PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Skøn havudsigt fra poolområdet på Sunwing Kallithea Beach

Sunwing Kallithea Beach

Hotelstandard 4

  • Lejligheder til op til 6 personer
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Børn under 12 år spiser gratis
  • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
  • Tæt på stranden
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Overdækket babypool

Det rolige tempo, stranden og den perfekte afstand til byen: Her findes alt, hvad du kan ønske dig af en familieferie.

På Sunwing Kallithea Beach er du tæt på alt, og det er bare en af grundene til, at vores gæster kommer tilbage år efter år. Her, på Rhodos' nordøstlige kyst, får hele familien en afslappende ferie i naturskønne omgivelser og med ægte græsk stemning.

En anden grund til populariteten er poolområderne - det ene ved hovedbygningen Athena og det andet ved lejlighedsbygningen Helios. Her findes babypools, som kun er 30 cm på det dybeste sted. Børn, som kan svømme eller har legesyge forældre, kaster sig gerne ud i den store eventyrpool med vige, bugter og en skrånende bund. Den dybe pool deles af en træbro, som fører hen til poolbaren. I denne pool arrangeres vandsport næsten hver dag. Desuden har begge poolområder en vandrutsjebane.

Dette er et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Læs mere om Ekstra værdi

Vil du forsøde ferien med lidt ekstra luksus? Så anbefaler vi, at du bestiller en Royal Family Suite – vores allerbedste lejligheder. Vi tilbyder forskellige typer, og uanset hvilken du vælger, kan du se frem til en lejlighed i topklasse. Royal Family Suiter ligger i Poseidon, Triton, Athena og Helios. Rejser du med mindre børn, anbefaler vi, at du bestiller en Happy Baby-lejlighed indrettet med ekstra udstyr til de allermindste. Sunwing Kallithea Beach har lejlighedstyper for alle.

Fino Restaurant & Grill og hotellets bar er hotellets midtpunkt, hvor du kan sidde udendørs i den lune aften og se vores shows. Restauranten Costas Kitchen ligger mere roligt ved strandkanten og har en fantastisk udsigt over havet. Har du bestilt All Inclusive eller Sunwing Inclusive, spiser du frokost og middag på Buffetrestauranten. Hotelområdet er grønt og skyggefuldt med små stier ned til stranden, hvor du kan nyde en herlig dukkert i det krystalklare vand.

Sunwing Kallithea Beach er beliggende i rolige omgivelser lige ud til havet. Du finder et stort udbud af restauranter, butikker og forlystelsesliv i Rhodos by, som ligger ca. 4 km fra hotellet.

Læs mere om Sunwing Kallithea Beach Skjul tekst Hotelfakta

Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MySunwing
På hotellets eget informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Sunwing Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Du kan gå ind på MySunwing via din egen smartphone, tablet eller bærbare samt via de gratis gæstecomputere, der findes i Help Desk.

Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Kallithea Beach på Facebook og Instagram.

Røgfrit på Sunwing
Sunwing Kallithea Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter
Handicapvenlige lejligheder findes. Læs mere her og her.

Ramper til stranden.

Parkering
Offentlig parkering ved hotellet (begrænset antal pladser).

Resortservice/Help Desk
24-timers service. Check-out kl. 12. Hæveautomat findes ved hotellets Mini Market.

Sæson
Hotellet er åbent fra april til oktober.

Miljø
Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotelmanager
Themis Kriara

Adresse
Box 207
851 00 Rhodos
Greece
Telefon: +30 22 410 88100
Mail (skriv på engelsk): kallithea@sunwing.net

Sunwing All Inclusive

Vil du forkæle dig selv? Så prøv vores All Inclusive. Bestil hjemmefra, så kan du spise og drikke alt det, du vil, fra vores buffeter morgen, middag og aften i hele ferien. Is, kaffe og meget andet indgår også. Læs mere om mad
og drikke
på hotellet.

Obs! Begge Inclusive-løsninger har et begrænset antal pladser. Bestiller du tidligt, har du større chance for at få plads.

Sunwing Inclusive

Nem og bekvem måltidsløsning. I Sunwing Inclusive indgår morgenmad hver dag samt frokost og middag fra vores store og varierede buffet fem dage ud af syv. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Faciliteter på Sunwing Kallithea Beach