1. Grækenland
 2. Rhodos
 3. Kallithea
 4. Sunwing Kallithea Beach
 • børnevenligt

Sunwing Kallithea Beach

På Sunwing Kallithea Beach er du tæt på alt, og det er bare en af grundene til, at vores gæster kommer tilbage år efter år. Her, på Rhodos' nordøstlige kyst, får hele familien en afslappende ferie i naturskønne omgivelser og med ægte græsk stemning.

En anden grund til populariteten er poolområderne - det ene ved hovedbygningen Athena og det andet ved lejlighedsbygningen Helios. Her findes babypools, som kun er 30 cm på det dybeste sted. Børn, som kan svømme eller har legesyge forældre, kaster sig gerne ud i den store eventyrpool med vige, bugter og en skrånende bund. Den dybe pool deles af en træbro, som fører hen til poolbaren. I denne pool arrangeres vandsport næsten hver dag. Desuden har begge poolområder en vandrutsjebane.

Til sommeren 2019 totalrenoveres lejlighederne i bygningen Athena. Mange lejligheder bliver større, andre får stor balkon, og nogle lejligheder får et ekstra værelse med sovealkove og køjesenge. Athena får desuden flere Royal Family Suiter samt nye Royal Pool Suiter med direkte adgang til poolen fra terrassen.

Vil du forsøde ferien med lidt ekstra luksus? Så anbefaler vi, at du bestiller en af vores Royal Suiter – vores allerbedste lejligheder. Vi tilbyder forskellige typer, og uanset hvilken du vælger, kan du se frem til en lejlighed i topklasse. Rejser du med mindre børn, anbefaler vi, at du bestiller en Happy Baby-lejlighed indrettet med ekstra udstyr til de allermindste. Sunwing Kallithea Beach har lejlighedstyper for alle.

Fino Restaurant & Grill og hotellets bar er hotellets midtpunkt, hvor du kan sidde udendørs i den lune aften og se vores shows. Restauranten Costa's Kitchen ligger mere roligt ved strandkanten og har en fantastisk udsigt over havet. Har du bestilt All Inclusive eller Sunwing Inclusive, spiser du frokost og middag på Buffetrestauranten. Hotelområdet er grønt og skyggefuldt med små stier ned til stranden, hvor du kan nyde en herlig dukkert i det krystalklare vand.

Sunwing Kallithea Beach er beliggende i rolige omgivelser lige ud til havet. Du finder et stort udbud af restauranter, butikker og forlystelsesliv i Rhodos by, som ligger ca. 4 km fra hotellet.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MySunwing

På hotellets eget informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Sunwing Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Sunwing på de sociale medier

Følg Sunwing Kallithea Beach på Facebook og Instagram.

Røgfrit på Sunwing

Sunwing Kallithea Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstyperne Small Family og Family. Fra hotellet er der ramper til stranden.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Øvrigt

Resortservice/Help Desk: 24-timers service. Check-in tidligst kl. 12 og senest kl. 15. Check-out kl. 12. Hæveautomat findes ved hotellets Mini Market.

549 lejligheder. Elevator: I Athena og i visse dele af Helios.

Aircondition: 1/6-30/9 kl. 15-09.

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Themis Kriara

Skatter og afgifter

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  3 stk.
 • Børnepool
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  3 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  5
 • Nærmeste centrum
  4 km
 • Hovedcentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  100 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Ja
 • Lejligheder med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
Sådan bor du
Sunwing Kallithea Beach ligger tæt på alt på Rhodos' nordøstlige kyst. Her kan hele familien få en afslappende ferie i naturskønne omgivelser og med ægte græsk stemning.

Se lejlighedernes beliggenhed i bygningen Ariadne
Se lejlighedernes beliggenhed i bygningen Athena
Se lejlighedernes beliggenhed i bygningen Helios
Se lejlighedernes beliggenhed i bygningen Poseidon
Se lejlighedernes beliggenhed i bygningen Triton

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Small Family

Vores Small Family-lejligheder passer perfekt til den lille familie på op til tre personer.

Athena
Ariadne

Family

Family-lejlighederne er vores mest populære lejlighedstype med et eller to værelser.

