Udflugter, Myrties & Massouri

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Praktisk information om vores udflugter

Kalymnos rundt (kan bestilles hjemmefra)

Kalymnos rundt (kan bestilles hjemmefra)

Tag med på denne rundtur og oplev noget af alt det spændende, som Kalymnos kan tilbyde fra kirker, museer og pittoreske byer til krystalklart vand og fantastiske strande. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

På øen er der en række forskellige seværdigheder, som er værd at besøge. Vores første stop bliver den hyggelige by Vathi, som ligger smukt mellem bjerge og dale. Her er der tid til en frappé på en af de få typisk græske restauranter, som findes her.

Kalymnos er kendt for sine natursvampe, og vi vil derfor besøge svampebutikken i Pothia. Vi får et indblik i natursvampens rejse fra livet på havbunden over rensningen til den sidste blegning. Du har naturligvis mulighed for at købe din helt egen natursvamp til en fordelagtig pris.

Nonneklostret og den store kirke Agios Savvas ligger smukt på bjergskråningen oven for Pothia. Vi besøger det fredfyldte kloster - husk passende påklædning, dvs. tildækkede skuldre og knæ, altså kjole/lang nederdel/lange bukser til kvinder og lange bukser til mænd.

Det Kalymnianske Hus bliver vores næste stop. Dette hyggelige, lille familiemuseum med genstande, som er bevaret fra den samme slægt, fører os tilbage i tiden og giver os et indblik i og en forståelse for livet og traditionerne på øen.

Vi slutter dagen af ved stranden i byen Vlyhadia. Her er der tid til at nyde en god frokost på en af tavernaerne nede ved havet og en dukkert i det klare vand.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Indgår ikke i udflugten. Der bliver mulighed for at spise frokost undervejs ved et af stoppene.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 9.30-15.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Øvrigt:
Medbring penge til frokost og til entré til et mindre museum i Vlyhadia samt badetøj og en solhat/kasket.

Lazy Day - picnic på havet (kan bestilles hjemmefra)

Lazy Day - picnic på havet (kan bestilles hjemmefra)

Vi tager bussen op til hovedbyen Pothia, hvor vi går ombord på den fine træbåd Mikro Kosmos, som bringer os ud til havs. Her venter der os en vidunderlig dag på havet for hele familien! Interessante oplevelser på tre smukke øer. Frokost indgår, drikkevarer indgår ikke.

Læs mere Skjul

Øerne i den græske øverden er vidt forskellige. De kan være store, små, frodige, bjergrige, golde, idylliske, øde, folkerige... Denne udflugt bringer os til tre af de smukkeste af De Dodekanesiske Øer, nemlig Kalymnos, Pserimos og Plati. I behageligt tempo sejler vi mellem øerne, mens vi nyder de smukke omgivelser.

Vi sejler ind i Pserimosbugten, hvor en fin sandstrand møder os. Øen Pserimos er det mest populære udflugtsmål blandt vores gæster på Kalymnos. Der er god tid til at sole sig, bade og nyde en forfriskning eller to. Øens to små kirker er et besøg værd.

Efter stoppet på Pserimos sejler vi videre og kaster anker ved øen Plati, hvis eneste indbyggere er geder. Her serveres frokost ombord på båden i form af en lækker barbecue. Der bliver også tid til overs til at snorkle og bade fra båden.

Om eftermiddagen går vi i land ved den lille havn i Vathi, som ligger smukt i den grønne og frodige mandarindal. Her kan du både bade og slentre rundt i de små gader. I Vathi findes nogle få butikker med et mindre udvalg. Du kan også slå dig ned på en café og nyde eftermiddagskaffen.

Bådturen hjem fra Vathi til Pothia tager ca. en time og er en skøn oplevelse med herlige salte bølgesprøjt.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost indgår, men ikke drikkevarer.

Tid:
Heldagsudflugt.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Håndklæde, badetøj, solcreme og evt. snorkeludrustning.

Leros (kan bestilles hjemmefra)

Leros (kan bestilles hjemmefra)

En smuk sejltur og chancen for at opleve naboøen Leros på egen hånd.

Læs mere Skjul

Tag båden fra havnen i Myrties og sejl til Leros. Det er en smuk tur, som tager ca. en time. Når du er fremme, er der hop on-hop off-busser, som kan tage dig til forskellige små fiskerbyer rundt omkring på øen. Her kan du spise god mad og sole og bade. Leros har en lang historie præcis som Kalymnos, så her er flere kirker og ruiner, man kan besøge. Det bliver en heldagsudflugt, hvor du får chancen for at opleve endnu en græsk ø med charmerende små landsbyer og fantastisk badevand.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Indgår ikke i udflugten men kan købes.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 9.30-17.

Udflugtsledelse:
På egen hånd.

Husk at medbringe:
En solhat/kasket, solcreme, badetøj og lommepenge.

Følgende indgår i prisen:
Transport t/r til Leros - ingen måltider. Ønsker du også en guidet rundtur på Leros med taxi, koster denne 50 EUR/bil.