• velegnet til voksne

Sunprime Tamala Beach

Velkommen til vores første Sunprime i Gambia: Sunprime Tamala Beach.

Sunprime Tamala Beach ligger ud til en fin sandstrand i området Kotu, som byder på enkelte hyggelige strandbarer og restauranter. I kort gåafstand fra hotellet findes desuden et lille marked, og hvis du kunne tænke dig lidt mere liv og et større udbud af restauranter, ligger Senegambia 2 km væk.

Ud over et fredfyldt poolområde med bekvemme liggestole har Sunprime Tamala Beach en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende behandling - det er muligt at forudbestille flere forskellige spapakker hjemmefra. Hotellet tilbyder også holdtræning med SATS-uddannede instruktører, og her findes desuden et motionsrum, hvor du kan træne på egen hånd. Al træning er gratis. Der løber også en lang strand lige neden for hotellet - perfekt til en løbe- eller slentretur i vandkanten.

Du får en god start på dagen i Sunprime Restaurant, hvor der hver morgen serveres morgenmadsbuffet, som indgår i rejsens pris. Hvis ferien skal være ekstra bekvem, er der også mulighed for at tilkøbe Sunprime All Inclusive, hvor alle måltider og drikkevarer indgår.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets informationssite MySunprime kan du finde det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram, oplysninger om serveringsdage for eventuelle Inclusive-løsninger samt information om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet ændrer til tider uden varsel på udbuddet. Aktuelle tider for program og restaurantutdud meddeles ved ankomsten til hotellet.

Røgfrit

Sunprime Tamala Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

Hotellet er åbent fra november til april og har en international atmosfære.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Reception: Åben døgnet rundt. Check-in tidligst kl. 14. Check-out senest kl. 12.

140 suiter. 2 etager.

Bygget: 2018.

Der er gratis safetyboks i alle suiter.

Hotelmanager:

Malleh Sallah

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Spa, motionsrum og holdtræning
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Velegnet til voksne
 • Køleskab på værelset
 • Fredeligt poolområde
 • Måltidspakker kan tilkøbes
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Elevator
  Nej
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  1 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  500 m
 • Hovedcentrum
  14 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Tamala Beach byder på hyggelige suiter beliggende ved stranden cirka 500 meter fra Palma Rima-området, hvor der findes et lille udbud af butikker og restauranter.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Prime Pool Suite

Lækre suiter, hvor du kan hoppe lige ned i poolen fra din egen terrasse.

Mad og drikke

Sunprime Tamala Beach har en buffetrestaurant og en beach club, der begge byder på internationale og lokale retter i en afslappet atmosfære. Du kan læse mere om hotellets udbud nedenfor samt på informationssitet MySunprime.

Sunprime Beach Club

Åbningstider:
Drikkevarer kl. 9.30-23.59
A la carte-retter kl. 12-21.30

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12-15
Middag kl. 19-21

Her spiser du morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, hvis du har bestilt Sunwing All Inclusive.

Sunprime Market

Hotellets egen lille butik med bl.a. drikkevarer og hygiejneartikler. Har åbent hver dag.

Sunprime Tamala Beach har en buffetrestaurant og en beach club, der begge byder på internationale og lokale retter i en afslappet atmosfære. Du kan læse mere om hotellets udbud nedenfor samt på informationssitet MySunprime.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet og giver dig en god start på dagen med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør samt juice, kaffe og te. Morgenmad indgår i rejsens pris.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Hotellets morgenmadsbuffet indgår altid i Sunprime All Inclusive. Frokost og middag serveres som buffet eller fra menu, alt efter sæsonen - kontakt hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Tamala Beach er hotellets hjerte og byder på komfortable liggestole at slikke sol i efter en forfriskende svømmetur i poolen. Hvis du foretrækker at bade i havet, ligger hotellet lige ud til en skøn strand.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 540 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Hotellet har en privat del af stranden med liggestole forbeholdt hotellets gæster. Der er stor forskel mellem høj- og lavvande.

De finkornede sandstrande er flere kilometer lange, 20-50 meter brede (høj- og lavvande) og er ikke lavvandede. Der kan forekomme store bølger og understrømme. Det anbefales at svømme langs med stranden.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Tamala Beach kan du vælge mellem træningshold som f.eks. core og vandgymnastik. Det er gratis at deltage, og træningsholdene ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne på egen hånd i vores motionsrum.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i yoga, senior circuit og crosstræning.

Nyhed vinter 2019/20! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Sunprime Tamala Beach ligger i rolige omgivelser direkte ved stranden, og du kan spadsere til Palma Rima-området på ca. 5 minutter (ca. 500 meter). Der er ca. 14 km til Banjul. Køretiden fra lufthavnen er ca. 35 minutter (25 km) med bus. Musikken fra en nærliggende strandbar er forstyrrende for nogle værelser.

Sunprime Tamala Beach
Kotu, Serrekunda
Gambia
Telefon: +220 209 6512
reservations@tamalaresort.com

Direkte transfer

Når du flyver med Thomas Cook Airlines og har forudbestilt bustransfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes.

Spaafdeling

Hotellets spaafdeling, Sunprime Spa, drives i lokalt regi. Her kan du slappe af og nyde en skøn behandling.

Alle behandlinger bestilles på stedet.

Bedømmelser og anmeldelser
4,0/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1084 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
83% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,1
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,4
Hotellets personale
4,4
Trivsel og stemning
4,4
Wi-fi
4,3
Mulighed for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 3/5

  "Dejlig venligt personale "

  Selve hotel er fint men kun morgenmad er ok. Vi vægter maden meget på vores rejser og her var udvalget altså for lille. Samme retter med kylling fik vi samtlige 7 dage / både middag og aften. Men personale og udseende har vi intet at klage på. Desværre synes vi at lejligheder med pool mod strand ligger for meget i skygge. Vi brugte ikke pool da det ikke var nogen fornøjelse at lægge i skygge. Måske der skal sættes glas ruder for som læ med vinden ved de lejligheder.
 • 4/5

  "Skønt hotel "

  Go modtagelse på hotellet, alt var klart så man fik værelset med det samme.Værelserne var fine, med en go størrelse. Der er ikke meget rundt om hotellet, faktisk kun et par små boder der er sat op ude på vejen. Stranden er fin, men der kan være en del vind og en del bølger, der er ikke den store aktivitet dernede.
 • 1/5

  "godt, men også skidt"

  Hotellet er virkelig skønt. dog med den uheldige oplevelse, at vi ikke fik ordentlig information fra start om hvordan vi skulle forholde os, når vi ikke havde all inclusive. vi bestilte frokst 1 dag og meddelte vores værelses nummer. Der var så vagt skifte og den der overtog fik ikke gviet os en sddel vi skulle skrive under på (hvilket vi ikke vidste vi skulle, vi troede at angive værelses nummer var nok) dette betød så at denne medarbejder blev fyret. Der var ret dårlig stemning på hotellet og fra alle de andre medarbejdere mod os. vi brugte så de sdiste 3 dage af vores ferie på at udrede misforståelsen og forsøge at få den stakkels medarbejder genansat. dette lykkedes desværre ikke. vi var ret påvirkede at situationen og var meget kede af det og uforstående. Rigtig uheldig oplevelse for at sige det mildt. Vi talte med ejeren af hotellet som var forstående, men ville ikke ansætte ham tilbage.
 • 4/5
  Ok når det engang bliver færdigt
 • 5/5

  "Skønt hotel"

  dejligt hotel, rent og pænt. Sødt personale men masser af smil
Søg for at se ledige værelser og priser