Se hoteller (5)

Rejser til Imerovigli

Imerovigli er et af Santorinis roligere rejsemål, som dog ligger tæt på den livlige hovedby. Hvis du sætter pris på afslapning og smukke udsigter, vil du ikke blive skuffet over rejsen til Imerovigli.

Imerovigli er en af Santorinis ældste byer, selv om den er blevet bygget op flere gange efter de jordskælv, øen har været ramt af. Ligesom de øvrige byer på vestkysten ligger Imerovigli højt oppe på kraterkanten og rummer smalle stræder og fine små kirker. Tæt på Imerovigli ligger den store Skaros-klippe med resterne af den gamle fæstning, hvorfra venetianerne regerede øen, og længere nede i calderaen venter krydstogtskibene på de passagerer, der er gået i land for at udforske øen.

Fredelige Imerovigli

Hvis du søger fred og ro, er det Imerovigli, du skal rejse til. Byen har mange caféer og restauranter, hvor du kan slå dig ned og slappe af, og omgivelserne indbyder til vandreture i det maleriske landskab. At Imerovigli ligger højt oppe på kraterkanten betyder også, at byen byder på en fantastisk udsigt over såvel calderaen som Det Ægæiske Hav.

Spies' rejser til Imerovigli

Når du bestiller en rejse til Imerovigli med Spies, kan du vælge mellem flere fine hoteller. Rejser du uden børn, anbefaler vi Prime Select-hotellet Chromata, som er et lille, eksklusivt hotel med aldersgrænse og en indbydende infinitypool med overvældende udsigt over havet.

Udforsk Santorini

Imerovigli er en oplagt base for dig, som gerne vil udforske øen på egen hånd. Besøg en af Santorinis mange strande, fordyb dig i øens rige historie eller begiv dig ud på vandretur og oplev øens smukke natur i ro og mag. Der kører busser flere gange om dagen, og øens hovedby Thira ligger blot få km væk, så der kommer du nemmest til med taxi.

Tips og nyttig info
 • Hoteller for voksne
 • Luksushoteller
 • Hoteller med spaafdeling
 • Værelser med egen pool
 • Kort transfer
 • Mange restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Imerovigli

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
15°10°
4
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
15°10°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
16°11°
6
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
20°13°
8
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • maj
23°16°
10
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juni
26°20°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
27°22°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
28°22°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • september
26°20°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
24°18°
7
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • november
20°15°
6
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
17°12°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Strand
Præcis som de fleste byer på Santorinis østre side har Imerovigli ingen egentlig strand, eftersom klipperne hælder for stejlt ned i calderaen. Rundt omkring på Santorini er der derimod flere fine strande som f.eks. Perissa, Kamari og Monolithos på østkysten eller Red Beach, som ikke ligger langt fra de arkæologiske udgravninger ved Akrotiri. Sandet er de fleste steder sort lavasand, som kan blive temmelig varmt i solen.
Fly og transfer

Afrejse

Du kan rejse til Imerovigli med rutefly i sommersæsonen (maj-oktober).
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra lufthavnen til Imerovigli er ca. 20 minutter (ca. 8 km).
Mad, drikke og natteliv
I Imerovigli finder du forskellige hyggelige caféer, restauranter og tavernaer med udsigt over calderaen.
Imerovigli er en rolig by, og nattelivet består hovedsagligt af caféer og tavernaer.
Shopping
Udbuddet af butikker er begrænset i Imerovigli. De fleste vælger at tage til hovedbyen Thira et par km væk for at handle.
Aktiviteter og seværdigheder
Her kan du vælge mellem aktiviteter som vinsmagning, vandsport og vandreture.
Sådan kommer du omkring
Det er let at komme rundt på Santorini med bus eller taxi.
Fakta

Vores service

Opholdet i Imerovigli er på egen hånd.

ECPAT

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomat findes.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Imerovigli