Triton
Helios
Helios
Helios
Helios
Helios
Triton
Triton
Ariadne
Ariadne
Helios
Helios
Helios
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena

Happy Baby

Lejligheder til op til fire personer udstyret med børnesikre detaljer.

Helios

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede suiter udstyret med bl.a. spil, legetøj, drikkevarer, frugt og snacks samt besøg af Lollo eller Bernie.

Helios

Royal Family Suite

Vores Royal Family Suiter byder på høj komfort, praktiske detaljer og en god beliggenhed.

Poseidon
Poseidon
Athena

Royal Lounge Suite

Rummelige og veludstyrede lejligheder med høj komfort og en stor balkon eller terrasse.

Triton
Helios
Helios
Helios
Athena
Poseidon
Poseidon
Triton
Poseidon
Helios
Athena
Athena

Royal Pool Suite

Hop i poolen fra din egen terrasse! Royal Pool Suiter er veludstyrede lejligheder med praktiske detaljer samt en stor terrasse og direkte pooladgang.

Helios
Helios
Triton
Triton
Athena

Big Family

Big Family er lejligheder til den store familie udstyret med praktiske detaljer.

Athena

En fredfyldt stemning og smukke grønne omgivelser er blot to grunde til, hvorfor du skal vælge Sunwing Kallithea Beach, som består af fem lejlighedsbygninger.

Ariadne

Ariadne ligger i smukke, grønne omgivelser.
2 etager. 60 lejligheder. Bygget 1980. Renoveret 2009.

Athena

Athena er hotellets hovedbygning med poolområde, restaurant, scene og Help Desk.
5 etager. 173 lejligheder (158 lejligheder fra 2019). Bygget 1975. Alle lejligheder totalrenoveres forud for sommer 2019.

Poseidon

Poseidon ligger på en skråning ned mod havet, og flere lejligheder har flot havudsigt.
2 etager. 46 lejligheder. Bygget 1980. Delvist renoveret 2014/15.

Triton

Triton har en skøn beliggenhed lige oven for stranden og havet.
3 etager. 62 lejligheder. Bygget 2000. Renoveret 2012.

Helios

Helios har et poolområde, en bar og restaurant samt lejligheder med direkte pooladgang.
2-4 etager. 208 lejligheder fordelt i flere bygninger. Bygget 2000. Opfrisket 2009/10. Happy Baby-lejligheder, Royal Lounge Suiter med terrasse mod poolen samt Royal Lounge Suiter med balkon (32 m2) med begrænset havudsigt fik renoveret balkoner/terrasser i 2013. Øvrige Royal Lounge Suiter samt Lollo & Bernie Suiter blev renoveret i 2013. Alle Family-lejligheder med terrasse samt Happy Baby-lejligheder blev renoveret indvendigt i 2015.

Mad og drikke

Hvem vil ikke gerne slippe for madlavningen i ferien? På Sunwing Family Resorts står vores stab af dygtige kokke klar for at tilberede måltider, som går rent ind hos børn og voksne. Morgen, middag og aften!

Start for eksempel dagen med en indbydende morgenmadsbuffet, og når solen står højest på himlen, kan du slappe af over en frokost på hyggelige Costa's Kitchen, der serverer alt fra burgere og pizza til lokale favoritretter som souvlaki og græsk salat. Om aftenen kan du nyde en god middag på elegante Fino Restaurant & Grill - eller du kan bestille takeaway fra Costa's Kitchen.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider nedenfor eller på hotellets informationssite MySunwing.

Costa's Kitchen

Frokost kl. 12-15.30
Middag kl. 18-22
Drikkevarer og toast kl. 10-12 og kl. 15.30-18
Populære Costa's Kitchen har åbent til frokost og middag og serverer et stort udvalg af mad og drikke for alle aldre: menukortet byder på familiefavoritter som salater, sandwich, pizza, burgere og lokale retter. Vil du hellere nyde maden på din egen balkon eller terrasse, fås mange af retterne som takeaway. Costa's Kitchen ligger lige oven for stranden og har en fantastisk udsigt over havet.

