REJS I FORÅRET

Varme forårsrejser

Tyvstart sommeren og tag på en solrig forårsrejse sydpå, eller nyd forårsstemningen i en spændende storby.

Hvorfor ikke udnytte nogle af forårets helligdage til at tage på en dejlig ferie? Omkring Middelhavet kommer varmen tidligt, så du kan allerede tidligt på foråret få tiltrængt lys og varme. Rejs eksempelvis til alsidige Mallorca eller Tyrkiet, hvor priserne er lave. Eller hvad med det charmerende udeliv i Venedig eller Rom?

Læs mere Der er ofte penge at spare, når du rejser i foråret. Hvis du rejer uden børn, bor du bedst på vores Sunprime Hotels eller Casa Cook, og hvis familien rejser sammen, er vores familieparadis Sunwing det bedste valg. Hvis du rejser alene, finder du gode tilbud på forårets rejser her. Hvis forårsrejsen skal være ekstra bekvem, kan du bestille All Inclusive i marts, april eller maj og nyde, at alt er betalt på forhånd.
 
Hvis du vil have en mere eksotisk forårsfornemmelse med masser af dejlige varmegrader, er en rejse til Thailand eller Gambia et perfekt valg. Se vores varmeguide og find ud af, hvornår det er bedst at rejse.
Skjul

Hvordan vil du rejse?

Find din rejse i foråret

Kan du rejse hurtigt?

Se vores afbudsrejser til sol og varme eller til en skøn storbyferie.

Hvor er varmen?

Er du i tvivl om, hvor du skal rejse hen? Eller vil du vide, hvordan vejret er på dit rejsemål?

Tilbud på forårsrejser

Her ser du vores bedste tilbud på forårets rejser!

Flere forårsrejser

Træningsrejser i foråret

Kickstart foråret med en skøn træningsrejse. Med Spies får du et stort udbud af alle typer af træningsrejser, uanset om du vil træne sammen med andre glade mennesker, dyrke yoga eller noget helt tredje.

Firmarejse i foråret?

En velplanlagt firmarejse styrker sammenholdet, øger trivslen og fremmer effektiviteten på arbejdspladsen. Spies har mange års erfaring med at skræddersy konferencer og firmarejser til alle slags firmaer.

Forårstur med gruppen

Vil du afsted med vennerne, klassen eller klubben? Vores afdeling for grupperejser hjælper jer med det praktiske og aktivitetsmuligheder, så I kan fokusere på at få den bedste tur sammen!