Sunclass Airlines

Vores eget flyselskab

Sunclass Airlines

Thomas Cook Airlines ændrer navn til Sunclass Airlines

I forbindelse med at vi har fået nye ejere, skifter vores prisbelønnede flyselskab navn til Sunclass Airlines! Det tager lidt tid, inden navneændringen er helt gennemført, og du kan derfor i en tid fremover møde begge navne (Sunclass Airlines og Thomas Cook Airlines Scandinavia) i lufthavnen og på flyene. Logoet med hjertet er imidlertid det samme som det hele tiden har været, og du kan derfor altid følge hjertet, når du leder efter information.

Sunclass Airlines er Europas bedste charterflyselskab

Sunclass Airlines - Europas bedste charterflyselskab

Sunclass Airlines (tidligere Thomas Cook Airlines Scandinavia) har vundet 2019 TripAdvisor Travellers’ Choice Awards for flyselskaber. TripAdvisor uddeler prisen blandt Europas førende charterflyselskaber, og vinderen findes på baggrund af både kvalitet og kvantitet af kundernes anmeldelser i løbet af 12 måneder.

Danish Travel Awards 2019

Sunclass Airlines er vinder af Danish Travel Awards 2019

Rejsebranchens svar på filmverdenens Oscars hedder Danish Travel Awards. Her bliver branchens bedste kåret hvert år på baggrund af interviews med kunderne. Vi er derfor ekstra stolte over, at førstepladsen i 2019 gik til Spies’ eget flyselskab Sunclass Airlines.

Find din næste rejse