PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Skøn havudsigt fra poolområdet på Sunwing Kallithea Beach

Sunwing Kallithea Beach

Hotelstandard 4

 • Lejligheder til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Lollo & Bernie
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Direkte på stranden
 • Røgfrit
 • Spa
 • Lejligheder med direkte pooladgang
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Det rolige tempo, stranden og den perfekte afstand til byen: Her findes alt, hvad du kan ønske dig af en familieferie.

På Sunwing Kallithea Beach er du tæt på alt, og det er bare en af grundene til, at vores gæster kommer tilbage år efter år. Her, på Rhodos' nordøstlige kyst, får hele familien en afslappende ferie i naturskønne omgivelser og med ægte græsk stemning.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

En anden grund til populariteten er poolområderne - det ene ved hovedbygningen Athena og det andet ved lejlighedsbygningen Helios. Her findes babypools, som kun er 30 cm på det dybeste sted. Børn, som kan svømme eller har legesyge forældre, kaster sig gerne ud i den store eventyrpool med vige, bugter og en skrånende bund. Den dybe pool deles af en træbro, som fører hen til poolbaren. I denne pool arrangeres vandsport næsten hver eneste dag. Desuden har begge poolområder en vandrutsjebane!

Vil du forsøde ferien med lidt ekstra luksus? Så anbefaler vi, at du bestiller en Royal Family Suite – vores allerbedste lejligheder. Vi tilbyder forskellige typer, og uanset hvilken du vælger, kan du se frem til en lejlighed i topklasse. Royal Family Suiter ligger i Poseidon, Triton, Athena og Helios. Rejser du med mindre børn, anbefaler vi, at du bestiller en Happy Baby-lejlighed indrettet med ekstra udstyr til de allermindste. Sunwing Kallithea Beach har lejlighedstyper for alle.

Nyhed! Vil du gøre det ekstra nemt og bekvemt for dig selv, kan du nu forudbestille Lollo & Bernies lille bambinopakke, der indeholder bleer, vådservietter, bleposer og hagesmæk samt en Lollo-rangle.

Fino Restaurant & Grill og hotellets bar er hotellets midtpunkt, hvor du kan sidde udendørs i den lune aften og se vores shows. Restauranten Costas Kitchen ligger mere roligt ved strandkanten og har en fantastisk udsigt over havet. Har du bestilt All Inclusive eller Sunwing Inclusive, spiser du frokost og middag på Buffetrestauranten. Hotelområdet er grønt og skyggefuldt med små stier ned til stranden, hvor du kan nyde en herlig dukkert i det krystalklare vand.

Til de mindste gæster har vi bygget en helt ny Lollo & Bernie Shop, og vi har også renoveret Lollo & Bernie's Corner i buffetrestauranten.

Sunwing Kallithea Beach er beliggende i rolige omgivelser lige ud til havet. Du finder et stort udbud af restauranter, butikker og forlystelsesliv i Rhodos by, som ligger ca. 4 km fra hotellet.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunwing Kallithea Beach Skjul tekst Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Kitchen Inclusive, Sunwing Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Røgfrit på Sunwing Family Resorts

Sunwing Kallithea Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Adresse

Box 207, 851 00 Rhodos
Telefon +30 22 410 88100

Faciliteter på Sunwing Kallithea Beach