Fino Restaurant & Grill

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12-15
Middag kl. 18-21.30
En elegant og moderne restaurant, som er indbydende uden at være formel og højtidelig samtidig med, at atmosfæren er børnevenlig. Her kan du nyde en veltilberedt middag fra det internationale menukort med både klassiske og nyskabende retter. Fino Restaurant & Grill ligger i Athena og er åben til frokost og middag. Her spiser du også morgenmad hvis du bor i Athena, Ariadne eller Poseidon.

Buffetrestaurant

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Middag kl. 18-21
Her spiser du frokost- og middagsbuffet, hvis du har bestilt Sunwing Inclusive eller All Inclusive. Nogle aftener om ugen serveres der temabuffet. Bor du i Helios eller Triton, er det også her, du spiser morgenmad.

J.O.S.

Mandag-lørdag kl. 9-22
Søndag kl. 8-22
Trænger du til et sundt mellemmåltid, er du velkommen til J.O.S. (Juice. Other things. Smoothies). Her kan du vælge mellem et lækkert udbud af friskpresset juice, smoothies, kaffe, crepes og meget andet. Du kan enten nyde din drink og dine snacks på stedet eller tage dem med til poolområdet, stranden eller lejligheden.

Barer på Athena

Poolbar kl. 10-17.30
Showbar kl. 17-00.30
Både før og efter middagen kan du nyde en drink i showbaren i Athena, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer og is. Fra showbaren har du perfekt udsyn til den store scene, hvor dygtige artister optræder flere aftener om ugen med populære børne- og familieshows.

Poolbar på Helios

Kl. 9-17
Helios' poolbar ligger lige ved poolen og serverer børnevenlige drikkevarer, is, snacks og lette retter.

Helios Family Lounge

Loungen er det perfekte sted at omgås før eller efter middagen. Her kan I nyde en drink og have det rart sammen i et hyggeligt miljø, hvor både børn og voksne kan finde sig til rette. Det er også her, vi viser store sports- og musikbegivenheder.

Mini Market

Du finder alt fra slik, babymad (lokale mærker kan forekomme) og andre babyprodukter til drikkevarer og solcreme i Mini Market, som ligger lige uden for Athena. Lollo & Bernie-krammedyr og andre Lollo & Bernie-ting finder du i den lille butik tæt ved Mini Market.

Åbningstiderne kan blive ændret i løbet af sæsonen. De aktuelle åbningstider oplyses ved ankomsten.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, frisk brød, yoghurt, forskellig slags drys, juice, pålæg, pølser, æg og bacon... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Forudbestilles hjemmefra.

Sunwing Inclusive

I Sunwing Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokostbuffet (valgfrie dage)
• 5 x middagsbuffet (valgfrie dage)
• Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, italiensk, tex-mex eller barbecue
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag

Du finder mere information på hotellets informationssite MySunwing.

Når du bestiller Sunwing Inclusive på Kallithea Beach, kan du i stedet for buffeten vælge at spise to frokoster og to 3-retters middage pr. uge på Fino Restaurant & Grill. Til frokost vælger du fra frokostmenuen, og til middag serveres en fast menu. Børn spiser fra Lollo & Bernies buffet. Drikkevarer gælder som Sunwing Inclusive. Bordbestilling er påkrævet - vi anbefaler, at du bestiller i god tid, da restauranten er meget populær (bestilles på hotellet).

Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser. Læs mere om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive indgår:
• Morgenmadsbuffet kl. 7.30-10.30, frokostbuffet kl. 12.30-14.30 og middagsbuffet kl. 18-21
• Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, italiensk, tex-mex eller barbecue
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag
• Varme og kolde snacks kl. 10.30-12 og 16-18
• Mineralvand, sodavand samt lokal øl, vin og spiritus og filterkaffe i baren kl. 10.30-00.30
• Is i vaffel eller bæger med valgfri topping samt kager kl. 10.30-22

På hjemrejsedagen gælder Sunwing All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8.

