Holiday Service 24 hrs

   Spies' rejsemålsservice – døgnet rundt


Når du rejser med Spies, skal det være nemt at holde ferie og slappe af. Derfor har vi fokus på en moderne guideservice, som giver dig mulighed for at være i direkte kontakt med vores personale, når det passer dig.

Du møder os i lufthavnen ved din ankomst til rejsemålet, når vi har træffetid, og ved behov aftaler vi også gerne en personlig servicetid med dig. Men vores unikke guideservice strækker sig meget længere end det: Både før og under ferien kan du altid forvente hurtigt svar på mail, sms og telefon.

Vi kalder det Holiday Service 24 hrs, og det er naturligvis gratis for vores gæster. Du skal bare oplyse din mail og mobilnummer, når du bestiller rejsen, så tager vi os af resten.

Kort fortalt om Holiday Service 24 hrs


Inden rejsen:

Nogle dage før afrejse modtager du en mail fra os med kontaktoplysninger til vores personale på dit rejsemål, hvis du har spørgsmål til seværdigheder, strande, vejret, shopping, restauranter m.m. Du kan også få information om vores udflugter eller hjælp til at leje bil i ferien. Alle spørgsmål er velkomne, og du kan altid regne med at få svar inden for 24 timer.

På ferien:

Når vi har dit mobilnummer, vil du automatisk modtage beskeder med tips og information i løbet af ferien. Du kan også sende vores guider en sms, hvis du har spørgsmål, hvis du vil bestille udflugter og bil, eller hvis du gerne vil møde os på dit hotel. Eller noget fjerde. Når du ankommer, modtager du desuden en besked med nummeret på vores servicetelefon, som du kan ringe til døgnet rundt.

Alle vores guider har egen bærbar computer. Det betyder konkret, at de straks kan tage fat på at løse eventuelle problemer – uanset om du møder guiderne på dit hotel eller servicekontoret.

Tip! Hent vores app "Spies", så har du en rejseguide i din lomme hele ferien. I appen finder du bl.a. flytider, information om flyselskab, udflugter og rejsemålsguider med god information om mange af vores rejsemål.


Spørgsmål inden afrejse?

Få hjælp og vejledning Få hjælp og vejledning

Chat med os

Har du brug for hurtig hjælp? Her kan du stille korte spørgsmål og få et hurtigt svar.

Åbningstider:

Mandag-torsdag: 8.30-21
Fredag: 8.30-18
Lørdag: 9-15
Søndag: 9-21
Helligdage: 10-15