5 Designhoteller i Grækenland

Lækre græske hoteller

Vi har et kæmpe udvalg af hoteller i Grækenland - mange med trendy indretning og international atmosfære. Vi tilbyder bl.a. Casa Cook; vores hotelkoncept for denLæs mere kræsne feriegæst, der stiller store krav til komfort og lækkert design. Casa Cook findes på Kreta, Rhodos og Kos.

Skjul

1. Casa Cook Kos, Kos

Boutiquehotellet Casa Cook Kos er velegnet til dig, der sætter pris på høj komfort og lækkert design og gerne vil kombinere en afslappende ferie med muligheden for at opleve den lokale atmosfære. Hotellet er moderne og stilrent indrettet, men falder samtidig godt ind i det omgivende landskab og har en fin beliggenhed direkte på stranden uden for den lille by Marmari på nordkysten af Kos. Hotellet har et indbydende poolområde foruden en beach club på stranden, og her findes også en taverna, hvor der serveres traditionel mad med et moderne præg. Derudover har hotellet et topmoderne motionsrum, hvor du både kan træne på egen hånd og deltage i holdtræning.

Casa Cook på Kos

2. Casa Cook Rhodes, Rhodos

Casa Cook Rhodes er en sand hotelperle til voksne gæster, der stiller store krav til komfort og lækkert design. Denne luksuriøse ferieoase er velegnet til dig, der både vil dase ved poolen og opleve lokalkolorit i ferien. Her bor du i fredelige omgivelser med bjergene som kulisse og det græske lokalliv lige om hjørnet. Det trendy hotel byder på afslappet stemning og komfort i topklasse for den kulturinteresserede, der vil kombinere en sund ferie med muligheden for at udforske Rhodos - lej f.eks. en af hotellets cykler eller tag på vandretur i bjergene. På Casa Cook Rhodes kan du også træne i det lækre motionsrum eller deltage i en afslappende yogalektion.

Casa Cook på Rhodos

3. Ocean Beach Club Kreta, Makrigialos, Kreta

Vores fredfyldte koncepthoteller, Ocean Beach Club by Sunwing, er for den moderne familie, som sætter pris på design og god mad i en afslappet atmosfære. Ocean Beach Club bygger på samme grundidé som Sunwing Family Resorts; kvalitet og funktion er nøgleord, og vores mål er at skabe det perfekte feriehotel for børnefamilier med en kombination af nordisk design og sydlandsk stemning. Her findes både træningsmuligheder, skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie, smagfuldt indrettede lejligheder og gennemtænkte menuer. Kort sagt: Her venter en ferie, hvor I kan nyde hinandens selskab på jeres egne vilkår - og i jeres eget tempo.

Ocean Beach Club på Kreta

"Grækenland rummer essensen af alt det, man forbinder med ferie, og det smukke græske øhav er som skabt til lækre designhoteller."

4. Katikies Hotel, Santorini

Få steder i Grækenland er så maleriske som Santorini med dens spektakulære udsigter, romantiske solnedgange og dramatiske klipper. Øen byder også på flere lækre designhoteller, heriblandt Katikies Hotel i Oia på Santorinis vestkyst. Det charmerende lille hotel ligger på en klippe højt over havet blot en kort gåtur fra byens centrum. Katikies Hotel byder på værelser med havudsigt, høj standard og god komfort, og hotellets solterrasse med pools og jacuzzi indbyder til afslappede dage i solen. På alle værelser venter ved ankomsten en velkomstpakke med vin og frugt.

Katikies Hotel på Santorini

5. A for Art Hotel, Thassos by, Thassos

A for Art Hotel er et unikt hotel beliggende tæt på centrum og indrettet i en velbevaret bygning fra 1907. Det tidligere tobakslager er nu bygget om til et designhotel med moderne, kunstnerisk designede værelser i forskellige farver. Hotellet har en restaurant og bar samt et hyggeligt lille poolområde, hvor du kan slappe af og nyde ferien. Et større udvalg af restauranter og barer findes i Thassos by, tæt på hotellet.

A for Art Hotel på Thassos