Når du bestiller Sunwing All Inclusive på Kallithea Beach, kan du i stedet for buffeten vælge at spise to frokoster og to 3-retters middage pr. uge på Fino Restaurant & Grill. Til frokost vælger du fra frokostmenuen, og til middag serveres en fast menu. Børn spiser fra Lollo & Bernies buffet. Drikkevarer gælder som All Inclusive. Bordbestilling er påkrævet - vi anbefaler, at du bestiller i god tid, da restauranten er meget populær (bestilles på hotellet).

Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser. Læs mere om Sunwing All Inclusive.

Kitchen Inclusive

I Kitchen Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokost (valgfrie dage)
• 5 x middag (valgfrie dage)
• Drikkevarer til frokost og middag: 1/2 flaske vin (37,5 cl) eller 50 cl øl, sodavand eller mineralvand samt kaffe

Til både frokost og middag vælger du forret, hovedret og dessert fra menukortet på Costa's Kitchen.

Børnene spiser gratis fra morgenmadsbuffeten og fra Lollo & Bernies buffet til frokost og middag. Drikkevarer og is indgår til frokost og middag.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser. Læs mere om Kitchen Inclusive.

Pool og strand

På det store poolområde ved Athena findes flere pools, alle mere eller mindre fantasifuldt udformet. I den overdækkede babypool er der blandt andet en lille rutsjebane og en sæl, som sprøjter vand. Funpoolen har en spændende udforming med vige, bugter og vandrutsjebaner, mens den anden pool byder på en træbro til baren. I denne pool arrangeres vandsport næsten hver dag. Ved lejlighedsbygningen Helios finder du endnu et poolområde med en stor Funpool med vandrutsjebaner og en overdækket babypool.

Du har naturligvis adgang til parasoller, liggestole og poolhåndklæder ved begge poolområder. Og fra de fleste pools har du en vidunderlig udsigt over det glitrende Middelhav. Vil du have en dukkert i havet, ligger der en indbydende og populær strand ikke mere end 50-200 m fra hotellet.

Alle pools indeholder ca. 2 % saltvand, eftersom hotellet benytter et miljøvenligt rensningssystem.

Athena - babypool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 50 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 10-18

Helios - babypool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 25 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 10-18

Athena - børnepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 154 m2
Dybde: 75 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 10-18

Athena - funpool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 408 m2
Dybde: 0-110 cm
Vandrutsjebane: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 10-18

Helios - funpool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 700 m2
Dybde: 105-160 cm
Vandrutsjebane: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 10-18

Athena - pool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 380 m2
Dybde: 105-165 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 10-18

Triton - private pools**

Pooltype: Udendørspools
Størrelse: 168/71/110/86 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Helios - private pools**

Pooltype: Udendørspools
Størrelse: 110/160 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Athena - privat pool**

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 174 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

200 meter lang sandstrand, som ikke er lavvandet. Nogle områder har sand med små, runde sten. Trapper og rampe ned til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Børn under 10 år må kun benytte vandrutsjebanen under opsyn af en forælder eller anden voksen, som bærer det fulde ansvar.
**Kun for gæster, som bor i en suite med direkte adgang til privat, delt pool.

Træning og aktiviteter

Minigolf, tennis, fodbold, volleyball, vandgymnastik ... Det er ikke for at stresse dig, men vil du træne lidt i ferien, behøver du ikke at være urolig: På Sunwing Kallithea Beach kan du vælge mellem masser af sportsaktiviteter med alt fra udendørs skak til holdtræning, som er ledet af uddannede instruktører.

I fitnessafdelingen har vi et varieret træningstilbud med noget for alle, og i poolen kan du deltage i forskellige vandsportsaktiviteter eller vores populære vandgymnastik. Og ellers er det bare at gøre brug af hotellets fodbold-, volleyball- og tennisbaner eller tage en tur på vores løberute. En ting er i hvert fald sikker: Ingen behøver at blive rastløs på Sunwing Kallithea Beach.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.
Du finder alle sportsaktiviteter her.

