4 portioner
500 g kyllingelårfilet eller fast tofu i strimler
1½ dl kokosmælk
2 spsk. karry
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
2 dl kokosmælk
2-3 tsk. rød karrypasta
1-2 spsk. fiskesauce
4 spsk. peanutbutter
1 spsk. æbleeddike
Rørsukker og salt
1 agurk skåret i tynde skiver
1 finthakket grøn mild chili
2 skalotteløg skåret i tynde skiver
4 spsk. sukker
3/4 dl hvidvinseddike
3/4 dl vand
Bland kokosmælken med karry, sukker og salt og lad kyllingekødet eller tofuen marinere i ca. 20 minutter.
Træk strimlerne på spyd og grill eller steg dem. Servér med peanutsovs og agurkepickles.
Varm kokosmælken, rør karrypastaen i og lad den blive opløst. Tilsæt derefter peanutbutter og de øvrige ingredienser og kog sovsen sammen. Smag til med sukker og salt.
Bland alle ingredienser og lad det stå og trække i en halv times tid. Servér sammen sataykylling og peanutsovs.
Her finder du flere lækre opskrifter fra vores nye streetfoodmenu, bl.a. nudelsuppe, fladbrød og tandoorilaks.