et af vores andre hoteller, eller bestiller du en uspecificeret rejse/kun en flybillet, vælger du selv, om du vil rejse med kun håndbagage eller bestille indtjekket bagage sammen med rejsen.

Håndbagage:

Maks. mål: 50 x 40 x 25 cm
Maks. vægt: 5 kg

Ekstra bagage

Hvis du medbringer mere end den tilladte bagagevægt, vil du blive opkrævet et gebyr i lufthavnen. Vær opmærksom på, at ekstra bagage kun kommer med, hvis der er plads på flyet.
Bestil ekstra bagage

Specialbagage

Transport af golfbags og anden specialbagage (f.eks. cykler) skal bestilles inden afrejse.
Bestil Specialbagage

Taxfree

Solbriller til ferien, legetøj til børnene eller måske en gave til naboen, som har vandet blomsterne? Der er mange gode grunde til at handle toldfrit - udover at det selvfølgelig er billigt. Når du forudbestiller, får du varerne leveret direkte på dit sæde ombord på flyet. Enkelt og nemt. Toldfrit katalog modtages med posten ca. 3 uger før afrejse.

Finder du ikke det, du søger?