Lollo med pige på skødet

Vores top-10: Skønne hoteller til familiens sommerferie

Leder du efter den helt rigtige sommerferie til dig og familien? Det er lige, hvad du finder her. Vi kender de mest børnevenlige hoteller, og vi ved, hvad der skal til, for at hele familien får en herlig ferie. Her har vi samlet vores 10 varmeste anbefalinger til familieferien, så du har overblikket ét sted.

1. Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Velkommen til vores familieparadis med perfekt beliggenhed direkte på en af Middelhavets bedste strande. Sunwing Alcudia Beach har alt til en vellykket familieferie: flere restauranter og poolområder, børneklub med Lollo & Bernie, Teen Lounge samt et Fitness & Spa-område med motionsrum. Hotellet består af otte lejlighedsområder, som alle ligger tæt på den brede, kilometerlange og hvide sandstrand.

Sunwing Alcudia Beach – midt på Alcudias fineste strand

God udsigt til sommeren på Sunwing Alcudia Beach

Det siger vores gæster:

4,6/5 (Baseret på 798 svar)

" Fantastisk dejligt hotel, beliggende på Lidoen lige ned til det turkise middelhav, hvor vi så smukke små fisk og søstjener, når vi badede! Fin mulighed for at gå ture ind til den smukke havn, og mange fra vores familie brugte også promenaden til løbeture, både morgen og aften. Skøn altan med flot udsigt, med møbler der blev flittigt brugt, både til at se solen stå op over havet ved 8 tiden om morgenen, og til en lille aften / nat drink. Meget velegnet også til en STOR familie med børn, vi var 22 voksne, 4 børn i alderen fra 7-12 år og 1 baby på 9 mdr. Alle havde det skønt :-) "
Gæsteanmeldelse 27.10.2021

2. Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

På Sunwing Kallithea Beach bor du tæt på alt, og det er bare en af grundene til, at vores gæster kommer tilbage år efter år. De andre grunde er de to skønne poolområder og udendørsrestauranten med perfekt udsigt til både havet og aftenunderholdningen. Her, på Rhodos' nordøstlige kyst, får hele familien en afslappende ferie i naturskønne omgivelser og med ægte græsk stemning.

Sunwing Kallithea Beach

To store, fine poolområder med pools for både voksne og børn

Det siger vores gæster:

4,6/5 (Baseret på 908 svar)

" Når vi kommer på Sunwing Kalithea så siger vi, at vi kommer hjem. Jeg er afsted med mine nu 8 årige tvillinger og de kender alt personale på hotellet. De havde fødselsdag, og de blev fejret som jeg aldrig ville kunne gøre. Mange af personalet er som vores ekstra familie. Vi kommer på hotellet mindst 2 gange om året, og kunne vi komme afsted flere gange var vi hoppet på det første fly. Vi glæder os til maj til når vi skal hjem igen. Et hotel som kun kan anbefales fra hjertet af. Man finder ikke et hotel med mere sødt og kærligt personale, skønne pools, masser ad aktiviteter for børn i alle aldre."
Gæsteanmeldelse 06.10.2021

3. Ocean Beach Club - Gran Canaria

I en bugt lige ud til stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger Ocean Beach Club, som passer perfekt til alle, der sætter pris på design og lækker mad i en afslappet atmosfære. Her bor du rigtig godt, uanset om du rejser alene, på tomandshånd eller med familien.

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Bo på en 3-værelses Club Pool Suite med terrasse med direkte adgang til privat, delt pool

Det siger vores gæster:

4,5/5 (Baseret på 3683 svar)

" Super service, sødt personale og gode rammer, mad mv. som matcher beskrivelsen hos Spies. Vi havde en fantastisk ferie, langt over forventning fordi alting bare 'virkede', jeg tror aldrig vi har haft så nem og gnidningsfri en ferie før, man følte sig håndbåren fra start til slut, tak Spies, tak OBC. En varm anbefaling fra hele vores lille familie på 3."
Gæsteanmeldelse 30.12.2021

4. Ocean Beach Club - Kreta

Himmel, hav og harmoni! På Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) får I optimale muligheder for at være sammen og nyde ferien på et designhotel med en afslappet atmosfære. Ocean Beach Club har alt det, et Sunwing har at byde på - bare i ekstra smagfulde omgivelser.

Ocean Beach Club - Kreta

Nyd et dejligt måltid udendørs på Ocean Beach Restaurant

Det siger vores gæster:

4,3/5 (Baseret på 1757 svar)

"Fantastisk hotel. Store dejlige lejligheder. Tæt på skøn strand. Lækker mad. Og personale i særklasse, som virkelig forstod at forkæle gæster. Vi skal helt sikkert tilbage!"
Gæsteanmeldelse 10.09.2021

5. Ocean Beach Club - Cypern

På Ocean Beach Club vælger du selv tempoet i din ferie. På hotelområdet hersker en fredeligere stemning end på de fleste andre familiehoteller, men får du lyst til aktiviteter og shows, har du adgang til det store udbud af faciliteter som Teen Lounge og Lollo og Bernie-klubben på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach, hvor også Lollo & Bernie dukker op med jævne mellemrum.