Har du glemt træningstøjet derhjemme? Eller trænger du til at forny træningsgarderoben? På Sunwing Kallithea Beach har du mulighed for at købe den nyeste kollektion fra Craft.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller du foretrækker måske en gang vandgymnastik eller holdtræning? Gå heller ikke glip af Fitness Together, hvor forældre og børn får mulighed for at træne sammen. Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år. Fitnesslokalet ligger i Ariadne.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre. Hop i poolen og oplev et træningspas ud over det sædvanlige anført af vores dygtige instruktører.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er udstyret med både træningsmaskiner og frie vægte. Aldersgrænsen er 13 år.

Udendørs motionsbane

Grib chancen for at træne udendørs i ferien. På vores funktionelle udendørs motionsbane kan du træne de store muskelgrupper ved hjælp af træredskaber og tilrettelægge dit træningsprogram efter dine egne forudsætninger. Her findes udstyr til bl.a. balancetræning og styrkeøvelser, og der er gode muligheder for at få pulsen i vejret.

Motionsløb

Der er flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp
Sunwings egen løberunde

Crawlkursus for nybegyndere

En aktivitet for såvel voksne som børn. I løbet af de tre kursusgange giver vores kompetente instruktører dig basisundervisning i crawlsvømning. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl med korrekte svømmetag med arme og ben, hvordan man trækker vejret samt praktisk at øve og forbedre sin kropsholdning i vandet, finde den rette måde at flyde på og lære det grundlæggende inden for vejrtrækningsteknikken.

Alder: Fra 12 år.
Mål: At kunne svømme mindst 25 meter crawl med den rette vejrtrækningsteknik.
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 200 meter brystsvømning på dybt vand.
Kursusgange: 3 lektioner a 40 minutter. Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Periode: 10/6-17/8 2019, for- eller eftermiddag. Kan bestilles af gæster med ankomst søndag og onsdag.

Læs mere om svømmeskolen.

Privat svømmelærer

En individuel aktivitet tilpasset efter dine personlige behov. Det kan være at lære grundprincipperne inden for crawl eller at finpudse teknikken for dig, der allerede kan det grundlæggende. Sammen med din private svømmelærer sætter du dagsordenen, og træneren fastlægger en eller flere lektioner, hvor I træner på at nå dine individuelle mål.

Krav til forkundskaber: Ingen, lektionen tilpasses efter individuelle forkundskaber og ønsker.
Kursusgange: 1 lektion a 40 minutter. Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Periode: 10/6-17/8 2019, for- eller eftermiddag. Kan bestilles af gæster med ankomst søndag og onsdag.

Boldspil

På Sunwing Kallithea Beach findes flere tennisbaner, minigolf, fodboldbane og volleyballbane. Fodbold og volleyball er gratis, mens tennisketsjer og minigolfbolde udlånes mod et lille gebyr. Bestil tid i Help Desk, hvor du også kan låne udstyr. I Help Desk kan du også bestille privatundervisning i tennis - udbuddet af tider varierer.

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finder du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

På Sunwing Family Resorts behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra åbent hus, skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vandlege.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nogle aktiviteter har en aldersgrænse, men der er altid noget at give sig til for både små og store børn.

På Sunwing Kallithea Beach findes der to udgaver af Lollo & Bernie's Mini Land. Det ene ligger tæt på poolområdet og den første del af Poseidon. Her samles børnene, når det er tid til sjove aktiviteter som skattejagt og sørøvereventyr, eller når der vises film. Tilmelding til børneaktiviteterne foregår via Holiday Planner på MySunwing. Det andet Mini Land ligger ved lejlighedsbygningen Helios – her går man hen, hvis man vil læse en bog eller lege med forskelligt legetøj sammen med en voksen. Scenen, hvor du kan se vores populære børneshows og deltage i Mini Stars og Mini Disco, ligger i hovedbygningen Athena, lige ved baren og Fino Restaurant & Grill.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder. Du finder alle børneaktiviteter her.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som kaldes Lollo & Bernie's Mini Land. Flere gange om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land findes en indhegnet legeplads, som er delvist overdækket.

Play & Splash og Mini Play

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i Play & Splash, som er leg og plask i poolen til glad musik. Mini Play er leg og bevægelse til musik i fitness-salen for børn i alderen 3-7 år. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. De gives mulighed for at udvikle deres kreativitet og lærer at samarbejde med andre.

