PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Sunprime Platanias Beach ligger perfekt ved stranden

Sunprime Platanias Beach

Hotelstandard 4

  • Direkte på stranden
  • Suiter med direkte pooladgang
  • Aldersgrænse på 16 år
  • Roligt poolområde
  • Gratis poolhåndklæder
  • Køleskab på værelset
  • Gratis motionsrum og holdtræning
  • Spa
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Velkommen til Sunprime Platanias Beach på Kretas vidunderlige nordkyst!

Sunprime Platanias Beach ligger skønt, lige ud til stranden og med gåafstand til Platanias. Lejer du en cykel, går turen endnu hurtigere, og samtidig har du mulighed for at udforske omgivelserne, godt for både dig og miljøet. Vil du have flere butikker og restauranter at vælge mellem, kommer du nemt med lokalbus eller taxi til Chania.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi.

Selve hotelområdet er dejligt fredeligt, og der findes et stort, lækkert poolområde, hvor badehåndklæder til alle er en selvfølge. Alle værelser og suiter er lækkert indrettede, lyse og luftige.

Vil du forkæle dig selv, anbefaler vi, at du kigger forbi Sunprime Spa. Her bliver det ikke mere luksus! Du kan bestille forskellige behandlinger, og alle udføres med Decleor-produkter. Prøv f.eks. aromaterapi, som er sand afslapning for krop og sjæl. I Sunprime Spa findes også jacuzzi og sauna. Har du planer om at træne i ferien, har hotellet både motionsrum og træningslokaler, hvor du kan deltage i forskellige træningsklasser med instruktør.

Sunprime Platanias Beach ligger lige ved stranden, så hvorfor ikke starte dagen med en frisk løbe- eller gåtur? Om aftenen anbefaler vi til gengæld, at du starter i Beach Bar på stranden fterfulgt af en god middag i Sunprime Restaurant. Maden er udsøgt, personalet engageret, og vinkortet er så stort og varieret, at der er noget for enhver smag. Alt sammen for at give dig en afslappet ferie.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunprime Platanias Beach Skjul tekst Adresse

730 14 Platanias, Chania
Telefon +30 28210 83620

Søg rejse og bestil