Ocean Beach Club - Cypern

1-værelses Compact Pool Suite har terrasse mod poolområdet med direkte adgang til privat, delt pool

Det siger vores gæster:

4,7/5 (Baseret på 1969 svar)

"Fantastisk ophold på OBC Cypern. Dejligt vejr, masser af solskin, lækker lejlighed, god service og mad, flot rengøringsstandard og dejlige pools. Roligt og børnevenligt og fedt at kunne fyre den af på Sunwing-hotellet ved siden af, og så gå tilbage til rolige OBC med baby og en to-årig. Kan bestemt anbefales!"
Gæsteanmeldelse 19.10.2021

6. Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach er skabt for at give dig og din familie de perfekte rammer for en afslappende ferie. Her bor du i smukke omgivelser ved en af Kretas bedste strande lidt uden for den lille by Makrigialos, hvor der findes flere hyggelige restauranter lige ved vandet.

Sunwing Makrigialos Beach

3-værelses Royal Pool Suite i Afrodite-bygningen med to soveværelser og stor terrasse med havudsigt og direkte adgang til privat, delt pool

Det siger vores gæster:

4,5/5 (Baseret på 659 svar)

"Fantastisk sted! Vi er kommet her gennem 10 år og vi fortsætter. Det er som at komme hjem. Der er en god stemning blandt personalet, og man føler sig altid velkommen. Stranden ved hotellet er den bedste! Hotellets pools imødekommer både små børn og voksnes behov- der er plads til både leg, og svømning. Fint minimarked med godt udvalg. Rent og pænt overalt. Super fin buffet i restauranten."
Gæsteanmeldelse 24.09.2021

7. Sunwing Sandy Bay Beach, Cypern

Sunwing Sandy Bay Beach er vores mest populære familiehotel på solsikre Cypern. Her kan du vælge mellem seks pools, heraf tre børnepools, og her findes også vandrutsjebaner, som garanteret bliver alle børns feriefavorit. Og når du vil have sand og salte bølger, er der ikke mere end 100 meter til den børnevenlige strand, som også egner sig til snorkling.

Sunwing Sandy Bay Beach

Royal Pool Suite. Hop direkte i poolen fra din terrasse!

Det siger vores gæster:

4,2/5 (Baseret på 1491 svar)

"Virkeligt skønt hotel til en familieferie på tværs af generationer. Virkelig god mad til alle måltider. Alt hvad man kunne ønske sig som all inclusive. Dejlige pools og vandrutchebaner. Perfekt vejr i efterårsferien. Dejligt med minigolf. Upåklageligt personale på hotellet."
Gæsteanmeldelse 30.10.2021

8. Sunwing Arguineguín Seafront, Gran Canaria

Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotel med lækkert design. Her kan du vælge imellem flere veludstyrede lejlighedstyper. Vil du have lidt ekstra luksus, kan du bestille en Royal Family Suite med blandt andet velkomstpakke, badekåber og ekstra gode senge.

Sunwing Arguineguín Seafront

Et af Gran Canarias smukkeste poolområder finder du på Sunwing Arguineguín Seafront

Det siger vores gæster:

4,7/5 (Baseret på 231 svar)

"Et hotel med fantastisk personale. Et hotel som i helhed bare fungerer til fingerspidserne. Der er tænkt på alt, om man er barn, voksen eller har et handicap, fungerer alting bare rigtig godt i vores øjne. Der er 2. gang vi bor på hotellet som familie, og det er det bedste hotel vi har boet på, og er absolut ikke sidste gang vi kommer til Arguineguin Seafront. 5 Stjerner herfra!"
Gæsteanmeldelse 20.12.2021

9. Sunwing Fañabé Beach, Tenerife

Sunwing Fañabé Beach er blevet kåret til bedste familiehotel flere gange - og det er ikke svært at forstå hvorfor. Beliggenheden er en af Tenerifes bedste med kort afstand til det meste. Her får du et perfekt ophold for hele familien. Uanset om du vælger en af de mindste lejligheder eller en stor familielejlighed, bor du rummeligt på Sunwing Fañabé Beach. Fælles for alle lejligheder er, at de er lyse, luftige og komfortabelt indrettet med alt en børnefamilie kan ønske sig.

Sunwing Fañabé Beach

En lys, luftig og nyrenoveret 1-værelses FAMILY-lejlighed med terrasse mod poolområdet

Det siger vores gæster:

4,4/5 (Baseret på 15701 svar)

"Vi har haft den mest fantastiske ferie! Der har ikke været noget at sætte en finger på overhovedet. Jeg var ellers lidt nervøs for at skulle rejse med 3 børn. Både børn og voksne har nydt ferien. Der var en perfekt mængde underholdning for børnene og omgivelserne gjorde at også vi forældre kunne slappe af og nyde ferien. Vi har alle fået ladet batterierne op. Servicen, hotellet og Spies har godt det muligt for os at slappe fuldstændig af og bare nyde at være sammen som familie i trygge rammer. Poolområdet var perfekt for alle aldre. Maden var lækker og personalet var fremragende! Vi havde et Lollo og Bernie værelse med direkte udgang til poolområdet, hvilket var helt perfekt og nemt for børnene. Dejligt med opvarmet pool! Vi kommer tilbage igen."
Gæsteanmeldelse 24.11.2021

10. Sunwing Side Beach, Tyrkiet

Sunwing Side Beach ligger tæt på en fin, børnevenlig strand og i gåafstand fra Side centrum. Hotellet består af to bygninger med skønne poolområder og har alt det, der skal til for en vellykket familieferie - børnevenlige restauranter, egen "beach club" på stranden, aktiviteter for børn og unge samt spaafdeling med tyrkisk bad.

Sunwing Side Beach

Stort poolområde med solsenge og parasoller på Sunwing Side Beach

Det siger vores gæster:

4,6/5 (Baseret på 18051 svar)

Hotellet har endnu ingen aktuelle gæsteanmeldelser.

Spies, rejs og vær tryg
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.