Maleme (Chaniakysten)

 • Maleme (Chaniakysten)

  Af:AH 
  08-08-2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Børnevenligt
  5
  Strande
  2
  Seværdigheder
  3
  Shopping
  2
  Natteliv
  1

  Er man til fest og ballade og dans hele natten eller den vildeste luksus på hotellet, så skal man ikke vælge Málene og slet ikke vores hotel Olga Apartments.

  MEN... Trænger man til at oplade de mentale batterier pga. stress og jag herhjemme, så er Olga Apartments det helt perfekte sted.

  Ejerne, Olga o g Kostas vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at du og din familie får en dejlig ferie. Deres engelske er ikke supergodt, men så benytter de bare lejligheden til at lære jer lidt græsk :-). Rengøringen er ikke vildt imponerende, der skiftes f.eks. ikke håndklæder så tit, men stemningen er EMINENT. Vi ville ønske, vi kunne komme tilbage dertil igen snart... Savner det så meget...

  Værelserne er lyse og rummelige med store balkoner. Især de toværelses lejligheder kan anbefales, dog er sengene lidt hårde. Flere værelser har hele to balkoner, men med udsigt over pool og hav og den anden med udsigt over en nærliggende olivenlund.

  Og da hotellet har få værelser, så er der ALDRIG trængsel ved poolen. Bare glem det der med at stå op syv stunder før dag for at reservere en liggestol.

  Selve Máleme er lidt trist. Der er dog en mindre strandpromenade, der er ganske fin og med gode restauranter. Og der ligger et større INKA-supermarked omkring 400-500 meter fra hotellet.

  Læs mere

  Rejseperiode: juli 2015

  Kommentér rejsetippet
 • Maleme (Chaniakysten)

  Af:kstenum 
  13-08-2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Børnevenligt
  5
  Seværdigheder
  5
  Mad & Drikke
  5
  Shopping
  5
  Natteliv
  3

  Bella Pais er helt perfekt, hvis man ønsker ren afslapning.

  Rejseperiode: juli 2011

  Kommentér rejsetippet