Lollo & Bernie's Mini Land – Spies' bedste børneklub!

Vores bedste børneklub hedder Lollo & Bernie's Mini Land, og du finder den på alle Sunwing Family Resorts samt på nogle Ocean Beach Club. I Mini Land sker der altid noget for små og store børn - fra morgen til aften, fem til syv dage om ugen. De fleste aktiviteter er gratis og arrangeres af vores uddannede og skandinavisktalende personale.

Lollo & Bernie's Mini Land/Open House
Når der er åbent hus hos Lollo & Bernie, er børn og forældre velkomne for at lege, hygge, tegne og se film sammen med vores personale. I forbindelse med Mini Land ligger der en delvist overdækket legeplads.

Mini Play/Play & Splash
Rendyrket bevægelsesglæde for børnene! Her har de det sjovt, samtidig med at der trænes koordination, styrke, rytmik og balance. Play & Splash gør børnene fortrolige med vand og er præcis, som det lyder: Leg og sjov i poolen!

Adventure Games
Mod betaling kan børnene deltage i alt fra skattejagt til fødselsdagsfest hos Lollo & Bernie. Aktiviteterne foregår uden forældre, så mor og far kan for eksempel slappe af ved poolen, mens eventyret står på. Der arrangeres selvfølgelig også aktiviteter for større børn og unge.

Lollo & Bernie's After Beach
Kig forbi scenen og syng børnesange med Lollo & Bernie og Sunwings showteam!

Mini Stars
Nu er det børnenes tur til at stå på scenen og forvandles til stjerner for en aften. Sammen med showartisterne vælger man en sang, og efter lidt øvetid er det showtime. Aktitiviteten er mod betaling.

Børneshows og Mini Disco
Om aftenen er det tid til Sunwings børneshows, der afsluttes med Mini Disco, hvor børnene kan give den gas på dansegulvet.

Vælg rejsemål

Aktivitetsprogram

Eksempel på en dag i Lollo & Bernie Mini Land.

Tid Aktivitet
9.00 Yoga Fitness Together
9.30 Lollo & Bernie-walk
9.30 Mini Land Open House
10.00 Adventure Games
14.00 Play & Splash
14.00 Mini Land Open House
15.00 Lollo & Bernie-walk
15.00 Ansigtsmaling
15.45 Mini Play
16.00 Play Station-konkurrence
16.30 Lollo & Bernies After Beach
18.00 Baglænsmiddag
18.00 Lollo & Bernie-walk
19.15 Børneshow med De Tre Bjørne
20.00 Mini Disco