Casa Cook bildspel 6
Casa Cook bildspel 2
Casa Cook bildspel 4
Casa Cook bildspel 8
Casa Cook bildspel 3
Casa Cook bildspel 7

Casa Cook – sundhed, design og høj komfort

Casa Cook er Spies' hotelkoncept for den moderne feriegæst, der stiller store krav til komfort og lækkert design. Her bydes du på en afslappende ferieoase kombineret med muligheden for at opleve den lokale atmosfære. Hotellerne har en tydelig sundhedsprofil, hvilket afspejler sig i såvel træningsudbud som menukort. På Casa Cook kan du nyde veltillavet mad fremstillet af lokalproducerede råvarer, og du kan holde formen ved lige med træning på egen hånd eller ved at deltage i forskellige typer af motionshold.

Casa Cook er velegnet til dig, der søger en indholdsrig og sund ferie. Og til dig, der gerne vil bo rigtig godt. Alle værelser på Casa Cook har flot design og lækre detaljer - på vores første hotel i konceptet, Casa Cook Rhodes i Kolymbia, har alle f.eks. direkte pooladgang. Her bor du også tæt på de lokale tavernaer og har mulighed for at udforske områdets små smørhuller. På Casa Cook får du med andre ord en ferie fyldt med varige ferieminder.

Nyhed!
Det nyeste skud på stammen i Casa Cook-familien - Casa Cook Chania - ligger vest for Chania på Kreta og byder også børnefamilier velkomne - til forskel fra vores øvrige Casa Cook, som har en aldersgrænse. Hotellet har 45 værelser indrettet i rustik stil og med høj komfort. Vil du bo rigtig luksuriøst, anbefaler vi, at du bestiller en suite med egen pool. Casa Cook Chania ligger ud til en af kystens fineste sandstrande, hvor hotellet også har sin egen Beach Club.

Vælg rejsemål

#CasaCookFind det perfekte hotel

Find dit drømmehotel

Hvad er vigtigst for dig, når du er på ferie? Angiv dine ønsker og få forslag til hoteller, der passer til dine behov.

Chat med os

Har du brug for hurtig hjælp? Her kan du stille korte spørgsmål og få et hurtigt svar.

Åbningstider:

Mandag-torsdag: 9-21
Fredag: 9-18
Lørdag: 10-15
Søndag: 10-21
Helligdage: 10-15