Hoteller

Gå en tur langs strandpromenaden og nyd det azurblå hav og maden, der serveres "à la Provençale".

Med Spies kan du vælge at bo med byens bedste beliggenhed på den berømte strandpromenade Promenade des Anglais. Her kan du spadsere, jogge eller stå på rulleskøjter og samtidig nyde den flotte udsigt over havet. Får du brug for et hvil, kan du slå dig ned i en af de mange blå liggestole, der står langs promenaden. Vil du udforske mere af Provence eller Den Franske Riviera, er vi gerne behjælpelige med at bestille en lejebil. Så kan du f.eks. også køre ned til det lidt mindre, men hyggelige Cannes.

Nyhed! {link type=item itemid=194922}Formel 1: Monaco Grand Prix{/link}

Ikke langt fra Nice ligger Monaco, hvor der hvert år i maj afvikles Monaco Grand Prix: et Formel 1-løb med de bedste kørere og hurtigste biler. Med Spies kan du bestille Formel 1-pakker, hvor fly, hotel og billetter til både lørdagens og søndagens løb er inkluderet.

God mad og fantastiske vine

Det er en kendt sag, at man kan få god mad og dejlige vine i Frankrig, og nærheden til Italien blot 30 km væk fornægter sig ikke. Madudbuddet er en perfekt blanding af det franske og italienske køkken. I den gamle bydel ligger der mange gode restauranter, ikke mindst med fisk og skaldyr. Her er også mange spisesteder med faste 3-retters menuer til rimelige priser. Mange retter i Nice serveres "à la Provençale", hvilket betyder, at maden indeholder tomater eller tomatsauce og er krydret med krydderurter og hvidløg.

Noget for alle aldre

Nice byder på et behageligt klima og nærhed til bjerge, hav og natur - her har sportsentusiasten uanede muligheder for at udfolde sig. Med et hav af caféer, restauranter, diskoteker og natklubber er her også et rigt aften- og natteliv for alle aldersgrupper. Diskotekerne åbner omkring kl. 23 og har åbent til den lyse morgen. I Nice afholdes der desuden mange forskellige former for festivaler tilegnet bl.a. jazz, dans, film og teater.

Tips til seværdigheder

Nice er Frankrigs største ferierejsemål. Her skinner solen næsten altid, og stranden ligger midt i byen. Der er flere ting, du ikke bør gå glip af under dit besøg: Den gamle bydels små stræder og pastelfarvede huse; den flere kilometer lange strandpromenade Promenade des Anglais kantet af palmer og statelige bygninger - gå eller løb en tur eller nyd udsigten fra en af de blå liggestole; det berømte blomstermarked Cours Saleya, der afholdes seks dage om ugen; det fine operahus beliggende mellem strandpromenaden og den gamle bydel; den smukt udsmykkede Cathédrale Sainte Réparate fra 1600-tallet.

Luksuriøs shopping

Nice byder på et stort og luksuriøst shoppingudbud. Mange af shoppinggaderne ligger i den nye bydel, især i området omkring Avenue Jean Médecin, hvor du også finder de eksklusive stormagasiner og modebutikker som f.eks. H&M. Men i Nice er der rige muligheder for at gøre andre indkøb end tøj. Olie, krydderier, antikviteter og provencestof er også værd at tage med hjem.

Spies' gæster om Nice

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
13°4°
4
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • februar
13°5°
5
Solskinstimer pr. dag
12°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
15°7°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • april
17°9°
8
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
20°13°
8
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • juni
24°16°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • juli
27°18°
11
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • august
27°18°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • september
25°16°
8
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • oktober
21°12°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
17°8°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • december
13°5°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 2 timer og 30 min.

Afrejse

Med Spies kan du rejse til Nice hele året med rutefly.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Nice Lufthavn til hotellerne i centrum er ca. 15 minutter (ca. 6 km) .
Fakta

Vores service

Opholdet i Nice er på egen hånd.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Nice

De franske myndigheder har indført en turistskat på overnatninger i Nice. På samtlige hoteller og lejlighedshoteller opkræves derfor en ekstra afgift. Børn og unge under 18 år betaler ikke turistskat. Skatten betales direkte til hotellet senest ved hjemrejse.

Pris pr. person og nat fra april til september:
2-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 0,90 EUR
3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,50 EUR
4-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 2,25 EUR
5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 3 EUR

Pris pr
.... person og nat fra oktober til marts:
2-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 0,80 EUR
3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,40 EUR
4-sternede hoteller/lejlighedshoteller: 2 EUR
5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 2,60 EUR

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i stor udstrækning.

Tidsforskel

Ingen.

El

240 V. Adapter ikke nødvendig.

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse