Golfrejser - Golfferie med Spies
Golfpakker med
reserverede starttider

Golfrejser

Når du rejser med Spies, kan du bestille reserverede starttider på nogle af de mest attraktive golfbaner i verden. Vi tilbyder gode hoteller tæt på golfbanen – fra femstjernet luksus til mere enkle alternativer. Og uanset om du vil spille golf i troperne eller kun få timer væk, har du mange herlige rejsemål at vælge imellem. På nogle rejsemål tilbyder vi desuden golfvært.

POPULÆRE REJSEMÅL TIL DIN GOLFFERIE

UDVALGTE TILBUD

GOLFBAGS

Vil du medbringe din egen golfbag og dit eget golfudstyr på din golfferie?

Golfbags på flyet

I flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor tit et tillæg for disse. Beløbet kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så forhør dig altid hos flyselskabet, hvad der gælder for netop din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde. Vi anbefaler, at du medbringer en lille golfbag. På nogle fly kan transport af golfbag bestilles sammen med din rejse.

Golfbags i transferbussen

Har du gennem Spies bestilt både transfer og golfpakke eller et hotelværelse, hvor golf indgår, sørger vi altid for transport af din golfbag mellem lufthavn og hotel. Har du bestilt transfer, men ikke et golfarrangement gennem Spies, kan du kun tage din golfbag med i bussen, hvis der er plads og ofte mod betaling på rejsemålet.

Trolley

Af hensyn til pladsen ombord på flyet må trolleyer ikke medbringes. De kan dog lejes på de fleste baner, der tillader trolleyer.

GOLFVÆRTER

En golfvært er en værdifuld hjælp, hvis din golfrejse skal være helt optimal for dig og dine medrejsende.

På nogle af vores rejsemål har vi golfværter, som sørger for, at alt på rejsemålet fungerer samt giver nyttige tips og arrangerer diverse aktiviteter. Du kan se i din golfpakke, om der er golfvært på dit rejsemål.

HANDICAPGRÆNSER

Mange baner har en handicapgrænse. I Norden er den ofte 36, men på en golfferie i udlandet kan den være betydeligt lavere.

Derfor bedes du altid angive dit handicap, når du bestiller din golfrejse. Det kan ske, at vores handicapgrænse ligger noget højere end den officielle på grund af særlige aftaler med banen. Handicapgrænserne fremgår af golfpakkerne under hvert rejsemål.

Vi kan ikke garantere, at du kommer til at spille, hvis du ikke opfylder vores handicapgrænse. Det er generelt en god idé, at du tager dit handicapkort med på rejsen, da klubbernes kontrol kan være nøje. Ubenyttede greenfees refunderes ikke ved for højt handicap.

STARTTIDER

På mange golfbaner er der rift om starttiderne, og derfor bestiller vi gerne starttider op til et år i forvejen.

Starttider betales forud, og de kan ikke ændres. Ofte får du allerede når du bestiller din golfrejse, at vide, hvilke dage du skal spille på hvilke baner. Ændringer kan dog forekomme; de præcise starttider får du ved ankomsten til rejsemålet, enten i lufthavnen eller på hotellet.
Vi bestræber os altid på at opnå de attraktive starttider, der ligger om morgenen og om formiddagen, men der kan dog forekomme starttider om eftermiddagen på grund af pres på banerne. Spil med golfere af andre nationaliteter kan desuden forekomme, og i højsæsonen kan et rejseselskab på fem eller flere deltagere få forskudte starttider. Starttider, spilledage og baner kan ændres på grund af turneringer og andre forhold, som vi ikke har indflydelse på. Hvis dette skulle ske, tilbydes du naturligvis et tilsvarende alternativ i det omfang, det er muligt. Findes der ingen alternativer, refunderes ubenyttet greenfee. Det mest almindelige er, at en golfpakke på fire eller fem dage begynder med en spillefri dag eller med spil om eftermiddagen på ankomstdagen, så du ikke skal skynde dig med at komme på plads.

Har du en tidlig starttid, er det ikke sikkert, at hotellets morgenmadsrestaurant er åben. Nogle hoteller tilbyder en morgenmadspakke efter aftale. Ubenyttet morgenmad refunderes ikke.

Hvis du bestiller din rejse tæt på afrejsedatoen, kan det være, at vi allerede har returneret vores usolgte starttider til golfbanerne. Forhør dig hos vores rejserådgivere, når du bestiller tæt på afrejsen, så hjælper vi dig med at forsøge at få starttider ved at rette henvendelse til rejsemålet.

OBS! Golfpakker og spilletider, som afbestilles senere end 35 dage før afrejsen, refunderes ikke, med mindre du har tegnet en afbestillingsforsikring i forbindelse med køb af rejsen. I tilfælde af sygdom dækker vores rejseforsikring; lægeerklæring kræves. Rejseforsikringen indgår ikke i rejsens pris.

Øvrigt

Specielle ønsker

Har du et ønske om at spille på samme hold som andre medrejsende, eller ønsker du tidlige eller sene starttider, bedes du meddele dette, når du bestiller din rejse. Vi forsøger så vidt muligt at imødekomme alle ønsker, men vi kan ikke garantere, at det altid kan lade sig gøre.

Ekstra starttider

Vil du have ekstra starttider eller spille på baner, der ikke indgår i vores golfpakker, bedes du selv tage direkte kontakt med banerne for at bestille. Vi har desværre ikke mulighed for at reservere starttider på andre baner.

Softspikes

Softspikes er påbudt på de fleste internationale baner. Stålspikes er helt forbudt på alle baner på Kanarieøerne og på flere andre baner i vores golfprogram. Softspikes mindsker slitagen på banerne. Desuden er det nemmere at putte, når greenen er fri for spikemærker. Ofte er det muligt at bytte stålspikes til softspikes i klubbens golfshop, men det er altid klogest at have sine spikes i orden inden afrejse.

Etikette på banen

Ud over almindelig golfetikette, som f.eks. at rive efter sig i bunkeren, rette nedslagsmærker op og vinke hurtigere bolde igennem bagfra, så holder mange baner strengt på, at man skal være korrekt påklædt. Det vil sige, at t-shirts uden krave, jeans, gummisko, korte shorts og lignende ikke går an. Mange baner har en såkaldt Marshall, der fungerer som klubbens golfvært. Det er Marshallens opgave at sørge for, at runden bliver en fornøjelse for alle på banen. Lyt derfor altid til Marshallens instrukser og husk at fremme hurtigt spil.