Svømmeskole på Sunwing

Nu kan alle børn lære at svømme i ferien! Vi tilbyder svømmeskole på Sunwing Kallithea Beach i samarbejde med Medley. Grundtanken er, at børn skal have det sjovt i vandet og på den måde blive vant til at være i vand og lære at svømme. Efter afsluttet kursus får dit barn en medalje. Svømmeskolen ledes af svensk, Medley-uddannet personale, og minimumsalderen er 4 år. Der er to niveauer, og undervisningen foregår fem gange om ugen (for- eller eftermiddag). Kan bestilles af gæster med ankomst søndag og onsdag.

Svøm som en havfrue

Prøv kræfter med livet under vandoverfladen og mærk, hvordan det føles at svømme med en havfruehale i poolen. Lektionerne bestilles på hotellet og finder sted i de samme perioder som angivet under svømmeskolen.

Alder: Fra 7 år
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 25 meter, dykke på dybt vand, svømme under vand samt kunne vende sig fra mave til ryg.
Kursusgange: 1 lektion a 40 minutter.
Periode: 10/6-17/8 2019, for- eller eftermiddag. Kan bestilles af gæster med ankomst søndag og onsdag.

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Mini Land og kan f.eks. være med til at lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MySunwing, og betaling foregår i Help Desk.

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme - Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet, når der er Lollo & Bernie's Mini Disco. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Mini Disco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller se deres spændende cirkusshow.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernie Store

Lollo & Bernie har fået deres helt egen butik, hvor du kan købe krammedyr, T-shirts, spil, babyting og meget andet, som Lollo & Bernie har designet.

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, T-shirts, Lollo & Bernie-bogen og meget andet.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Sunwing Kallithea Beach tilbyder en masse aktiviteter for børn og unge mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Du kan bl.a. prøve forskellige sportsaktiviteter både på land og i vandet, og der findes også en spillehal, billard, minigolf, bordtennis, petanque, udendørsskak og andre spil. Indimellem arrangeres der desuden aftenaktiviteter, f.eks. pizza- og filmaften.

I vores Teen Lounge kan du f.eks. spille PlayStation. Har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du i skoleferierne stille op i Teen Idol, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på den store scene, mens et tiljublende publikum kigger på.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder. Du finder alle ungdomsaktiviteter her.

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med i sjove konkurrencer. I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Teen Lounge

Vores Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og udenfor kan du dyste mod dine nye venner i bordtennis eller billard. Nogle aktiviteter er mod betaling.

Crawlkursus for nybegyndere

En aktivitet for såvel voksne som børn. I løbet af de tre kursusgange giver vores kompetente instruktører dig basisundervisning i crawlsvømning. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl med korrekte svømmetag med arme og ben, hvordan man trækker vejret samt praktisk at øve og forbedre sin kropsholdning i vandet, finde den rette måde at flyde på og lære det grundlæggende inden for vejrtrækningsteknikken.

Alder: Fra 12 år.
Mål: At kunne svømme mindst 25 meter crawl med den rette vejrtrækningsteknik.
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 200 meter brystsvømning på dybt vand.
Kursusgange: 3 lektioner a 40 minutter. Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Periode: 10/6-17/8 2019, for- eller eftermiddag. Kan bestilles af gæster med ankomst søndag og onsdag.

Læs mere om svømmeskolen.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Spa Together

Spa Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spa. Bestil spapakkerne hjemmefra, og vælg behandling når I er på hotellet. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger. Ved 1 voksen og 1 barn (11-15 år) bestiller man to spapakker i den voksnes navn.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille Playstation 4. Vi har et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

Creative Time

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chillout

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores Teen Host.

Minigolf, bordtennis...

På Sunwing Kallithea Beach kan du altid gå en runde på vores populære minigolfbane. Golfbolde køber du i Beach & Toys, men ellers koster det ikke noget. Du kan også spille petanque, tennis, volleyball, bordtennis, billard, backgammon eller udendørsskak (nogle aktiviteter er mod betaling). Eller hvorfor ikke tage en fodbold med på stranden og spille en kamp med dine nye venner fra Sunwing?

