Udflugter, Lardos

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Obs! Udflugtsprogrammet til og med sommeren 2021 er reduceret, og visse aktiviteter kan blive ændret med kort varsel pga. covid-19. Der kan f.eks. være krav om mundbind, eller et restaurantbesøg kan blive erstattet med en madpakke, som deltagerne får med på udflugten. Læs mere på rejsemålets lokale Mysite

.

Praktisk information om vores udflugter

Jeepsafari Rhodos (kan bestilles hjemmefra)

Jeepsafari Rhodos (kan bestilles hjemmefra)

Forbered dig på et eventyr, hvor du kommer til at opleve en ny side af Rhodos. Vi kører offroad med jeep og tager ud til områder, som ellers kan være svære at nå. Frokost indgår.

Læs mere Skjul

Al respekt til sol og strand, men Rhodos har, stik imod hvad mange tror, meget mere at byde på. Ud over vores almindelige udflugtsmål, byder øen også på områder, som er svære at nå, medmindre man forlader vejen og kører direkte ud i naturen. Vi kører med jeep ud til de mere ukendte dele af Rhodos, så spænd sikkerhedsbæltet og forbered dig på en bumpet tur.

Pludselig folder nye dele af øen sig ud foran os, og turen går over stok og sten. Du får et indblik i det mere ægte Rhodos med små landsbyer, klostre, kirker og fantastisk natur.

Vælg mellem to forskellige ruter, en nordlig rute og en sydlig rute. Begge ruter er rige på indhold, og prisen er den samme. Uanset hvilken rute du vælger, kommer du til at se øen fra et helt nyt perspektiv og besøge områder, som andre Rhodos-gæster sjældent oplever.

Jeepsafari Rhodos – nordlig rute (køres fra Rhodos by, Kallithea, Rhodos' vestkyst, Faliraki, Afandou og Kolymbia):
Denne rute følger de gamle transportveje, som de tyske og italienske trupper benyttede sig af under Anden Verdenskrig. Du kommer også til at besøge den lille by Kritina og opleve Rhodos' kraftfulde natur, når den er bedst. Turen inkluderer både kørsel på asfalt og offroad.

Jeepsafari Rhodos – sydlig rute (køres fra Lardos, Lindos og Kiotari):
Turismen er endnu ikke helt så udbredt på den sydlige del af Rhodos. Turen byder på offroadkørsel i Kalathosbjergene og i deres frodige pinjeskove. Derudover besøger vi Skiadi-klostret og får her et indblik i områdets religion og historie. Turen inkluderer både kørsel på asfalt og offroad.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Kaffe eller te om formiddagen og frokost med lokal vin og vand.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-16

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guider og chauffører (du kører ikke selv jeepen).

Påklædning:
Bekvemme sko og solidt tøj, der godt må blive støvet.

Husk at medbringe:
Vand, lommepenge, solcreme, kamera, solhat/kasket og solbriller.

Øvrigt:
Vi anbefaler ikke udflugten til dig, der let bliver svimmel og køresyg eller som får det dårligt, når vejen er ujævn. Aldersgrænse mindst 8 år.

Beach Cleaning Day (kan bestilles hjemmefra)

Beach Cleaning Day (kan bestilles hjemmefra)

Hvis de rejsemål, vi elsker i dag, stadig skal være her for kommende generationer, så må både rejsearrangører, myndigheder og turister gøre, hvad de kan for at bidrage til turismens positive indflydelse og mindske den negative. Beach Cleaning Days er en af måderne, hvor vi kan være sammen om at rense strandene på rejsemålet.

Læs mere Skjul

Her hos os i Ving, Spies og Tjæreborg arbejder vi aktivt med miljøspørgsmål og ved, at vi af og til selv er en del af problemet. Derfor er vi stærkt engagerede i disse sager og har været det siden midt-90'erne, hvor vi nedsatte vores første miljøråd.

Vi vil gøre Beach Cleaning Days til en tilbagevendende aktivitet, hvor både vores gæster, lokale samarbejdspartnere og andre interesserede kan deltage. Vi har gennemført flere strandrensningsdage rundt om i verden, og målet er at etablere dem på alle vores rejsemål.

Til sommer har vi Beach Cleaning Days på strandene Windy Beach og Eli Beach på Rhodos: 29. maj, 26. juni, 31. juli, 28. august og 25. september. Mødested er Rhodos by.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Mad og drikke indgår ikke.

Tid:
Varierer, men oftest om formiddagen, hvor det er køligere.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Bekvemt tøj og behagelige sko. Vi uddeler handsker, skraldeposer etc.

OBS:
Denne aktivitet er gratis for alle deltagere.