1. Grækenland
 2. Kreta
 3. Platanias (Chaniakysten)
 4. Sunprime Platanias Beach
 • velegnet til voksne

Sunprime Platanias Beach

Sunprime Platanias Beach ligger skønt, lige ud til stranden og med gåafstand til Platanias. Lejer du en cykel, går turen endnu hurtigere, og samtidig har du mulighed for at udforske omgivelserne, godt for både dig og miljøet. Vil du have flere butikker og restauranter at vælge mellem, kommer du nemt med lokalbus eller taxi til Chania.

Selve hotelområdet er dejligt fredeligt, og der findes et stort, lækkert poolområde med gratis pool- og strandhåndklæder til hotellets gæster. Alle værelser og suiter er lækkert indrettet, lyse og luftige.

Vil du forkæle dig selv, anbefaler vi, at du kigger forbi Sunprime Spa. Her bliver det ikke mere luksus! Du kan bestille forskellige behandlinger, og alle udføres med Decléor-produkter. Prøv f.eks. aromaterapi, som er sand afslapning for krop og sjæl. Har du planer om at træne i ferien, har hotellet både motionsrum og træningslokaler, hvor du kan deltage i forskellige træningsklasser med instruktør.

Sunprime Platanias Beach ligger lige ved stranden, så hvorfor ikke starte dagen med en frisk løbe- eller gåtur? Om aftenen anbefaler vi, at du besøger restauranten ved stranden. Her er maden udsøgt, personalet engageret og vinkortet så stort og varieret, at der er noget for enhver smag.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Bordbestilling, valutaveksling m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 2001. Renoveret: 2012.

124 suiter. Etager: 3. Elevator: Ja.

Parkering: Ja. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Manolis Apladas

Skatter og afgifter

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

 • Aldersgrænse på 16 år
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Ligger ved stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
 • Velegnet til voksne
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  1,3 km
 • Hovedcentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Platanias Beach byder på en fredfyldt atmosfære og er beliggende lige ud til stranden med gåafstand til Platanias.

Se værelsernes og suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Classic Pool Room

Dejlige dobbeltværelser med direkte pooladgang.

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Classic Pool Suite

Hyggelige 1-værelses suiter med en skøn terrasse med direkte pooladgang.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Mad og drikke

På Sunprime Platanias Beach kan du spise morgenmad i restauranten ved hovedbygningen og frokost samt middag i restauranten ved stranden, hvor atmosfæren er afslappet og maden veltilberedt. Der tilbydes desuden et udvalg af gode vine. Du kan læse mere om mad og drikke på hotellets informationssite MySunprime.

Restaurantens åbningstider

Morgenmad kl. 7.30-10.30 (Restaurant)
Frokost kl. 12-16 (Restaurant by the Sea)
Middag kl. 18-21 (Restaurant by the Sea)

Pæn påklædning.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, drikke en kop kaffe eller nyde en drink.

Sunprime Kiosk

Hotellet har sin egen kiosk med bl.a. slik, snacks, toiletartikler, vand og kolde drikkevarer.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, ost, skinke, frisk frugt, grøntsager, yoghurt, juice og kaffe samt lune retter. Forudbestilles hjemmefra.

Pool og strand

Du kan nemt tilbringe mange dovne dage ved poolområdet på Sunprime Platanias Beach. Her er to pools, rigeligt med komfortable liggestole, parasoller og skønne pool- og strandhåndklæder. Og når du vil have sand mellem tæerne, ligger stranden og havet bare en kort gåtur fra hotellet. (Begrænset antal liggestole og parasoller på stranden).

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 300 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 100 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Private pools*

Pooltype: Udendørspools
Størrelse: 35, 38 og 70 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Du bor direkte ud til stranden i Platanias, hvor Sunprimes gæster har adgang til gratis liggestole og parasoller. Du er velkommen til at tage dit pool- og strandhåndklæde fra hotellet med til stranden.

*Kun for gæster i værelser og suiter med direkte adgang til privat, delt pool. Poolen er 1,4 m dyb.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Hotels har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, svømme eller deltage i forskellige træningshold. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er udstyret med både frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Sunprime Platanias Beach ligger i et roligt område ved stranden, ca. 1,3 km fra Platanias centrum.
Restauranter og minimarkeder ligger ca. 5 minutters gåtur væk. Køretiden fra lufthavnen er ca. 40 minutter (30 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Sunprime Platanias Beach
730 14 Platanias, Chania
Telefon +30 28210 83620
Mail (skriv på engelsk): sunprime@apladas.gr

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunprime Platanias Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Spaafdeling

Hotellets spaafdeling drives i lokalt regi og tilbyder flere forskellige behandlinger - fra pedicure og massage til specialbehandlingen Sunprime Deluxe, der byder på ultimativ forkælelse i godt tre timer. I kan også vælge populære Spa Together og nyde en afslappende behandling sammen. Alle behandlinger bestilles på hotellet.

Læs mere om behandlingerne her.

Bedømmelser og anmeldelser
4,3/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 2603 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
96% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,2
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,4
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,4
Wi-fi
4,3
Mulighed for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Dejligt hotel!! "

  Dejligt hotel med flinkt personale. Vi havde lejet en suite med direkte adgang til privat- fælles pool, det fungerede perfekt. Hotellet ligger i udkanten af byen så det kræver lige en lille gåtur på 15 min. at komme til byens centrum, men det var intet problem. Der ligget et supermarked lige overfor hotellet som har alt hvad man skal bruge så det fungerede også godt. Det eneste negative, var morgenmaden. Vi havde tilkøbt morgenmad og det var for det første, meget dyrt også var det utroligt kedeligt, så det kan ikke anbefales. Her vil vi købe morgenmaden i supermarkedet i stedet. Men alt i alt et dejligt hotel, vi kommer gerne igen.
 • 4/5

  "Sunprime giver ny energi "

  Dejligt, roligt hotel. Helt perfekt til voksne der trænger til at koble af . Ikke luksus, men alt hvad du skal bruge og virkelig venligt og servicemindet personale. Maden på hotellet er kedelig, men du er i gåafstand fra en masse lækre restauranter. Sunprime har en dejlig have med flere pools og er du mere til havet, ligger hotellet lige ned til stranden, hvor du kan gå ud direkte fra hotellets have. Der en hyggeligt strandbar, hvor du kan forsyne dig med drikkevarer og spise både frokost og aftensmad. Der er dejlige solstole, både på stranden og ved poolen og du får store, lækre badehåndklæder som du kan tage med dig ud fra værelset. Vi kommer helt sikkert igen :)
 • 5/5

  "Godt som sædvanligt."

  Rigtig dejlig rolig hotel hvor der altid er rent og pænt alle steder. Personalet er super servicemindet og meget af personalet har været der i flere år. Har en god beliggenhed til strand og med kort gå afstand til by og restauranter. Har været der 7 gange og parasoller, solvogne / hynder trænger efterhånden til en udskiftning det er ved at virke lidt brugt. Morgenbuffet er OK, men så heller ikke bedre, siden vi var der første gang er den "skåret" noget til og når man betaler ca kr. 70,- pr pers pr dag så må der heller ikke være mindre. Vi kommer gladeligt tilbage.
 • 4/5

  "Flot ophold på Kreta"

  God service på hotellet.Flot værelse Fin beliggenhed-Det var vort 2. ophold på Sunprime Platinaes Beach, så opholdet var lige så tilfredsstillende som første gang. Vi vil anbefale hotellet til vore venner.
 • 5/5
  Som sædvanlig god oplevelse på hotellet. Derfor vender vi tilbage år efter år

Priser og bestilling