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, har du chancen for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn i alderen 8-15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed direkte ved havet (50-100 meter). Ca. 4 km til Rhodos by. Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 30 min.

Musik fra nærliggende natklub kan være forstyrrende i nogle lejligheder i Ariadne og Poseidon.

Box 207
851 00 Rhodos
Greece

Telefon +30 22 410 88100
Mail (skriv på engelsk): kallithea@sunwing.net

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunwing Kallithea Beach tilbyder Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind allerede på hotellet, hvis du har bestilt en pakkerejse og flyver med Thomas Cook Airlines. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet og flyver med Thomas Cook Airlines, bliver du desuden kørt direkte fra/til lufthavnen uden stop ved andre hoteller.

Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder stjernerne frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om showprogrammet.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller se deres spændende cirkusshow.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme. Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn mellem 3 og 7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage. Og så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, kan du optræde og synge live på Sunwings scene i sommerferien. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i discokuglen, og snart er dansegulvet fyldt med vores yngste gæster, når der er Lollo & Bernie's Mini Disco. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i vores spaafdeling. Her kan du vælge imellem forskellig slags massage, helkropspeeling, ansigtsbehandlinger, pedicure og andre skønne behandlinger.

Spa Together giver par, venner eller forældre og større børn (11-15 år) mulighed for at få en behandling sammen (begge skal vælge den samme behandling). Hvis du vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber du en lille (25 min.), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spapakke, og på hotellet vælger du så en af de behandlinger, der svarer til den forudbestilte længde. Ved 1 voksen og 1 barn bestiller man to spapakker i den voksnes navn. Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MySunwing.

Til vores yngste gæster kan vi tilbyde Lollos økologiske oliemassage, Bernies økologiske chokolademassage og Lollo & Bernies mini-manicure. Vi tilbyder desuden Teen Face til unge. Du kan læse mere om behandlingerne på ovenstående link.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. en dybderensende aromatisk ansigtsbehandling, Hot Oil Massage eller en klassisk pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange, bl.a. Hot Stone Massage, Sunwing Ritual, en top til tå-behandling, ansigtsmassage og farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år (undtagen ved Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for børn).

Bedømmelser og anmeldelser
4,3/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 16917 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
92% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,0
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,4
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,4
Poolområdet for børn
4,4
Børnevenlighed
4,7
Wi-fi
4,3
Mulighed for fred og ro
1,8
Se anmeldelser for:
Dato
 • 4/5

  "Super beliggenhed"

  Alt i alt et dejlig hotel med en skøn udsigt. Flotte arealer og vedholdt pool. Servicen var i top. Værelserne var i den fineste orden og rengøringen helt i top. Dog til dem som søger det græske køkken, der kan vi ikke desværre anbefale hotelles køkkener. Deres mad var skuffende og havde ikke en køkkenchef med kærlighed til kvalitet. Deres priser på maden var fuldstændig uden for rækkevide for nært liggende restauranters niveau. Men hotellet kan varmt anbefales.
 • 5/5

  "Kalithea Beach, sunwing"

  Super service, fantastisk og hårdtarbejdende personale som gjorde vores ferie virkelig behagelig. Hotellet var lækkert og nyrenoveret
 • 4/5

  "Meget Småbørns venlifamil"

  I den grad et familievenligt hotel i sær til småbørns familier.Utrolig venligt personale og den nyrenoverede del af hotellet lækkert. Vi boede i den ældre del af hotellet , det var lidt slidt, men rent og pænt og fungerede. Men ikke hvad der var vist på billederne.De extra opredninger var på hårde gamle madrasser, ikke så rare.Men dejligt hotel område, dog ikke noget omkring liggende miljø at kigge på/ shopping/ restaurant mulighed. Fraset et supermarked hvis man ville lave mad selv i lejlighedenAlt lå på selve området..Men alt i alt en god All inklusive ferie
 • 5/5

  "Fantastisk service"

  Fantastisk service og meget sødt, børnevenligt og smilende personale. God underholdning for børn. Flot hotel, lækker mad og rent og pænt.
 • 4/5
  Et dejligt familie hotel, masser af god mad og underholdning,især for børn.

Priser og bestilling